Aksaray

27.04.2024

  • İMSAK 04:13
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03

AK PARTİ TEŞKİLATI EVREN BAŞKAN’LA BERABER TAM KADRO SAHADA

AK PARTİ TEŞKİLATI EVREN BAŞKAN’LA BERABER TAM KADRO SAHADA

AK PARTİ TEŞKİLATI EVREN BAŞKAN’LA BERABER TAM KADRO SAHADA

31 Mart’ta gerçekleşecek seçime sayılı günler kala saha çalışmalarını tam kadro sürdüren AK Parti Aksaray İl Teşkilatı, şehri adeta ilmek ilmek dokuyor.

31 Mart’a geri sayım sürerken Aksaray’da İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nin organizasyonunda tüm teşkilat mensupları ile sahaya inen AK Parti Aksaray heyeti, mahallede her cadde ve sokağı kapı kapı gezerek, “Gerçek Belediyecilik” programını anlatıyor.

Tüm birimleriyle 7/24 saha çalışmalarını sürdüren İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, mahalle başkanları ve teşkilat mensupları stratejik bir çalışma takvimiyle devam ediyor.

AK Parti çatısı altında görev yapan bütün teşkilat mensuplarının tam kadro sahada olduğunun altını çizen Başkan Aktürk; “AK Parti’de seçim çalışmaları bugün başlamaz. Bir seçim biter, diğer seçimin çalışmaları başlar. Hamdolsun sürekli sahadayız, sürekli çalışıyoruz. İnşallah 31 Mart’a kadar ziyaret etmediğimiz kapı, elini tutmadığımız vatandaşımız kalmayacak. Şehrimizin, İlçelerimizin ve Beldelerimizin geleceği için herkesle görüşüp konuşuyoruz. Sahada AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Adaylara büyük teveccüh var.”

Durmak yok, yola devam diyen Aktürk, “Geleneksel hale getirdiğimiz ve bu senede devam ettirdiğimiz Ramazan ayının ilk günü itibariyle her gün farklı bir mahallede hemşerilerimizle buluşuyoruz. Bununla birlikte Milletvekillerimizin de katılımıyla, Belediye Başkanımız ve Adayımız Evren Dinçer, İl Genel ve Belediye Meclis üyesi adaylarımız, Ana kademe, Gençlik ve Kadın kolları teşkilat kademelerimizle esnaflarımızı, haneleri ve hemşerilerimizi ziyaret ederek, projelerimizi anlatıyoruz. Diğer yandan mahallelerimizde, ilçe ve beldelerimizde ziyaretlerimizde aralıksız devam ediyor. Hedefimiz tüm belediyelerimizi AK Belediyecilik ile buluşturmak ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en yüksek desteği sağlamaktır. Teşkilatımızın üstün bir gayret ve tevazusu ile süreci taçlandıracağına tüm kalbimle inanıyor, tüm teşkilat mensuplarımıza çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.  
 


 



Ankara – Sivas hızlı treni 1 yaşında
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu