Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

Aksaray Belediyesine ziyaretler ve Çocuk Korosu

Aksaray Belediyesine ziyaretler ve Çocuk Korosu

Aksaray Belediyesine ziyaretler ve Çocuk Korosu

Aksaray Belediyesi Çocuk Korosundan Nostaljik Müzik Dinletisi

Aksaray Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilen Çocuk Korosu ve Nostaljik Müzik Dinletisi programına Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı, STK Başkanları, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.Aksaray Belediyesi Kültür sanat etkinlikleri kapsamında Belediye Çocuk Korosu ilk kez konser verdi. Aldıkları müzik eğitimi ile ilk konserlerine çıkan ve sahnede sevilen şarkı ve türküleri seslendiren Aksaray Belediyesi Çocuk Korosu büyükleri kendilerine hayran bıraktı.Aksaray Belediyesi Müzik Grubu dinleyenlere geçmişten günümüze hafızalarda yer eden bir repertuar ile nostaljik eserler sunarken koro üyeleri ile 22 çocuğun sahne aldığı konserde koro üyesi öğrencilerden bazıları sahne alıp düet yaptı sesleriyle büyüklerin beğenisini kazandı.

Konserin ardından konuşan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, koro şefi Yaşar Musaoğlu ve ekibine çocukların konsere hazırlanmalarında gösterdikleri emek nedeniyle teşekkür etti. Çocukların pırıl pırıl değerler olduklarını ve geleceğin emin ellerde olduğuna inandığını vurgulayan Başkan Yazgı, ?Geleceğimizi emanet edeceğimiz bu çocuklara ne yapılsa azdır. Çocuklarımızın anne ve babalarına, sevgili çocuklarımıza ve onların değerli öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum" diyerek duygularını dile getirdi. Koro ekibine çalışmalarından dolayı plaket takdim eden Başkan Yazgı, koro üyesi çocuklara sertifikalarını verdi.

Esnaflar Sanayi Projesi İçin Başkana Teşekkür Etti

Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Murat Tekin ve beraberindeki sanayi esnafı Ferhan Başpınar, Abdullah Duman, Ömer Karaca ve Hüseyin Tezcan, ihalesi süreci tamamlanan ve yakın zaman içinde temeli atılacak Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi kentsel dönüşüm projesi için Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ya teşekkür ziyaretinde bulundular.Ziyaret eden heyette söz alan esnaflardan Ferhan Başpınar, temeli atılmaya hazırlanan Küçük Sanayi Sitesi projesi için esnaflar adına teşekkür etti. Bizler bu projeyi destekliyoruz diyen Ferhan Başpınar ?Bu projenin hazırlanmasında emeği olan herkese minnettarız. Çünkü ortada harcanan bir emeğin ürünü var. Öncelikle siz başkanımız büyük gayret sarf ettiğiniz. Allah sizden razı olsun.

Alt geçit dediniz, yaptınız. Eski termalin durumunu herkes biliyor. Söz etmeye bile gerek yok. Şimdi pırıl pırıl iş merkezine döndü. Yapılan iş var herkes faydalanıyor şimdi. A görüş, B görüş önemli değil. Hizmette kimseye ait değil. Hizmet insan için. Bizler sanayi esnafı olarak Yeni sanayi projesinde sizin yanınızdayız. Destek olmak gerekiyorsa destek vermeye hazırız. Yani projenin takipçisi olacağız? dedi.Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, esnafların bu düşünceye sahip olmasına çok sevindiğini dile getirdi. Başkan Yazgı, sanayi projesi ile ilgili olarak 4 yıllık süren bir emek sonrasında bu sonuca ulaşıldığını anlatarak ?Biz bu konuda tamamen şeffaf ve samimiydik. Esnafımızın kira öder gibi dükkan sahibi olması için yola çıktık. Nihayette oda başkanlarımız ve sizler gibi değerli esnaf kardeş yada büyüklerimizin desteği ile bunu başardık. Evet emek verdik karşılık da beklemiyoruz, istemiyoruz. Sadece teşekkür ve dua edin yeter? diyerek projenin başlamasına kısa bir zaman kaldığına işaret etti.Başkan, Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Murat Tekin ve farklı sektörleri temsil eden esnaf heyetine ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

Halk Bankası Müdürü Ümit Kürşat Bolat, Başkan Yazgı´yı Ziyaret Etti

Halk Bankası Aksaray Şube Müdürlüğüne atanan Ümit Kürşat Bolat ve Banka Yöneticisi Mustafa Akça, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ya nezaket ziyaretinde bulundu.Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Halk Bankası Şube Müdürü Ümit Kürşat Bolat´a yeni görevinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak başarılar diledi. Halk Bankası Şube Müdürü Ümit Kürşat Bolat ise nezaketinden dolayı Başkana teşekkür etti.

Hayvan Hakları Koruma Derneğinden Başkan Yazgı´ya Ziyaret

Aksaray Hayvan Hakları Koruma Derneği Başkanı Ebru Ateşağaoğlu, derneğin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ya nezaket ziyaretinde bulundu.Ziyarette, Dernek Başkanı Ebru Ateşağaoğlu, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Dernek olarak yeni bir proje hazırlığında olduklarını söyleyen Dernek Başkanı Ebru Ateşağaoğlu, sokak köpeklerinin rehabilite edilmesini ön gören projeden bahsetti.

Başkan Yazgı, sokak hayvanlarını koruma konusuna hassasiyetle yaklaşıldığını söyledi. Aksaray Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezinde birçok hayvanın barınmasına imkân sağlandığını ifade etti. Son olarak kendisini ziyaret eden dernek başkanı ve yöneticilerine teşekkür etti.

Madeni Sanatkârlar Odası Yeni Başkanı Murat Tekin Ve Yönetiminden Başkan Yazgı´ya Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurul sonrasında Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Murat Tekin ile yönetim kurulundan oluşan heyet, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ya nezaket ziyaretinde bulundu.Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Murat Tekin, seçimden hemen sonra görevi devraldıklarını duyurdu. Önceden olduğu gibi bugün itibariyle sanayi esnafıyla birlik içinde olacaklarını aktardı.Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, başkanlığa seçilen Murat Tekin ve yönetimini tebrik ederek başarılar diledi.

Ziyarette, öncelikli olarak Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi kentsel dönüşüm projesinden bahseden Başkan Yazgı, ?TOKİ aracılığı ile yapacağımız sanayi sitemizin ihalesi sonuçlandı. Geçtiğimiz günlerde sanayi esnafıyla bir toplantı yaparak işyerleri için belirlenen fiyatları açıklamıştık zaten. İhaleyi alan firmamız belli. Güçlü bir firma. Nisan ayı için şehrimize gelecekler ve şantiyeyi kurmaya başladılar. Biran önce inşaat çalışmalarına başlayacaklardır. Bu projede bizleri yalnız bırakmayan esnaf oda başkanlarımıza ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum? dedi.Başkan Yazgı, Belediye olarak her zaman meslek odaları ve sivil toplum örgütleriyle uyumlu çalışma sergilendiğini sözlerine ekledi. Ziyaretine gelen heyete teşekkür etti.

 

 

 

 

 



İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli