Aksaray

23.04.2024

  • İMSAK 04:20
  • GÜNEŞ 05:50
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:58

Aksaray Teröre Hayır Kardeşliğe Evet Diyor

Aksaray Teröre Hayır Kardeşliğe Evet Diyor

Atso Meclis Başkanı Tekin ?Gün Birlik Ve Beraberlik Zamanı?

TOBB, MÜSİAD, Hak-İş, Memur- Sen, Kamu-Sen, TİSK, TESK, TZOB, Türkiye Barolar Birliği, TÜSİAD gibi sivil toplum kuruluşlarının içinde olduğu 14 işçi ve işveren örgütünün üyeleri ile birlikte katılım göstereceği Teröre Hayır Kardeşliğe Evet Yürüyüşü Perşembe Günü Ankara´da gerçekleşecek.

Yaklaşık olarak 11 Milyon üyesi olan 14 Sivil Toplum Kuruluşu yürüyüşte yer alacak ve birliğimizi, kardeşliğimizi bozmak isteyen içerdeki ve dışardaki düşmanlara karşı net bir şekilde cevap verilecek.

Aksaray halkını ve ATSO Üyelerini de yürüyüşe davet eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin konu ile ilgili basın açıklaması yaptılar.

ATSO MECLİS BAŞKANI TEKİN ? GÜN BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI ?

Aksaray´ın her zaman teröre hayır kardeşliğe evet dediğinin belirten ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, yapmış olduğu basın açıklamasında; ? Ülkemiz son haftalarda artan terör olayları ile sarsılmakta ve birliğimizin, kardeşliğimizin bozulması için içerdeki ve dışardaki düşmanların türlü türlü senaryoları hayata geçirilmektedir. Özellikle Sosyal Medya üzerinden Terör Örgütü PKK üyelerini ve Sempatizanlarını masumlaştıran ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizi ve Emniyet Güçlerimizi itibarsızlaştırmak isteyen vatan hainleri kendilerini göstermiş ve ülkemizin birliğine göz dikmişlerdir.

Türk´ü Kürt´e, Kürdü, Türk´e kırdırmak isteyen bu güçler Terör olaylarına sarılmış ve hain emellerini gerçekleştirmek için her türlü kalleşliği yapmaya başlamışlardır. Fakat bu güçlerin unuttukları bir şey var ki bu millet Kürdü, Türk´ü, Laz´ı, Çerkez´i, Arabı onlarca yıl bağrına basmış ve kardeşlik içerisinde bu günlere gelmiştir. Birbirine tarih boyunca kardeşlik bağlarıyla bağlanan bu insanları ne yaparlarsa yapsınlar birbirine kırdıramazlar.

Oyun Büyük ama bizim insanımız bu oyunun üstesinden gelecek ve bizleri birbirimize düşürmek isteyenlere prim vermeyecektir. Aksaray bu zamana kadar Teröre Hayır Kardeşliğe evet demiştir ve demeye devam edecektir. Genel Merkezimiz TOBB ve 14 Sivil Toplum Kuruluşumuzun birlikte Ankara Sıhhiye de Perşembe günü saat 16.30 düzenleyeceği büyük yürüyüşe davet ediyorum. Aksaraylı hemşerilerimizden ve işverenlerimizden tek isteğimiz bu yürüyüşe katılım göstersin Gün birlik ve beraberlik zamanıdır. Düşmanlara verilecek en iyi cevap kardeşliktir ?Dedi.

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ ? AKSARAY´I TÜRK BAYRAKLARIYLA DONATALIM?

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, esnaflara ve vatandaşlarımıza seslenen ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ise yapmış olduğu açıklama da; ? Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile ülkemizin 14 önemli Sivil Toplum Kuruluşu geçtiğimiz gün içerisinde ortak bir basın açıklaması ile birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapmış, Teröre Hayır Kardeşliğe Evet sloganı altında Tüm Türkiye´ye büyük yürüyüşe davet etmiştir. Bu yürüyüşte verilecek mesaj açık nettir. Türkiye´yi Terör olayları ile iç savaşa sürüklemek isteyen ve kardeşlik bağlarımızın kopmasını planlayan düşmanlara karşı bu milletin kardeşliğini asla bozamayacakları ve emellerine ulaşılamayacakları gösterilecektir.

Ülkemizin, birliğimizin ve huzurumuzun hedef alındığı kirli bir oyun oynanmakta, binlerce yıllık kardeşliğimiz bozulmak istenmektedir. Bu tuzağa düşmemek, birliğimizi ve kardeşliğimizi korumak yine bizim elimizde olup içerdeki ve dışardaki düşmanlara kardeşlik bağlarımızın kopmayacağını göstermemiz gerekmektedir.

Ankara´daki Sıhhiye Meydanı´nda 17 Eylül Perşembe günü saat 16:30´da gerçekleştirilecek "Teröre hayır, kardeşliğe evet" yürüyüşünde HAK-İŞ, Memur- Sen, MÜSİAD, Türkiye Kamu-Sen, TBB, TEMAD, TESK, TİSK, TOBB, Türk-İş, TÜRKONFED, TÜRMOB, TÜSİAD ve TZOB´un üyeleri hazır bulunacak ve Aksaray olarak bizlerde bu önemli programda yer alacağız.

Aksaraylı hemşerilerimizden ve üyelerimizden isteğimiz yürüyüşe katılamayacak olanlar dükkanlarını, işyerlerini ve konutlarını Perşembe günü Türk Bayrakları ile donatsınlar.

Terörü lanetleyen ve kardeşliğimize sahip çıkan bütün sivil topluma ve vatandaşlarımıza buradan çağrı yapıyoruz. ´Teröre hayır, kardeşliğe evet´ diyoruz. Tüm halkımızı bu büyük buluşmaya davet ediyoruz? Dedi.



İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Dünya çocukları Beştepe'de
Anayasa Mahkemesi'nden Cumhurbaşkanı'na ziyaret
Bakan Tekin koltuğunu 11 yaşındaki Irmak'a devretti
Erdoğan'dan tasarruf mesajı... İhtiyaç dışı harcamalar kesilecek
Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete
İnegöl’de 23 Nisan coşkusu
MSB: 19 terörist etkisiz!
Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası
PTT'den 23 Nisan'a özel pul
Ankaralılar İzmir'i yaşayacak
Midas Vadisi'ne turist akacak
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,21
  • EURO

    34,79% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2412,57% -0,81
  • Ç. ALTIN

    4000,90% -1,78
  • Salı 24.7 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false