Aksaray

27.04.2024

  • İMSAK 04:13
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş Engelsiz Yaşam Merkezinin açılışını yaptı

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş Engelsiz Yaşam Merkezinin açılışını yaptı

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş Engelsiz Yaşam Merkezinin açılışını yaptı

Bir dizi ziyaret ve açılışlar için Aksaray’a gelen AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş Aksaray Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Engelsiz Yaşam Merkezinin açılışına katıldı. Burada davetlilere hitaben bir konuşma yapan Elitaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 22 yıldır güçlü bir şekilde devletin başında olduğunu belirterek, “Cumhurbaşkanımız 22 yıldır devletin başında, devleti idare ediyor. Belki dünya tarihinde böylesine bir başarı görülmemiş. Bakın, her seçimde, bu sanıyorum 15. sandık, önümüze gelen 15. sandık. Her sandıkta birinci çıkan, her sandıkta kendini tazeleyen, her sandıkta vatandaşın verdiği mesajı en iyi şekilde alan bir siyasi lider. Son çeyrek yüzyılda, son yarım yüzyılda böyle bir lider dünya tarihinde var mıdır bilmiyorum” dedi.
Seçim çalışmalarına ve ekonomik göstergelere değinen Mustafa Elitaş, “Enflasyonu artırmayacak, ekonomik krizi tetiklemeyecek, hesap kitap içerisinde bir çalışma ve gayret içerisindeyiz. Ekonomiyle ilgili her şey düzelebilir, Her bir sorunu çözebiliriz, hiç bir sorun çözümsüz değildir. Yeter ki kararlı olun, yeter ki hazır olun, yeter ki ekibiniz güçlü olsun. Güçlü bir liderin kurduğu ekiple birlikte su seçim sürecinde herkesin vaat ettiği, vaatlerin uçuştuğu, hiç kimsenin, özellikle hiç etkisi olmayan, kazanma imkanı hiç bulunmayan partilerin mangalda kül bırakmadığı bir dönem içerisindeyiz. Bu ekonomik sıkıntılar az olan gelirimizin, alım gücümüzün az olduğu bir süreçte bu ekonomik sıkıntılar içerisinde böyle vaatlere inanan, anlarla etkilenen değerli kardeşlerimize diyorum ki, ne olur, bakın bu güne kadar 15 sandıkta Cumhurbaşkanımızı desteklediniz, 31 Mart tarihinde de, 2028 seçimlerine giderken bizim 4 yıllık seçimsiz sürecimizde Cumhurbaşkanımızın elini güçlü kılabilmek için yerel seçimlerde de bundan sonra da desteklemenizi istirham ediyorum. Çünkü 31 Mart’tan sonra 4 yıl Türkiye’de istikrar şart. İstikrarın olması için de arkasında bir halk desteğinin olması da şart. Ümit ediyorum Aksaraylı hemşerilerimiz aynı desteği bu güne kadar verdikleri destekleri aklıselim içerisinde, sağ duyu içinde 31 Mart tarihinde sandığa gittiklerinde gösterecekler diye düşünüyorum” diye konuştu.

“Engelli adayı olduğu hayatımızda önemli bir hizmet açığıydı”
Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ise açılışı yapılan engelsiz yaşam merkezi hakkında bilgiler vererek, “Toplumumuzun aşağı yukarı yüzde 12,5’unu oluşturan ve herkesin bir engelli adayı olduğu hayatımızda önemli bir hizmet açığıydı bu. Göreve geldikten sonra da bunu en güzel, en layıkıyla nasıl yerine getiririz çabasıyla mücadele içerisine girdik. Başta büyükşehirler olmak üzere bu işin en güzel icra edildiği şehirleri gezdik, dolaştık ve engellilerimizin de beklentisinin en başta olmak ve kulak vererek bu sürece başladık. Hamdolsun bugün de bunun açılışını gerçekleştireceğiz. Merkezimiz sadece engellilere hizmet etmenin yanında ailelerine de biraz zaman ayırma, ailelerinin de burada vakit geçirmelerine imkan sağlayacak. İki yönüyle de güzel ir hizmet olduğunu müşahede ediyoruz. Buradan da engellilerimizin ziyadesiyle faydalanmasını ve Aksaray’ımızda engelli bireylerimizin aileleriyle birlikte mutlu, mesut bir yaşam sürmelerini en büyük gayemiz, amacımız” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından artından tüm protokolün ve özel çocukların katılımı ile açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra protokol üyeleri ile birlikte engelsiz yaşam merkezini gezen AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş faaliyetler ve eğitim alanlarıyla ilgili bilgiler aldı.



Ankara – Sivas hızlı treni 1 yaşında
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu