Ak Parti Merkez İlçe Danışma Toplantısı Gerçekleştirildi.

Ak Parti Merkez İlçe Danışma Toplantısı Gerçekleştirildi.

AK Parti Aksaray İl Başkanlı Hüseyin Altınsoy başkanlığında, teşkilat binasında gerçekleştirilen ‘Daraltılmış Merkez İlçe Danışma Meclisi’ toplantısı, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, yönetim kurulu ve Belediye Meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

AK Parti’nin 2023 hedefine başarıyla ulaşması için kenetlenerek çalışmalara devam edileceği vurgusunun yapıldığı toplantının açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy gerçekleştirdi.

AK Partinin kurumsal yapısını sağlam temeller üzerine kurulduğuna vurgu yapan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “AK Parti; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde kurulduğu günden itibaren sürekli kendini geliştiren yapısıyla bu günlere ulaşmıştır. Bugünlere bu kadar güçlü ve her geçen gün büyüyen bir teşkilat yapısıyla ulaşmış olmamızın kaynağında ise hiç kuşkusuz kurumsal kimliğimizin temelini oluşturan katılımcı yönetim modelidir” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde gelişen ve büyük Türkiye’nin küresel güçler tarafından hazmedilemediğinin altını çizen Başkan Altınsoy, “Sizlerin de şahit olduğu gibi özellikle bu son süreçte ülkemiz üzerine büyük oyunlar oynanmaktadır. Partimiz kurulduğu günden itibaren eski düzeni elinin tersiyle iterek hem Türkiye’de yeni bir sayfa açmış, hem de ülkemiz dünyada söz sahibi olmuştur. Derdimiz de, davamız da, sorumluluğumuz da çok büyük. O yüzden yüreği ellerinde bizi bekleyenlere umut olacağız. Durmadan, yorulmadan yola devam edeceğiz. Bizler AK Parti Aksaray İl teşkilatı olarak bu amaca yönelik çalışmalarımızı yapmakta kararlıyız. Bizler bir ve beraber olduğumuz sürece aşamayacağımız engel, elde edemeyeceğimiz zafer yoktur. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını dilerim” diye konuştu.

Aksaray Belediyesi olarak göreve geldikleri günden bugüne yaptıkları çalışmalar hakkında ve yapılması gerekenler konusunda detaylı bilgiler veren Belediye Başkanı Evren Dinçer ise, “Bizler göreve geldiğimizden günden bugüne göz boyamak, halkımızı kandırmak için hizmet yapmadık. Aksaray’ın ihtiyaçlarına ve geleceğine yatırım olacak projelere imza attık. Amacımız Aksaray’ı geleceğe hazırlamaktır. Önümüzdeki süreç içerisinde yapılan ve yapılacak olan hizmetler neticesinde Aksaray modern bir kültür şehri haline getireceğiz” dedi. Daha sonra karşılıklı soru-cevap şeklinde devam eden toplantı iyi dilek ve temennilerle son buldu.



Hudutlarda 1 PKK'lı teslim oldu, 540 şüpheli yakalandı!
Kurtulmuş: Yeni süreçle geleceğe odaklanacağız
ÖNDER ve AKİMDER Başkanı Celalettin Kılıç’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Klinik araştırmalar alanında önemli iş birliği
Trafikte bisiklet güvenliğine acil çağrı
630 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı
TMSF, Flash Haber TV ihalesinde süre uzatımına gitti
Aksaray Üniversitesi kalite akreditasyon sürecinde çok güçlü bir potansiyele sahip
Dünya 2.’si Şampiyon Sporcu Gülistan Gönen: “Valimize verdiğim sözleri bir bir tuttum”
Merkez Bankası PPK Özeti'ni yayımladı... Enflasyon ve küresel riskler izleniyor
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu’na yeni yönetmelik
AKADEMİ AKSARAY ÖĞRENCİLERİNDEN ÖZEL KONSER
7 üniversiteye yeni fakülte... 3 üniversitede bazı birimler kapatıldı!
Konya'daki bu teknik Türkiye’de ilk kez deneniyor... İnşaatı süren köprülü kavşak trafiği rahatlatacak
Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu; 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Gaziler ve aileleri ile kahvaltı programında buluştu.
  • Cuma 20.2 ° / 16.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 21.1 ° / 17.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 21.9 ° / 16.4 ° Güneşli