Aksaray

26.04.2024

  • İMSAK 04:15
  • GÜNEŞ 05:46
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:02

Aksaray Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2017 Bütçesi

Aksaray Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2017 Bütçesi

Aksaray Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2017 bütçesi 3.5 Milyon lira

Vali Aykut Pekmez: ?Bizler elimizden gelen imkânları sizler için sonuna kadar zorlayıp, hibe ve ödenek çıkartmak suretiyle maksimum hizmeti yapmaya çalışacağız.

Aksaray Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği bütçe görüşmeleri tamamlandı. Merkez birliğinin 2017 bütçesi 3.5 Milyon lira olarak kabul edildi.

Merkez ilçe Köylere Hizmet Götürme Birliğinin bütçe görüşmeleri toplantısına katılan Vali Aykut Pekmez, kabul edilen bütçenin hayırlı olması dileğinde bulundu.

-Muhtarlarla Mahalli İdareler Toplantısı

Halk Sağlığı Toplantı Salonunda merkeze bağlı 84 köy muhtarı ile mahalli idareler toplantısı düzenleyen Vali Aykut Pekmez, bütün muhtarlara söz vererek; köylerin sorun ve ihtiyaçları ile muhtarların taleplerini dinledi.

Muhtarların dile getirdiği bütün isteklerini ve köylerdeki sorunların giderilmesine yönelik yapılacak çalışmaları el birliği gönül birliği içerisinde, her zaman iletişim halinde olup; bu sorunları çözmek için gayret edeceklerini ifade eden Vali Pekmez: ?İyi niyet içerisinde hep beraber ülkemiz ve ilimiz için hizmet etmek için çalışacağız? dedi.

Hizmetlerin yapılmasında herkesin tabi olduğu mevzuatta vurgu yapan Vali Pekmez; ?Hepimizin görevleri ve sorumlulukları ve yetkileri var. Belirlenen mevzuatın dışına çıkma şansımız yok. Önemli olan hakkaniyet ve adaletle uygun davranmak. Ancak bu anlayışta herkese eşit olmak değil, ihtiyaç olana göre dağıtabilmek. Küçük köylerimiz bana az geliyor diyor, eskiden belediye olan köylerimiz daha çok istiyor. Haklı olarak herkes kendi penceresinden bakıyor. Bizler elimizden gelen imkânları sizler için sonuna kadar zorlayıp, hibe ve ödenek çıkartmak suretiyle maksimum hizmeti yapmaya çalışacağız. Önemli olan iyi niyetle, iletişimi devam ettirerek sorunlara çare bulmak´ dedi.

İl Genel Meclis üyeleri, daire müdürleri ile sorun ve ihtiyaçlarla ilgili sürekli görüştüklerini, görüşme talepleri konusunda muhtarlara da kapılarının her zaman açık olduğunu belirten Vali Aykut Pekmez; ?İnşallah iyi niyetle, el birliği,  gönül birliği ile ülke için ilimiz için bir şeyler yapmaya çalışacağız. Ülkemiz 15 Temmuz da büyük bir badire atlattı. Onun etkileri belki halen sürüyor. Allaha şükür milletimizin demokrasiye, vatana, bayrağa, ezana sahip çıkmasıyla o badireyi atlattık. Ama yetmiyor gönül ve el birliğini bu dönemde de devam ettirmemiz lazım.? diye konuştu.

Toplantıya Vali Yardımcısı Haluk Sezen, İl Genel Meclis Üyeleri, kamu kurumlarının müdürleri ile merkeze bağlı 84 köy muhtarı katıldı. 



Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Merkez'in rezervleri azalışta!
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Yeni müfredat askıya çıkarılıyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9887,34%1,76
  • DOLAR

    32,51% 0,07
  • EURO

    34,89% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2454,71% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4012,78% 0,50
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı