Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

Aksaray İşkur´ Dan İşveren Ve İşçilere Ziyaret

Aksaray İşkur´ Dan İşveren Ve İşçilere Ziyaret

Aksaray İşkur´ Dan İşveren Ve İşçilere Ziyaret

Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işyeri ziyaretlerini sürdürüyor. İlk olarak OSB´ de faaliyet gösteren Colins, Brisa gibi işyerleri ile OSB Bölge Müdürlüğü ziyaret edildi.

Eroğlu Giyim - Colins

Eroğlu Giyim (Colins) fabrikasını ziyaret eden Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mahmut AKKUŞ, Eroğlu Giyim (Colins) Fabrika Müdürü Ümmet EROĞLU ve İnsan Kaynakları Müdürü Sibel TOK´ a İŞKUR´ un işleyişi hakkında bilgi verdi. Ziyaretinde İŞKUR´ un faaliyetlerini detaylı bir şekilde anlatan İŞKUR İl Müdürü Mahmut AKKUŞ, İŞKUR´ un işverene ve iş arayana katkıları ile işverenlere yapılan teşviklerden bahsetti. Fabrika Müdürü Ümmet EROĞLU ve İnsan Kaynakları Müdürü Sibel TOK ile bilgi alışverişinde bulundu. Ayrıca Eroğlu Tekstil Fabrikasını gezerek tesis hakkında bilgi alan Mahmut AKKUŞ İEP (İşbaşı Eğitim Programı) hakkında bilgilendirme yaptı.

Aksaray İŞKUR İl Müdürlüğünce işe yerleştirilen kursiyerlerin ve işverenin memnuniyetini, kursiyerlerin çalışma koşullarını yerinde gözlemek amacıyla ziyaret gerçekleştirildi. İşyeri koşullarını, çalışma ortamını ve kursiyerlerin adaptasyonunu yerinde inceleyen AKKUŞ Eroğlu Giyim ile 2016 yılında düzenlenmiş olan 6 grup 388 Kişilik %60 istihdam garantili İş Başı Eğitim Programını değerlendirerek işsiz ve mesleksiz iş arayanlara mesleki eğitimler vererek onları nitelikli eleman sıfatıyla iş sahibi yapmayı amaçlayan bu projeler ile 2017 yılında neler yapılabileceği konuları ele alındı. Fabrika Müdürü Ümmet EROĞLU ve İnsan Kaynakları Müdürü Sibel TOK, İŞKUR İl Müdürü Mahmut AKKUŞ´ a işletmelere verdikleri hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

BRİSA

OSB´ de yılsonu faaliyete geçmesi planlanan Türkiye endüstri ve lastik piyasasının liderleri arasında yer alan BRİSA hakkında bilgi alan AKKUŞ, İŞKUR olarak her zaman işçi ve işverenin yanında olduklarını, İSTİHDAM´ a sunulacak katkıdan bahsetti. Bu anlamda İŞKUR olarak, BRİSA ile işbirliği oluşturarak gerek istihdam gerekse kurum olarak verilecek eğitim, nitelikli işgücü konularında katkı sunacaklarını dile getirdi.

OSB ? ye Daha Fazla Zaman Ayıracağız

Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mahmut AKKUŞ Organize Sanayi Bölge Müdürü Ayhan ERMİŞ´ i ziyaretlerinde daha çok işyerine ulaşmayı hedeflediklerini ve Kurumun faaliyet alanını genişletmeyi, işgücü piyasasını bilgilendirmeyi ve işverenlerimizi ihtiyaç duyduğu nitelikli elemanları öncelikle Kurumumuzda iş arayan meslekli kişilerden karşılamak olduğu, karşılanamadığı takdirde İşbaşı Eğitim Programı ve Meslek Edindirme Projeleriyle karşılamayı amaçladıklarını ifade etti. ?2017 yılında tek gündemimiz istihdam olacak, OSB´ ye daha fazla zaman ayıracağız.? dedi.

            Bu bağlamda ziyaretlerine ara vermeden devam eden İl Müdürü Mahmut AKKUŞ, ?İş ve Meslek Danışmanı arkadaşlarla daha fazla işletmeyi ziyaret etmeye devam edeceklerini belirterek, Sayın Bakanımız Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU´ nun talimatlarıyla sahada olacaklarını? kaydetti.



Merkez faizi sabit bıraktı!
DEVA'lı Şahin avukatların taleplerini dile getirdi
Enerji'ye yönelik kanun teklifi TBMM'de
O kişilerin ehliyetinde sorun yok!
Aktiffelsefe 35 yaşında
2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı
Arı ürünlerine ilişkin önemli düzenleme
HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi
Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı
Medeniyetler şehri Mardin’de 4 gündür sular akmıyor 
Bozdoğan-29'a 23 gözaltı!
Bakan Uraloğlu'ndan 'tasarruf' vurgusu
Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret
Şantiye gezileri yeniden başlıyor
Almanyalı mevkidaşına tarihi mektubun birebir basımını hediye etti
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9696,36%-0,26
  • DOLAR

    32,53% 0,00
  • EURO

    34,88% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2422,24% -0,02
  • Ç. ALTIN

    3988,00% -0,14
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı