Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Aksaray Kadın Platformu Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğünü ziyaret etti

Aksaray Kadın Platformu Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğünü ziyaret etti

Aksaray Kadın Platformu Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğünü ziyaret etti

 

Adile Ataklı: ?Modern hayat ve teknoloji çocuklarımızı olumsuz yönde de etkiliyor. Değerler eğitimi ve geleneklerimizi gençlerimize daha iyi anlatmalıyız?

Aksaray Valisi Şeref Ataklı´nın eşi Adile Ataklı Hanımefendi öncülüğünde 1 yıl önce kurulan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´nın eşi Hasibe Yazgı, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan´ın eşi Zehra Aslan, kadın dernekleri ve  sivil toplum kuruluşlarının bayan yöneticileri ve üyelerinin oluşturduğu Aksaray Kadın Platformu,   Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve İl Müftüsü Cemalettin Bal´ı ziyaret etti.

Aksaray´a kadın gözüyle, kadın eliyle ivme kazandırmak istediklerini ifade eden Adile Ataklı, ?´ Kadının gücüne çok inanıyoruz bir yerde kadın varsa işlerin birazda farklı gideceğini biliyoruz. Bizler bu noktada güzel şeyler yapmak istiyoruz ?dedi.

Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve İl Müftüsü Cemalettin Bal´ı ziyaret etmedeki amaçlarını açıklayan Adile Ataklı, ?Hepimiz kadın ve anneyiz çocuklarımız konusunda hepimiz çok duyarlıyız. Toplumda çocukların gelişme ve yetişmesi sırasında gözlemlerimiz var. Kadın Platformu üyeleri olarak bir araya geldiğimiz de hep konuşuyoruz. Bazı değerlerimizde biraz zayıflamalar oldu. Modern hayat ve gelişen teknoloji ile beraber çocuklarımızda rol modeller farklı kişiler oldu. Kültürel değerlerimiz, geleneksel değerlerde zayıflama oldu. Bu noktada hep beraber bir şeyler yapılması gerektiği bilinci ile ortak projeler gerçekleştirmek istiyoruz´ dedi.

Milli Eğitim ve İl Müftülüğünün değerler eğitimi konusunda kendi alanlarında eğitim çalışmaları gerçekleştirdiğini vurgulayan Adile Ataklı, ?Aksaray da bu konuda hassasiyetle yaklaşım ve çalışmalar var. Bizlerde katkı sunacağımız bu çalışmalara destek olmak istiyoruz. Karşılıklı fikir alışveriş yaparak hep beraber geleceğimiz teminatı olan çocuklarımızın ahlaklı, vatanına milletine hayırlı işler yapma gayreti ile çalışan bireyler olarak yetişmesini istiyoruz´dedi.

Kadın Platformu üyelerini değer eğitimi ve bu yönde yapılan çalışmalar hakkında bilgilendiren Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve İl Müftüsü Cemalettin Bal,  bu yönde yapılacak çalışmalarda kendilerine destek olmalarından memnuniyet duyacaklarını ifade ettiler.

 



A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İzmir'de konut satışlarında artış
11 ilde Mahzen'de 41 gözaltı!
BaşkentRay'da rekor
Kümes hayvancılığında büyüme
Son iki haftada 75 terörist etkisiz!
“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”
17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor
Konut satışları azaldı... Satışların yoğunluğundaki şehir ve ülke uyruklarında değişen olmadı
Milli Eğitim'den Gazzeli çocuklara psikolojik destek
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma
Aksal’dan borç krizine yorum
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli