Aksaray

26.04.2024

  • İMSAK 04:15
  • GÜNEŞ 05:46
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:02

Akirfan Koleji Müfredat Değişikliği Çalıştayına Katıldı

Akirfan Koleji Müfredat Değişikliği Çalıştayına Katıldı

Akirfan Koleji Müfredat Değişikliği Çalıştayına Katıldı

18-20 Kasım 2016 tarihleri arasında Ankara Swis Otel de ?Pergel Metaforu Perspektifinde Müfredat Değişikliği Çalıştayı? yapıldı. Çalıştaya Türkiye´de farklı illerde faaliyet gösteren çok sayıda özel okul yöneticisi, yayıncı, öğretmen ve eğitimci katılırken Aksaray´dan  Özel Ak İrfan Koleji  yöneticileri ve öğretmenleri katıldılar.

Çalıştayın 1. Gününde 18 Kasım 2016 tarihinde MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Alpaslan DURMUŞ veMEB Talim ve Terbiye Kurulu Öğretim Programı Daire Başkanı Toper AKBABA sunumda bulundu. Bakanlığı Müfredat çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra yazılı soru cevap kısmına geçildi. Özel okul yöneticilerinin müfredatla ilgili sorularına  yanıt verilerek talepleri dinlendi.

Çalıştayın 2. Gününde 19 Kasım 2016 tarihinde konuşmacı olarak  MEB Müsteşar Yardımcısı Ercan DEMİRCİ, Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı ProfDr Ahmet Şükrü ÖZDEMİR ve Alaaddin Keykubat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Fatih GÜLTEKİN katıldılar. Sunumlar sonrası eş zamanlı küçük gruplarda çalıştaylara geçildi.

Özel okul sektörünün sorunları ve çözüm önerileri  çalıştayına Aksaray Ak İrfan Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Ali ÖZLÜK ve Okul Müdürü Mücevher HALAÇOĞLU,  Öğrencilerin özel yeteneklerinin (akademik, sanat, spor vs) tespiti ve geliştirilmesi için okullarda yapılacak çalışmalar çalıştayına Ak İrfan koleji Sosyal Bilgiler Öğretmeni Celal KALKAN, Öğrencilere dini ve ahlaki bilincin kazandırılması için okullarda yapılacak çalışmalar çalıştayına Ak İrfan Koleji Din Kül. Ah. Bil. Öğretmeni  Recep EROĞLU ve Öğrencilere sosyal becerilerin(iletişim, empati, liderlik, çevre bilinci vb) kazandırılması için okullarda yapılacak çalışmalar çalıştayına  Ak İrfan koleji Rehber Öğretmeni Neslihan SULU moderatör olarak katılmışlardır.

Eşazamanlı yapılan çalıştayların  sonuç raporları ilgili çalıştaylarınmoderatörleri tarafından katılımcı okulların yönetici, öğretmenleri ve eğitimcilerine sunulmuştur.Çalıştayın değerlendirmesi kısmında konuşma yapan Ak İrfan Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Ali ÖZLÜK  ? verimli bir çalıştay gerçekleştirildiğini, çalıştayda alınan kararların MEB sunulacağını, bu işin takipçisi olunması gerektiğini, sık sık farklı ortamlarda farklı şekillerde taleplerin  yenilenmesi gerektiğini? ifade etmiştir.

 



Merkez'in rezervleri azalışta!
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Yeni müfredat askıya çıkarılıyor
Bursa merkezli Mahzen'e 24 gözaltı!
Bir testten daha başarıyla geçti
Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9887,34%1,76
  • DOLAR

    32,51% 0,07
  • EURO

    34,89% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2454,71% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4012,78% 0,50
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı