Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Ak Parti il yönetiminden başkan Yazgı `ya hayırlı olsun ziyareti

Ak Parti il yönetiminden başkan Yazgı `ya hayırlı olsun ziyareti

Ak Parti İl Başkanı M. Fatih Yıldırıcı ve Ak parti İl yönetim kurulu üyeleri, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı? yı makamında ziyaret

Ak Parti İl Başkanı M. Fatih Yıldırıcı ve Ak parti İl yönetim kurulu üyeleri, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek Hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Ak Parti İl Başkanı M. Fatih Yıldırıcı ziyaret sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi  “ İl yönetim kurulu üyelerimizle beraber yeni seçilen belediye başkanımızı ziyaret ediyoruz. Tabi bizim için adetten oldu artık 3 dönemdir seçilen belediye başkanımızı ziyaret etmek için partimizden yürüyerek buraya kadar geliyoruz ve yönetim kurulu üyelerimizle beraber burada toplu bir fotoğraf veriyoruz. Bu fotoğraflar bizim il yönetim başkanlığında asılı olarak devam ediyor. İnşallah belediye Başkanımızla çektirdiğimiz bu yeni fotoğrafı da aynı şekilde il başkanlığımıza asacağız. Benden sonra gelen il başkanları da inşallah uzun dönem bunu devam ettirecek ve bir hatıra olarak saklayacağız.

Tabi zor ve güzel bir süreç geçti milletimiz istikrara güvene, huzura oy verdi ve devam dedi. Milletimiz ekonomik olarak ta geleceğine oy verdi.  Biz tüm teşkilat İl,ilçe, gençlik ve kadın kolları olarak zor bir süreç geçirdik ama  mutlu bir şekilde sonuçlandı. Sandık başkanlarımızdan, müşahitlerimize ve mahalle temsilcilerimize kadar emek veren bütün arkadaşlarımıza özellikle yürekten teşekkür ediyorum.

Türkiye’de % 45,5 Aksaray’da da % 57 gibi bir oranla milletimiz bizi teveccühleriyle onurlandırmıştır. Bu noktada oy veren bütün kardeşlerimize, ağabeylerimize, ablalarımıza candan teşekkür ediyorum. Belediye başkanımıza da inşallah Allah yardımcısı olsun diyoruz. Allah utandırmasın biz yaptığı her işin yanındayız. Kendisine teşkilatlar olarak yanında olduğumuzu belirtmek üzere buraya geldik. Her zamanda yanında olamaya devam edeceğiz. Allah yardımcısı olsun diyorum ve tekrar tekrar hayırlı olmasını diliyorum.

Başkan Haluk Şahin Yazgı ise açıklamasında Teşkilatın içinden gelen biri olarak gurur duyduğunu ifade etti ve sözlerini şöyle sürdürdü  “ Bende İl Başkanım Fatih Yıldırıcı’ya ve il yönetimindeki değerli kardeşlerimize hoş geldiniz diyorum. Güzel tarafı il başkanlığımızda ki toplu fotoğraflara imrenerek bakardım. Elhamdülillah Allah nasip etti. İnşallah o fotoğrafı birlikte taçlandıracağız.

 Allah nasip ederse bizden sonrada o gelenek devam edecek. Ben bu teşkilatın içinden sizlerin arasından çıktım. Bu benim için büyük bir onur. Büyük bir gurur Teşkilatın içinden çıkmanın o kadar güzelliği var ki hem yapacağınız işi, hem de  insanlarla nasıl diyalog kuracağınızı orada görüyorsunuz. Orası bir okul. O Okulun birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu biliyorum ve gelecekte de o şekilde devam etmesini diliyorum

Ben her şeyden önce şunu söylemek istiyorum seçim süreci boyunca benim yanımda oldunuz beni her an her zaman desteklediniz. Onun içinde ayrıca teşekkür ediyorum ve Allah razı olsun diyorum sizlere, gecenizi gündüzünüze kattınız, hep birlikte yoğun bir çalışma içerisinde olduk. Güzel de bir sonuç aldık Tabi bu sonucu hizmetlerimizle taçlandırıp elimizden gelenin en iyisini yapıp en güzel şekilde hizmet etmek için çalışacağız.

Burada en önemli unsur Ak parti teşkilatı toplumun aynası Bunu buradan geldiğim için biliyorum orada bana ayna görevi yapıp yaşanan şeyleri aktarmanız yine aynı şekilde benim yapacağım çalışmaları vatandaşa aktarmanız açısından önemli zaten birlikte beraber yapacağız bu çalışmayı. Ben ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum.”

 

Yapılan görüşmelerin ardından Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti İl Yöneticileriyle geleneksel hale gelen toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.  



Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Ekonomik güven '100'ledi!
Kamu taşınmazlarında eğitim ve yurt faaliyetleri için 'üst hak' değişikliği
Ege Denizi'nde kuvvetli fırtına!
Hazine'den 'altın' kararı!
Hududu yine geçemediler!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,16
  • EURO

    35,12% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2273,59% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli