Aksaray

28.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:05

Ak Partililer Sanayide kapı kapı bütün işyerini ziyaret ederek esnafları dinledi

Ak Partililer Sanayide kapı kapı bütün işyerini ziyaret ederek esnafları dinledi

Ak Partililer Sanayide kapı kapı bütün işyerini ziyaret ederek esnafları dinledi

AK Parti heyeti esnaf ziyaretine çıktı, esnafları ve vatandaşları dinledi. Kimi taleplerde bulundu, kimi hükümetin vatandaşlar için çıkardığı yasa ve uygulamalar için teşekkür etti. Talepler ilgili bakanlıklara iletilmek üzere not alınırken, vatandaşlarla da hasbihal edildi.

İşimiz vaktimizden çok parolasıyla, durmak yok yola devam diyen AK Parti heyeti, Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti. Kapı kapı bütün işyerini ziyaret eden heyet hem esnafları dinledi hem de vatandaşları. Ziyarete AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, il yönetimi ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Başkan Altınsoy, “Biz her sabah güne Bismillah deyip başlıyor ve ilk işimiz esnaf ve vatandaşlarımız ile selamlaşmak oluyor, güne öyle başlıyoruz. Bizler esnaflarımızı şu ya da bu esnafı diye sınırlandırmıyoruz. Sanayi esnafı da bizim esnafımız, mahalle bakkalı da bizim esnafımız. Hepsi bizim için çok önemli. Esnaflarımız ekonomimizin kılcal damarlarıdır. Her biri istihdamları, ekonomik dönüşümü ile ilimize büyük ölçüde destek sağlıyorlar. Onların sıkıntılarını dertlerini dinliyor çözülebilecek olan varsa ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşüyoruz. Bu görüşmelerimiz sadece bir ziyaret değil, hazırlamış olduğumuz ve Genel Merkeze göndermiş olduğumuz raporlarda sorunlarına yer verdiğimiz görüşmelerdir. Biz bu talepleri ya da sorunları Sayın Cumhurbaşkanımıza ve ilgili bakanlarımıza iletiyor, çözümü konusunda ki süreci takip ediyoruz. Biz her zaman esnaflarımızın yanındayız” diye konuştu.

AK Parti olarak tüm kesimlerle istişarelere büyük önem verdiklerini belirten Milletvekili Aydoğdu da açıklamasında “Esnafımızın derdi her zaman bizim derdimizdir. Sanayi Sitesinde hizmet veren esnaf ve çalışanlarla bir araya geldik. Onlarla istişareler gerçekleştirdik. Bu istişareler ilimize vereceğimiz hizmetin kalitesini artırma adına büyük önem arz ediyor. Aksaray istişarelerle gelişen, hizmet anlayışını bu yönde belirleyen bir ilimiz. İnşallah bu anlamda önemli işlere imza atacağız. Tabi bu sanayi sitemiz yeni ve daha modern bir yere taşınacak. Taşındıktan sonra esnaflarımız daha geniş alanda daha kaliteli hizmet verecekler. Esnaflarımıza şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyor, yeni sanayi sitesinin yapılmasında başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.



İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan darbedilen öğretmene “geçmiş olsun” telefonu
Bakanı Yumaklı, Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsünü ziyaret etti
Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti
Ankara – Sivas hızlı treni 1 yaşında
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 22.7 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı