Aksaray

23.04.2024

  • İMSAK 04:20
  • GÜNEŞ 05:50
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:58

Aksaray, ?Halep için Birlik Vakti´ dedi

Aksaray, ?Halep için Birlik Vakti´ dedi

Aksaray, ?Halep için Birlik Vakti´ dedi

Aksaray´da AK Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen ?Halep İçin Birlik Vakti´ Kampanyası kapsamında tüm sivil toplum örgütleri yardım için harekete geçti.

Halep´te yaşanan Müslümanlara yardım etmek için harekete geçen AK Parti Aksaray İl Başkanlığı, tüm sivil toplum örgütleriyle bir araya gelerek yardım için harekete geçti. ?Halep İçin Birlik Vakti´ kampanyası çerçevesinde Öğretmen Evi´nde bir araya gelen sivil toplum örgütleri, Halep için neler yapılabilir istişaresinde bulundu. Yapılan toplantıda tüm sivil toplum örgütleri yardım için kolları sıvarken, kısa sürede onlarca TIR´ın Halep´e gönderilmesi bekleniyor.

?Halep´e de Türkiye´miz sahip çıktı´

Halep´te bir insanlık dramı yaşandığını belirten AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, ?Halep´e yardım kampanyası için sivil toplum örgütleriyle beraber bugün bir araya geldik. Biliyorsunuz Halep´te yaşanan insanlık dramı tüm dünyanın gözü önünde maalesef cereyan ediyor. Halep´te, Suriye´ye yine Türkiye´miz sahip çıktı. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız olmak üzere ülkemiz sahip çıktı. bizlerde Halep kampanyası için bir start vermiştik geçtiğimiz hafta. Tabi sivil toplum örgütlerimizin kendi faaliyetleri arasında yardım yapmaları, diğer kuruluşlarımızın yardım yapmaları. Bizde dedik ki, bütün sivil toplum örgütlerimizle beraber bir araya gelelim. AK Parti Aksaray İl Başkanlığı olarak koordinasyon sağlayarak Halep´e en güçlü yardımı nasıl yapabiliriz onun çalışmasını yaptık. İnşallah bugün tüm sivil toplum örgütlerimizin birlikteliğiyle, Aksaray´daki diğer kuruluşlarımızın birlikteliğiyle Halep´e bir yardım kampanyası senkronize ediyoruz. İnşallah Halep´te yaşayan kardeşlerimize acil ihtiyaçları olan yardımları hızlı ve etkin bir şekilde ulaştıracağız? dedi.

?Halep için elimizden geleni yapacağız´

Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ise Halep için ne gerekiyorsa yapılacağını belirterek, ?Bugün Halep´teki yurttaşlarımız için Aksaray´daki 66 sivil toplum örgütümüzle birlikte AK Parti İl Başkanımızın başkanlığında toplandık. Oradaki insanlara yardım toplayacağız. Biz burada sıcak yuvalarımızda yatarken oradaki insanlar hem soğukta, hem aç vaziyette olmaları vicdanımıza dokundu, vicdanımız rahat etmedi. Aksaray olarak el birliği yaptık. Oradaki karda, kışta dışarıda kalan insanlara yardım kampanyasını bugün itibari ile başlatmış bulunuyoruz. Zaten Aksaraylı halkımız çok duyarlı. Geçmişte de gördüğümüz gibi günlük 5-10 TIR yardım gidiyor. Bizde elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bu kampanyaya ciddi bir şekilde destek vereceğiz? şeklinde konuştu.

Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ise, ?AK Parti İl Başkanlığımızın organizasyonunda mazlum Halep halkının yanında olmak için Aksaray Sivil Toplum Örgütleri olarak birlik ve beraberlik içerisinde elimizden ne gelir, nasıl bir yardımda bulunabiliriz istişaresinde bulunacağız. İnşallah Halep halkının, mazlum insanların yanında olduğumuzu bir kez daha Aksaraylılar olarak göstereceğiz? dedi.



23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılında 101 proje
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan 23 Nisan stantlarına ziyaret
DSP Keşan İlçe Başkanı Nalbantoğlu’ndan 23 Nisan açıklaması
Bir suç örgütü daha çökertildi! Mahzen-31'de 8 gözaltı
Yurtta bugün hava nasıl? Marmara'nın batısı yağışlı...
Türkiye 23 Nisan'ı coşkuyla kutluyor
'Kalkınma Yolu'na imzalar atıldı
Toplu ulaşımda 23 Nisan hediyesi
Türk kızlarından Avrupa'da 'altın' başarı
Düzce'de BELMEK kursiyerleri dünya barışı için üretti
TBMM'de 23 Nisan temalı yarışmalar ödüllendirildi
İpotekli konut satışları yüzde 49 azaldı
Canbey’den 23 Nisan mesajı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den 'Sur' açıklaması
MEB şube müdürlerinin yer değiştirme kılavuzu yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,59% 0,31
  • EURO

    34,76% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2415,58% -0,69
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00
  • Salı 24.7 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false