Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Aksaray Ticaret Borsasından ATSO´ ya Ziyaret

Aksaray Ticaret Borsasından ATSO´ ya Ziyaret

Aksaray Ticaret Borsasından ATSO´ ya Ziyaret

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan ile Yönetim ve Meclis üyelerinden oluşan Ticaret Borsası Heyeti, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin´e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kardeş Oda ile Aksaray için çalışmaya hız kesmeden devam edeceklerini belirten Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, ziyaret sırasında yapmış olduğu açıklama da ?Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimize bağlı Aksaray Ticaret Borsası ve Ticaret Odamız, ilimiz için geçmiş dönemlerde yapmış olduğu çalışmaların üstüne katarak hız kesmeden çalışmalara devam edecektir. 

Türkiye´nin stratejik konum itibariyle en önemli illerin başında gelen ilimizde Sanayisinden, Hayvancılığa, Tarımdan, Turizme her alanda çalışmalar artırılmalı ve bu çalışmalara Kamu Kurumlarımızın yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşlarımız katkı sağlamalıdır. Bu noktada Bizler üzerimize düşen görevi her daim yerine getirdik ve bundan sonraki süre zarfında da getirmeye devam edeceğiz? Dedi.

Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan ve Borsa Heyetine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş ise açıklamasında; ?Aksaray İş Dünyasının öncü Kuruluşu Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamız ile Ticaret Borsamız kuruldukları günden bu yana Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği çatısı altına şehrimize ve üyelerimize en iyi hizmeti sunmaktadır.

Her iki Sivil Toplum Kuruluşumuzda TOBB Akreditasyon Sistemi kapsamında 5 Yıldızlı Oda ve Borsa konumundadır. Aynı şeklide her iki kurumumuzun da Aksaray´a kattıkları ve kazandırdıkları projeler, bugün şehrimize çok büyük katkılar sunmaktadır. Aksaray´ın gelecekteki hedeflerine yönelik olarak ortaya çıkacak olan her projenin en büyük destekçisi bizler olacağız.

TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu´nun üzerine basarak söylemiş olduğu ?Dünya´da artık ülkeler değil Şehirler yarışıyor" sözünden yola çıkarak Aksaray için çalışacağımızın altını çiziyorum? Dedi.

ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin´de açıklamasında; ?Bir önceki dönemde Değerli Borsa Başkanımız ve Borsa Heyetimizle ilimiz adına çok güzel çalışmaların ve projelerin altına imza attık. İlimize 9 Milyon TL´ye yapılan TOBB Meslek Lisemizi kazandırdık. Aynı şekilde hem Ticaret ve Sanayi Odamızın hem de Ticaret Borsamızın Yeni Hizmet Binaları faaliyete geçerek üyelerimize ilimizin en donanımlı teknolojik binaları ile hizmet vermeye başladık. Fuar organizasyonlarında zor olanları başardık. İnanıyorum ki Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin en önemli Oda ve Borsalarından  olan Ticaret ve Sanayi Odamız ile Ticaret Borsamız bu dönemde de hem şehrimize hem ülkemize katkı sağlayacak projeler yapacaktır? Dedi.

 

 



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli