Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

AK Parti Eskil İlçe Başkanı Mustafa Zavlak oldu

AK Parti Eskil İlçe Başkanı Mustafa Zavlak oldu

AK Parti Eskil İlçe Başkanı Mustafa Zavlak oldu

Ak Parti’de ilçe kongreleri Eskil’le tamamlandı. Başkanlık için Mustafa Zavlak ve Nurettin Mutlu'nun  listeleri yarıştı. Yapılan seçimde Nurettin Mutlu 102 oy alırken Mustafa Zavlak ise 246 oy alarak Ak Parti Eskil İlçe Başkanı oldu. Kongreye Ak Parti Aksaray Milletvekilleri Ali Rıza Alaboyun, İlknur İnceöz, Koordinatör Milletvekili İsmail Tamer,  İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay, Gençlik kolları Başkanı Abdulsamet Kılıç, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Atar, ilçe Başkanları, Belediye Başkanları, Av. İbrahim Ergin, milletvekili aday adayları ve çok sayıda partili katıldı. Eski İlçe Başkanı Mahmut Oruç konuşmasında,” Ben bir dönemdir, ilçemize en iyi hizmeti yapmak için çaba sarf ettim. Ak Parti hep bizimle oldu ve hizmetleri en iyi şekilde ulaştırdık. İnşallah bundan sonra görevi devralan arkadaşımız aynı çaba içerisinde olacaktır.” Dedi. Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay,” İlçemizde genel kurul öncesi tek bir aday olması bekleniyordu. Fakat Nurettin Mutlu kardeşimizde medeni cesaretini göstererek, demokrasinin gereği adaylığını açıkladı. İnşallah demokratik ve güzel bir seçim olur” dedi. Ak Parti’nin hep hizmet yarışında olduğunu dile getiren Ak Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz,” Burada iki liste aday çıkmış. İkisinin de amacı Eskil’e ülkemize hizmet edebilmek. İnşallah sonuç olarak, hem demokrasi, hem de Eskil kazanır” şeklinde konuştu. Ak Parti Aksaray Milletvekili Ali Rıza Alaboyun yaptığı konuşmasında; “Eskil bu dönem hem belediye, hem il genel meclis üyeleri, hem de Cumhurbaşkanlığı seçiminde oldukça başarı gösterdi. Bizde parti olarak, Eskil için elimizden gelen hizmetleri getirmeye çalıştık ve getireceğiz de. Eskil’in önü bundan sonra açık. Bugün demokratik bir seçim olacak. Şimdiden genel kurulumuz hayırlı olsun” şeklinde konuştu. yapılan seçim sonunda Nurettin Mutlu 102 oy alırken Mustafa Zavlak ise 246 oy alarak Eskil Ak Parti İlçe Başkanı oldu. Yeni başkan Zavlak yaptığı açıklamada; Öncelikle kongreye katılan herkese teşekkür eden Zavlak, "Demoktarik, kardeşçe bir yarış oldu. Burada öncelikle meslektaşım, arkadaşım Nurettin Mutlu'yu tebrik ediyorum. Seçime gelecek olursak bizler ilçe yönetimini oluştururken tüm Eskil'i; Eşmekayası, köy ve yayları ile kucaklama gayreti içinde olduk. Şimdi de tüm Eskil'imize ve kurumlarımıza el ele en iyi hizmeti getirme içinde olacağız."  dedi.

Mustafa Zavlak başkanlığındaki Ak Parti Eskil İlçe Yönetim Kurulu ve İl Delege listesi

İlçe Yönetimi

Bekir Canlı, Seyfettin Bozgöz, Kadir Karakoç, Hacı Ahmet Dağlı, Nail İriş, Mulla Yayar, Zeki Öğütçü, Cengiz Meral, İskender  Avaz, Ali Başkan, Ali Bayraktar Sinan Güden Abdülkadir Karakaya, Celal Kırkıl, Ramazan Yarar, Halil Keser, Ömer Uz, Alettin Kelik, Bayram Yavaç,

İl Kongresi Asıl Delege

Mahmut Oruç, Niyazi Alçay, İbrahim Güdendede, Sadrettin İriş, Tayfur Başkan, Mustafa Zavlak, Bayram Yalvaç, Özcan Altan, Bekir Canlı, Hacı Ahmet Dağlı, Cavit Öztürk, Zübide Güdendede, Adülkadir Karakaya, Mustafa Mutlu, Sinan Güden, Saniye Dağlı, Hasret Pehlivan, Cengiz Meral, Yılmaz Oruç, Kemal Başkan, Necip Çeçen, Hacı Ahmet Derin, Nail İriş, Menduh Mutlu, Seyfettin Bozgöz, Fatih Mehmet Güdendede, İsa Zavlak, İbrahim Bakır, Mecit Mutlu, Halil Dağlı, Mehmet Öztürk, Beyhan Oruç, İzzet İner, Muzaffer Mutlu, Hamza Güreşçi, Mustafa Sanlav, Ertuğrul Mutlu, Reyhan Özkara,Oktay Ayhün, Keziban Oruç, Recep Güneş, Mahmut Yalvaç, Ali Oruç, Raşit Bozdağ.

İlçe Yönetimi Yedek Liste

Mustafa Mutlu, Ali Osman İlgin, Yılmaz Oruç, Adem Karlıer, Aydın İriş, Mahmut Yalvaç, Ahmet Arık, Cavit Öztürk, Osman Oruç, Musa Özkara, Habip Mucuk, Memiş Mutlu, Kenan Noyan, Halil İbrahim Şahin, Yaşar Barın, Ömer Uz, Ahmet Köse, Mustafa Kiremit, Bayram Uz, Mustafa Küser.

İl Kongresi Yedek Delege Listesi


Adem Uğur, İbrahim Ünlü, Mustafa Yayar, Mustafa Gür, Çapan Erkol, Mehmet Dağlı, Halil İlgin, Habib Köse, Mustafa Pişkin, Ali Çeçen, Memiş Güdendede, Celal Güç, Fazlı Güden, Celal Yalvaç, Sedat Daşkara, İbrahim Mucuk, Yeter Güdendede, Alime Oruç, Döndü Karakaya, Fadimana Meral, İbrahim Noyan, Nevzat Başkan.



Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta
Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
ABD'li heyet TBMM'de
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı
Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor
ABD'li heyet Türkiye'de
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9113,82%0,37
  • DOLAR

    32,37% 0,19
  • EURO

    35,00% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2325,32% 0,27
  • Ç. ALTIN

    3946,20% 2,77
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli