Aksaray

28.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:05

AK HEYET İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK HEYET İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK HEYET İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu’nun katılımlarıyla Sarıyahşi, Ağaçören ve Ortaköy’den başlayan İlçe Danışma Meclisi Toplantılarında karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak talep ve beklentiler masaya yatırılıp çözüm önerileri tartışıldı.

Sarıyahşi, Ağaçören ve Ortaköy’den start verilen İlçe Danışma Meclisi Toplantılarına AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, Sarıyahşi Belediye Başkanı Fatih Ünsal, İlçe Başkanı Alim Eraslan, Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir, İlçe Başkanı Zeki Baba, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları, teşkilat üyeleri, İlçe Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

İlçe Danışma Meclisi toplantılarının ardından bir değerlendirmede bulunan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, amaçlarının sağlıklı bir iletişim ağı kurarak sorunları yerinde ve zamanında tespit ederek çözüme kavuşturmak olduğunu vurguladı.

İlçe Danışma Meclisi toplantılarının sorunların tespitinde önemli bir aşama olduğunu kaydeden Başkan Altınsoy, şunları söyledi: “Kurulduğu günden beri hizmet siyasetini savunan ve bu doğrultuda hareket eden AK Parti, gücünü milletiyle ve teşkilatlarıyla kurduğu sürekli iletişim ve istişareden alıyor. Milletine efendi değil hizmetkar olmayı kendine düstur belirleyen, liderinin izinden yürüyen teşkilatlarımız, yerelden genele kadar istişareye önem vermekte ve bunu düzenli olarak yapmaya özen göstermektedir. Bunun sonucu olarak bu yılda İlçe Danışma Meclisi Toplantılarımızı başlatmış bulunmaktayız. İlk olarak Sarıyahşi İlçe teşkilatımızla buluştuk. Daha sonra Ağaçören ve Ortaköy İlçe teşkilatımızı dinledik. Hükümetimizin yaptığı yatırımları ve sonuçlarını değerlendirme fırsatını bulduğumuz toplantımızda yapılacak yatırımları ve ilçede yaşanan sorunları da ele aldık. Teşkilatımızca belirlenen sorunları not ettiğimiz gibi çözüm adına neler yapabileceğimizi de birlikte masaya yatırdık. Pandemiye rağmen hem yapılan yatırımlarda hem yapılacak olan yatırımlarda önemli bir noktada olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim. İlçe teşkilatlarımızca dile getirilen sorunları da not ettik. Bu notlar doğrultusunda milletimizin huzuru ve refahı için gereken adımları atmaya devam edeceğiz. Pandemiye ve ekonomik savaşa rağmen hizmet kervanı aksamadan yoluna devam etmektedir ve bu rotadan asla taviz verilmeyecektir” dedi.



İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan darbedilen öğretmene “geçmiş olsun” telefonu
Bakanı Yumaklı, Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsünü ziyaret etti
Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti
Ankara – Sivas hızlı treni 1 yaşında
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 22.7 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı