Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Ak Parti Kadın Kolları “Güçlü anneler güçlü Türkiye”

Ak Parti Kadın Kolları “Güçlü anneler güçlü Türkiye”

Ak Parti Kadın Kolları “Güçlü anneler güçlü Türkiye”

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Hediye Pak anneler günü dolayısıyla basın açıklaması yayınladı. Pak açıklamasında “Şu anda sadece Aksaray’dan değil, ülkemizin 81 ilinden “Anneler Günü Yürüyüşü” ismini verdiğimiz ve her ilde AK Parti İl Kadın Kolları’nın organize ettiği bu etkinlikle annelerimize, kadınımıza ve kadirşinas insanımıza sesleniyor, annelerimize göstermiş oldukları gayretlerden ve fedakârlıktan dolayı teşekkür ediyoruz. Bugün buraya, hepimize örnek olan cefakâr, çalışkan, güçlü annelerimizin, duyarlı kadın sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizin, teşkilatımızın azimli kadın üyelerinin ve halkımızın destekleriyle toplandık.

Bizi duyun istiyoruz! Çünkü eğer duyarsanız şimdi söyleyeceklerimizi tıpkı bizler gibi yüreklerinizde hissedeceğinize eminiz. Biz AK Partililer, 12 yıllık iktidarımızda hep kucaklayıcı olduk, kadınımızı hiç bir ayrım gözetmeden destekledik. Ona hak ettiği kıymeti verdik. Geleneğimizde ne denli ayrıcalıklı olduğunu hiç unutmadık, unutanlara hatırlattık. Her hamlemizde onları daha ileriye götürmenin gayesini taşıdık. Annelerimize en kıymetli varlıkları olan evlatları için daha iyi eğitim, daha iyi sağlık hizmeti, daha güvenli bir ülke verebilmek gayesiyle durmadan çalıştık. 30 yıl boyunca yüzleri gözyaşlarıyla ıslanmış anneleri teselli etmekten daha fazlasını yapmak istedik. Çözülemez, yapılamaz denilen meselelere eğildik. Bu ülke üzerinde, tarih boyunca kardeşçe yaşamış halklarımıza gelecekte de birlikte yaşama umudu verdik. Çözüm süreci sayesinde, doğulu ve batılı gençlerimiz dağlarda karşı karşıya değil üniversite sıralarında bir araya geldiler. Birbirlerine namluları doğrultmak yerine, omuz omuza bu ülkenin geleceği için çalışmaya, üretmeye başladılar. AK Parti olarak annelerimize verebileceğimiz daha büyük bir hediye olabilir mi? Çünkü biliyorduk ki biz kadınlarımız için bunları yaptıkça bizi en çok onlar anlayacaklar, onlar destekleyecekler. Kurmakistediğimiz güçlü Türkiye hedefimizde bizimle mücadele edecekler. Nitekim bizi hiç yanıltmadılar; çıktığımız bu zorlu yolda bizi yalnız bırakmadılar. Daima arkamızda durarak gücümüze güç kattılar. Bu ülke daha güzel bir ülke olacaksa bu, kadınımızın en çok da annelerimizin gayretleri ve destekleriyle olacaktır. Bu inancımızda sabitiz. 

Bugün çok şükür ki Türkiye’miz bambaşka baharları yaşıyor. Bugün ülkemizin her köşesinden anne sağduyusu, anne şefkati ve anne yüreğinin sesleri duyuluyor... Ülkemizin geçmişte yaşadığı acıları, sıkıntıları, hasretleri ve korkuları en çok hisseden ve yaşayan annelerimiz, bugün güçlerini yüreklerindeki merhametle birleştirip adeta inşa ettiğimiz güzel geleceğe iyilik ve umut taşıyor.

Artık anneler evlatlarının ölüm acısını, üniversiteden ya da işyerinden kıyafeti yüzünden atılmasını, parasızlıktan eğitimsiz kalmasını, etnik kimliği yüzünden hor görülmesinin kaderini ve engelli evladına daha iyi şartlar sağlayamamanın üzüntüsünü yaşamıyor. Çünkü çok şükür ki biz tüm annelerimizin derdiyle dertlenip hiçbir ayrım gözetmeden hepsine derman olmaya çalıştık. Bu ülkeyi annelerin evlat acısıyla bölmeye çalışan, acıları karşı karşıya getirerek ayrımcılık yapanlara karşı, bu ayrımcılıktan nemalananlara karşı, tüm annelerimizle elele tutuşup güçlü Türkiye’ye doğru yürüyoruz. Hatta başka ülkelerin savaştan kaçmak zorunda kalan annelerine ve evlatlarına da kol kanat gerdik. Daha iyisi için çalışmayı sürdürüyoruz. Siz kadınlarımız, annelerimiz destek verdiğiniz sürece de başarılı olacağımıza inancımız tamdır.

“Anneler Günü Yürüyüşü” sadece bugün değil aslında son 12 yıldır sessiz sedasız yürüyor. Bu yürüyüş; hangi etnik, dini ya da siyasi görüşten olursa olsun her evlada aynı merhametle bakanların, ülkemiz daha iyi olsun da her kavgayı bitirelim diyen güçlü annelerin yürüyüşüdür.

Bugün ülkemiz için daha güzel bir gelecek hayal ediyorsak bu en çok da annelerimize, kadınımıza olan güvenimiz sayesindedir. Anneler isterse birleşmeyecek yürek, anneler isterse bitmeyecek kavga, anneler isterse gerçekleşmeyen hayal kalmaz. Bize göre her anne güçlüdür. Çünkü annelik her türlü hesabın, kavganın, vicdansızlığın önünde en geçilmez, en sağlam zırhtır.

Güçlü annelerimize yetiştirdiği güzel evlatlar için teşekkür ediyoruz... Hem analık hem babalık yapmak zorunda kalıp hala dimdik savaşan annelerimizi saygıyla selamlıyoruz. Tüm gençliği kendi evladı olarak benimseyen, vatanın doğusundaki, batısındaki tüm çocukları yüce gönlüyle kucaklayan, hiç kimsenin yavrusunun kılına zarar gelmesin diyerek çözüm sürecine destek veren tüm anneleri selamlıyoruz. Kendine yetecek kadar bile olsa ekmeğini başka annelerle paylaşarak başka evlatları aç bırakmayan annelerimiz! Sizler bizim gururumuzsunuz... Buradan yaptığı fedakârlıkları anlatmakla bitiremeyeceğimiz bu ülkenin bilge anneleri hepinizi gösterdiğiniz dirayet için tebrik ediyoruz.

AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilatı olarak bize destek veren, vermeyen tüm annelerimize ve evlatlarına daha iyi bir gelecek sunmak için çalışmaya devam edeceğimize söz veriyor, tüm annelerimizin anneler gününü kutluyoruz. 

Ve yinelemek istiyoruz: “Her anne güçlüdür” ve “Güçlü Anneler Güçlü Türkiye” demektir. Biliyoruz ki “Herkes ister, anneler inanır ve çözer!” dedi.



1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Ekonomik güven '100'ledi!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9058,44%2,86
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli