Aksaray

27.04.2024

  • İMSAK 04:13
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03

Aksaray Belediyesi Yaz Spor Okulları Sone Erdi

Aksaray Belediyesi Yaz Spor Okulları Sone Erdi

Aksaray Belediyesi Spor tesislerinde 600 futbol ve 100 tenis öğrencisi ile toplamda 700 sporcuya futbol ve tenis eğitimlerinin yanı sıra sinema, gezi etkinliği, değerler eğitimi verilerek yaz spor okulu bu yılda başarıyla tamamlandı

Aksaray Belediyesince bu yıl beşinci kez düzenlenen 5. Yaz Spor Okulları kapanış töreni Nakkaş Mahallesindeki Belediye Spor tesislerinde gerçekleştirilen program ile sona erdi.

Kapanış törenine Aksaray Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, Aksaray Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Cüneyt Alkan, Aksaray Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Cavit Kılıç, Belediye Meclis üyeleri, Aksaray Futbol İl Temsilcisi, sporcu çocuklar ve çok sayıda veli katıldı.

Aksaray Belediye Spor Müdürü Murat Koç bir yaz spor okulu dönemini daha başarıyla tamamladıklarını ifade ederek yaptıkları faaliyetler hakkında şunları söyledi

? 2011 yılından beri devam eden yaz spor okulumuzun bu yıl 5.sini düzenlemiş bulunuyoruz. Yaz spor okulumuz 16 Mayıs 2015 Cumartesi günü başlamıştı. Yunus Emre ve Nakkaş Mahallelerinde bulunan Aksaray Belediye Spor Tesislerimizde 2 futbol ve 1 tenis sahalarında, 9 futbol ve 1 tenis antrenörleri eşliğinde haftanın 6 günü 8 grup futbol, 2 grup tenis olmak üzere yaklaşık 600 futbol ve 100 tenis öğrencisi ile toplamda 700 sporcumuza futbol ve tenis eğitimlerinin yanı sıra sinema, gezi etkinliği, değerler eğitimi verilerek yaz spor okulumuzu bu yılda başarıyla tamamlamış bulunmaktayız.

Bu arada bizlere bu imkânları sunan Aksaray Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı´ya, Kulüp yönetim kurulumuza, tüm sporcu kardeşlerimiz ve çalışanlarımız adına Teşekkür ediyoruz. Ayrıca bizlere destek olan tüm sporcu velilerimize ve yaz spor okulunda görev alan antrenörlerimize, çalıştırıcılarımıza ve tesis çalışanlarımıza da teşekkür ediyoruz. Sporcu kardeşlerimize bundan sonraki okul yaşamlarında başarılar diliyor daha güzel yarınlarımız için sevgi ve muhabbetlerimizi sunuyoruz.

Aksaray Belediyesi Başkan Vekili Süleyman Canbulut ise yaptığı konuşmada ? Aksaray belediyesi olarak yol yapımı, park yapımı vs bu gibi hizmetlerin yanı sıra ?sağlam kafa sağlam vücutta olur´ ilkesi ile çocuklarımızın sporcu olarak yetişmesine katkıda bulunuyoruz. Burada emeği geçen değerli hocalarımıza, yaz spor okulunun yöneticilerine ve sevgili velilerimize çocuklarını bu yaz spor okuluna kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. Aksaray belediyesi olarak İnşallah gelecek yıllarda daha çok çocuğumuza daha çok etkinlikler düzenleyeceğimizi belirtiyor çocuklarımızın alacakları belgelerin de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.? dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Vekili Süleyman Canbulut ve diğer protokol üyeleri tarafından Yaz spor okulunda görev yapan antrenörlere Teşekkür plaketi öğrencilere ise katılım belgeleri verildi.



Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Yeni müfredat askıya çıkarılıyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,43% -0,14
  • EURO

    34,73% -0,65
  • GRAM ALTIN

    2436,25% 0,02
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu