Aksaray

19.03.2024

  • İMSAK 05:20
  • GÜNEŞ 06:42
  • ÖĞLE 12:57
  • İKİNDİ 16:21
  • AKŞAM 19:02
  • YATSI 20:18

Aksaray Ak Parti İl Başkanlığında devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Aksaray Ak Parti İl Başkanlığında devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Aksaray Ak Parti İl Başkanlığında devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Ak Parti İl Başkanlığı devir teslim töreni Aksaray Ak Parti İl Başkanlığında yapılan bir törenle gerçekleştirildi.Gerçekleşen Törene Ak Parti Gurup Başkan Vekili ve Aksaray Milletvekili  İlknur İnceöz,Milletvekili Cengiz Aydoğdu,Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkan Haluk Şahin Yazgı, Aksaray eski Milletvekilleri Alırıza Alaboyun,Nevzat Palta,Eski İl Başkanları Şaban Bostan,Latif Ağır,Fatih Yıldırıcı,Merkez ilçe başkanı Ömer Gizlenci.İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün,Kadın Kolları Başkanı Fazilet Köktaş İlçe Belediye Başkanları,İlçe başkanları,çok sayıda Basın mensubu ve Ak Partili vatandaşlar katıldı.Devir Teslim töreninde Abdulkadir Karatay Yaptığı hizmetleri dile getirerek,Sıkıntılı bir dönem geçirdiklerini ve bu sıkıntılı günleri başarıya çevirdiklerini kaydetti.Karatay İl yönetiminden ve partililerden helallik istedi.

Yeni İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ise konuşmasında şunları söyledi.Öncelikle bu necip millete hakkaniyetle hizmet yolunda bu ulvi görevi bana nasip eden,Yüce Rabbime hamd ediyorum. Ayrıca beni bu göreve layık gören Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN´a teşekkürlerimi iletiyorum.

Sayın milletvekillerim, Sayın Belediye Başkanım, il genel meclis başkanım, il başkanlarım ilçe ve belde belediye başkanlarım, merkez ilçe ve ilçe başkanlarım, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarım, mahalle temsilcilerim, değerli yönetici arkadaşlarım, bu davaya gönül vermişteşkilatımızın tüm mensupları, çok değerli hemşerilerim ve Aksaray´ın  kıymetli basın mensupları;

Sizleri selamların en güzeli olan Allah´ın selamı ile selamlıyor en derin sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum, bugün bu anlamlı günümüzü, bu heyecanımızı bizlerle paylaşan tüm misafirlerimiz hoş geldiniz.

14 Ağustos 2001 günü Türk siyasi tarihinde ezberleri bozma hedefi ile yola çıkan, bu aziz millete,  yarınını göremeyen bir Türkiye´den 2023, 2071 hedeflerine emin adımlarla yürüyen bir Türkiye´ye kavuşturan, her zaman milletin gönlüne girme hedefi ile hareket eden ve ülkemize, milletimize hizmette yorgunluk, yılgınlık ve bıkkınlık kelimelerini asla tanımayan,  Ak Parti ailesinin yüreği ak, gönlü ak, alnı pak çok değerli mensupları; bir kez daha hepiniz hoş geldiniz.

Ak partinin kurulduğu günden bu güne kadar değerli mesailerini harcayıp önemli hizmetleri yerine getiren tüm il, ilçe, kadın, gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu üyelerimize, mahalle temsilcilerimize, sandık başkanlarımıza, milletvekillerimize ve belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum.

İçinde bulunmaktan her zaman büyük onur duyduğum bu büyük hareket bize bu Kadim Şehirde 10 yıl belediye meclis üyeliği, belediye başkan yardımcılığı, belediye başkan vekilliği, komisyon başkanlıklarıve  teşkilatımızın çeşitli kademelerinde görev yapma imkanı vermiştir.

Görev yaptığımız süre içinde de her günümüz, üzerimizdeki sorumluluğun muhasebesi ile geçmiştir. İdaremiz altındaki her işte milletin hakkına riayet en temel prensibimiz,olmuştur.
Bizim içinden geldiğimiz siyasi gelenek ve gençlik yıllarından itibaren aldığımız terbiyenin gereği budur.

Hayatımızda yaptığımız bütün işlerde, temsil ettiğimiz her makamda; bütün bunların ancak Allah´ın rızası için sebep kapısı olduğunu asla unutmadan, Milletimizin hayrı için çalıştık. Milletimizin menfaatlerini, sahip çıktığımız davanın selametini düşünürken duygusallığa asla yer vermedik.

Değerli dava arkadaşlarım,Allah bu kadim millete hizmet etme görevini bize nasip etti.Kırgınlık, dargınlık bizim siyasi geleneğimizde asla bulunmamaktadır.

            Şehrimizde başarının gerçekleşmesi için her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe, azim ve kararlılığa ihtiyacımız vardır.

Çok kıymetli dava arkadaşlarım, ezilenlerin hür sesi olmak, sessiz dünyanın gür sesi olmak, kararlı ve duruşlu durmak, anaların duasını alıp zalimlerin rüyasında olmak, her babayiğidin karı değildir. Gün istikrar için, adalet için, kalkınma için, hizmet için, güven için, barış, kardeşlik için AK Partimizde kenetlenme günüdür.

Biz biliyoruz ki Allah bizimle, millet bizimle, milletin hayır duaları bizimle.İnşallah milletin partisi, sizin partiniz,sizlerin destekleriyle bir kez daha güçlenerek yola devam edecektir.

Rabbim dostluğumuzu, kardeşliğimizi daim etsin.Sizin heyecanınız, sizin coşkunuz bizim rehberimiz oldu.Sizin geleceğiniz, bizim derdimiz oldu, tasamız oldu, kaygımız oldu.

Hazreti Mevlana, ?DERT ADAMI YOLLARA DÜŞÜRÜR? diyor? Biz, halkımızın derdini derdimiz bildiğimiz için bu yollara revan olduk.İşte her birimiz, bu şuurla, bu hissiyatla gece  gündüz demeden çalışacağız.

Bizim bir davamız var sevgili kardeşlerim?

Bizim davamız demokrasi davası? Bizim davamız, Türkiye´yi büyütme davası? Bizim davamız, milletimizi yüceltme davası? Biz, Türkiye´nin istikrarını, Türkiye´nin refahını, Türkiye´nin huzur ve emniyetini kendimize dava olarak belirledik.

Biz Aksaray´ımızın refahını, şehrimizin daha iyi yerlere gelmesini, kalkınmasını halkımızın mutlu olmasını kendimize dava olarak belirledik.

Bu vatan toprağında nefes alıp veren her bir kardeşimizin davası bizim davamızdır.Türkiye´nin meselesi bizim meselemizdir. Kadınıyla yaşlısıyla genciyle çocuğuyla Aksaraylıların derdi bizim derdimizdir.

Hani, Yunus Emre diyor ya?

Biz gelmedik kavga için,

Bizim işimiz sevda için,

Dostun evi gönüllerdir,

Gönüller yapmaya geldik.

Biz, Yunus´tan alarak ilhamı, gönüller fethetmeye, gönüller yapmaya, dargınlıkları bitirmeye, kardeşlikleri pekiştirmeye geldik.

Milletimizin gönlünde yer bulamayanlar, bizim dirliğimizi ve birliğimizi bozabilmek için fırsat kollamaktadırlar. Bu fitne üreten merkezlerin sesine kulak vermeden hizmete devam etmeliyiz.

Belediyelerimizle il, ilçe başkanlarımız, teşkilat birimlerimiz arasındaki uyum ve koordinasyon ne kadar düzgün ve başarılı olursa orada partimizin durumu da o denli güçlü olacaktır.

Türkiye çok önemli bir tarihi dönüm noktasındadır.İçerde ve dışarıda başta hain FETÖ terör örgütü olmak üzere, diğer terör öğütleri ile büyük mücadeleler verilmektedir. Ülkemizde çok önemli gelişmeler olmakta, yeni gelişmelerde yoldadır. Görüldüğü gibi Türkiye, önümüzdeki dönemde çok kritik bir eşikten geçecektir.Bizler AK Parti teşkilatları olarak bu zor ve kritik süreçte aramıza NİFAK TOHUMLARINI sokmadan, birliğimizi, gücümüzü pekiştirerek yolumuza devam etmeliyiz.

Bizlere bu kutlu yürüyüşün içinde Milletimize hizmet etme imkânı veren Ak Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN´ a, Başbakanımız Binali Yıldırıma, Teşkilat Başkanımız Mustafa Ataş´a, Ak Parti grup başkan vekilimiz İlknur İnceöz´e, Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu´ ya,Mustafa Serdengeçti´ye, Ali Rıza Alaboyun´a, Ruhi Açıkgöz´e, Ahmet Yaşar´a, Nevzat Palta´ya, Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgıya,görevi devraldığım il başkanımız Abdülkadir Karatay´a, Merkez İlçe Başkanımız Ömer Gizlenci´ye, ayrıca , il,ilçe, kadın kolları, gençlik kolları başkan ve üyelerimize, belde teşkilatlarımıza, teşkilatımızın tüm kademelerine teşekkür ediyor, bu davanın hizmetkarı olmaya sizlerle birlikte devam edeceğimi ifade etmek istiyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi Allaha emanet ediyor,Allah yar ve yardımcımız olsun?



Bakan Şimşek'in faiz talimatı iddialarına açıklama
Bakan Göktaş: 5 milyona yakın hane sosyal yardımlardan yararlandı
140 bin yaşlı evde bakılıyor
Hudutlardan geçit yok!
DİM: "İnternet ilanları için daha adil bir sistem olabilir"
LGS başvuruları başladı
Edirne'de yerel kalkınmaya destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 Mart mesajı
Bakan Özhaseki: TOKİ ile yeni evler yapmaya devam edeceğiz
Depremzede aile hekimlerine zulüm iddiası!
Konut Fiyat Endeksi arttı
BUTEXCOMP Ankara ve İstanbul’da tanıtıldı
4 ilde 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi
İllerde bugün hava durumu nasıl olacak?
Mobil Market'te ucuz ete hücum ettiler
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,18
  • EURO

    35,15% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2246,37% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 12.6 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 14 ° / 4.8 ° false
  • Perşembe 10.2 ° / 2.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı