Aksaray

28.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:05

AK PARTİLİLER ÇAT KAPI ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK PARTİLİLER ÇAT KAPI ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK PARTİLİLER ÇAT KAPI ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

İftar öncesi çat kapı ziyaretini sürdüren AK Parti İl Teşkilatı, mübarek Ramazan ayının sevincini ve coşkusunu paylaşmaya devam ediyor.

Aksaray’da iftar vakti öncesi çat kapı ev ziyaretlerine devam eden AK heyet, bugüne kadar, Aratol Bahçeli, İstiklal, Bahçeli, Hamidiye (Bahçesaray), Hamidiye Kırımlı, Bayram Baba, Kalanlar, Bedir Muhtar, Büyük Bölcek, Cumhuriyet, Yunus Emre, Coğlaki, Hacı Hasanlı, Hamidiye, Çerdiğin, Sofular, Şamlı, Çiftlik, Fatih ve Hacılar Harmanı mahallelerini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a dua isteyen Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “En büyük sermayemiz, vatandaşlardan gelecek hayır duaları” dedi.

Ramazan ayının manevi atmosferi içerisinde vatandaşlarla daha çok bir arada olma arzusu içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Altınsoy, “Vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz. Yüz yüze görüşerek onların varsa sorunlarını kendi ağızlarından bizzat dinliyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde çözüm bulmanın gayreti içerisinde oluyoruz. Dertleşelim, sohbet edelim, birbirimizle olan kardeşliğimizi, bağlarımızı güçlendirelim diye de bu tür buluşmaları gerçekleştiriyoruz. Ayrıca ihtiyaçlarını ya da sorunları, sıkıntıları, bir talepleri olup olmadığını öğrenmeye çalışıyoruz. Bizim en büyük sermayemiz, insanlarımızın hayır dualarını alabilmektir. Bu misyonu samimiyetle bizlere aktaran ve görev kılan AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı her konuda olduğu gibi bu konuda da örnek alıyor ve onun yolunda ilerlemeye devam ediyoruz. Onun için ziyaretlerimizde kendilerinden Cumhurbaşkanımıza dualarını eksik etmemelerini de istirham ediyoruz. Amacımız, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içerisinde tüm gönüllere bu manevi iklimi büyük Ramazan ayında bir nebze de olsa dokunmaktır. Ramazan ayı boyunca tüm mahallelerde yalnız, hasta ve mağdur ailelerimize çat kapı ziyaretler gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Öte yandan, ev ziyaretleri esnasında sokaklarda karşılaştığı çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Altınsoy, bir süre sohbet ettikten sonra kendilerine çeşitli hediyeler vererek sevindirmeyi de ihmal etmiyor.

Başkan Altınsoy’a yapmış olduğu ziyaretlerde İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, İGM üyeleri Veysel Yıldız, Abdi Okur, yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları eşlik ediyor.



İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan darbedilen öğretmene “geçmiş olsun” telefonu
Bakanı Yumaklı, Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsünü ziyaret etti
Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti
Ankara – Sivas hızlı treni 1 yaşında
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 22.7 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı