Aksaray

27.04.2024

  • İMSAK 04:13
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03

AK PARTİ İL BAŞKANI HAMZA AKTÜRK OMUZLARIMIZDAKİ YÜKÜN FARKINDAYIZ DEDİ

AK PARTİ İL BAŞKANI HAMZA AKTÜRK OMUZLARIMIZDAKİ YÜKÜN FARKINDAYIZ DEDİ

AK PARTİ İL BAŞKANI HAMZA AKTÜRK OMUZLARIMIZDAKİ YÜKÜN FARKINDAYIZ DEDİ

2024 yılında yapılacak yerel seçimlere yönelik devam eden aday belirleme sürecine ilişkin açıklama yapanAK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, zafer mesajı verdi.

Başkan Aktürk, yaptığı açıklamada; “Sevgilihemşerilerim, bilindiği üzere birkaç ay sonra ülkemizde ‘Mahalli İdareler’ seçimi gerçekleştirilecek. Bu seçimlerdebelediye başkanlarını, meclis üyelerini ve mahallemuhtarlarını oylarımızla seçeceğiz. Bir şehrin yönetimi için hayati bir öneme sahip, böylesibir seçimde bizler de partimiz adına çalışmalarımızıyoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Aksaray’ımız geleceği açısından omuzlarımızdaki kıymetli yükün farkındayız” dedi.

“ADAY BELİRLEME SÜRECİ İNCE ELEYİP SIK DOKUNAN BİR SÜREÇTİR”

Aday belirleme sürecinin ince elenip sık dokunan bir süreç olduğunu kaydeden AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, “Adaybelirleme sürecinin çok ayrıntılı bir şekilde devam ettiğinipaylaşmak isterim. Özellikle Sayın Cumhurbaşkanımız ve GenelBaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu anlamdakigörüşü, söylemleri ve partimizin yetkili organlarınagönderdiği talimatları hepinizin malumudur. SayınCumhurbaşkanımızın yerel seçimlerle ilgili, ‘Seçimtakvimimiz işliyor. Yaklaşık 3 ay sonra yapılacak seçimle ilgiliçalışmaları kendi “önceliklerimize” göre yürüteceğiz’açıklaması bizler için önemlidir. Yine bu sürecin belki deön plana çıkan söylemi Sayın Cumhurbaşkanımızın dadillendirdiği halkın istediği aday söylemidir” diyekaydetti.

“ADAY BELİRLEMEDE PEK ÇOK PARAMETREKULLANILIYOR”

Aday belirlemede pek çok parametrenin kullanıldığınaişaret eden Başkan Aktürk şöyle konuştu; “81 ilde partimizintemayül yoklaması gerçekleştirildi. Şehrimizde de teşkilatüyelerimiz gidip oylarını kullandılar. Bunun yanı sıra anketlerde yapıldı.Bu süreçte hem temayül yoklaması hem anketler hemisim anketleri hem de parti içindeki görüşler, milletvekilikanaatleri gibi pek çok parametre kullanılıyor. Yine Genel Başkanvekillerimizin öncülüğünde oluşan seçim komisyonuçalışmalarını sürdürüyor.”

“ŞEHRİMİZİN TAMAMI AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞMALIDIR”

Aktürk, açıklamalarını şöyle sürdürdü; “AK Parti olarak bundanönceki birçok seçimde olduğu gibi bu seçimden dezaferle ayrılmak istiyoruz. Aksaray’ımızın tamamında bu zafer meşalesinin ateşini yakmak istiyoruz. Bölgesinin cazibe merkezi olan memleketimiz, Türkiye Yüzyılı seçimlerini tamamlayacak 31 Mart seçiminde yerel yönetim hizmetlerine devam etmelidir.Bunun için tüm belediyeleri de kazanıp, halkımıza armağan etmeyi kendimize bir borç biliyoruz.”

ADAY BELİRLEME SÜRECİ DEVAM EDİYOR”

Aday belirleme sürecinin devam ettiğini aktaran Başkan Aktürk, “Kıymetli Aksaraylılar, tüm belediyelerimiz için aday belirleme süreci devam ediyor. Şunu çok açıkbir şekilde belirtmek isterim ki, ‘kesin aday’ ya da ‘birismin kesinleşmesi’ gibi bir durum söz konusu değildir.Partimizin yetkili organları çalışmalarını sürdürüyor.İşin tabiatı gereği birçok aday adayı arasından elbette bir isim belirlenecek ve bu isimlerimizle önemli bir süreciyürütüp, 31 Mart akşamı zaferimizi kutlayacağız. Önemliolan bu süreçte ve sonrasında birlik, beraberlik içindeolmamız ve adaylarımızın etrafında tüm gücümüzlekenetlenmemizdir. Şahsi düşünceleri bir kenara bırakıp adayımıza sahip çıkmak hepimizin boynun borcudur.”



Ankara – Sivas hızlı treni 1 yaşında
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu