Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

AK PARTİ TEŞKİLATI, İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

AK PARTİ TEŞKİLATI, İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

AK PARTİ TEŞKİLATI, İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Teşkilatları, İl Başkanlığı tarafından organize edilen istişare toplantısında bir araya gelip 24 Haziran Seçim süreci hakkında istişarelerde bulundu.

İstişare Toplantısına, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Grup Başkanvekili ve Milletvekili İlknur İnceöz, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İlçe ve Beldelerin Belediye Başkanları, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, İlçe Başkanları, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İl Disiplin Kurulu Üyeleri, İl Demokrasi ve Hakem Kurulu Üyeleri, Önceki Dönem İl Başkanları ile yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.

Toplantıda açılış konuşması yapan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, ?24 Haziran sonrası böyle güzel bir günde bir araya geldikleri için teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Başarını hep beraber sağladığını kaydeden Altınsoy, ?Bu başarı hepimizin. Yönetim Kurulu Üyelerimizle, Kadın Kollarımızla, Gençlik Kollarımızla, Belediye Başkanlarımızla, İlçe Başkanlarımızla, Meclis Üyelerimizle, Mahalle ve Sandık Kurullarımızla hamdolsun bir bütün olduk, çalıştık ve inanarak Aksaray´da sonuca ulaştık. Samimi olduk, Gönül kırmadık ve halkımızın teveccühünü şükürler olsun bizler kazandık. Başarı ve zafer çok şükür yine Davamızın olmuştur. Bu bizim için tabi ki zirve noktası sayılamaz. Ancak Milletvekillerimiz ile İlimizi Meclis´te güçlü şekilde temsil edeceğiz. İşimiz, vaktimizden çok ve kaybedecek zamanımız hiç yok. Bizler yeni yönetim sistemi ile birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın mensupları olarak Hizmet aşkı ile koşmayı, yorulmadan, gece-gündüz demeden çalışmayı şimdi daha da çok kendimize şiar edindik? dedi.

?Artık seçim süreci bitti 24 Haziran´dan itibaren tüm kademelerimizle birlikte insanımıza hizmet için yeniden sıkı bir mesai dönemi başladı. Milletvekillerimiz Ankara´da, bizler ise buradan Memleketimize hizmet için tüm kuvvetimiz, aklımız ve gücümüzle çalışarak hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmaya her zaman gayret edeceğiz. Çünkü onlara teşekkür etmek boynumuzun borcu. Onlar için bir an bile durmayacağız? ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise, ?Kazanan millî irade olmuştur. Kazanan Türkiye, Türk milleti ve bölgemizdeki tüm mağdurlar ile dünyadaki tüm mazlumlar olmuştur. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde vatandaşımızın huzurunu ve refahını inşallah daha ileriye taşıyacağız. 25 Haziran itibarıyla Türkiye için yeni bir dönem başladı. Bu duygularla adaylarımızın açıklandığı 21 Mayıs tarihinden itibaren dur durak bilmeden çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun? diyerek sözlerini tamamladı.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu yaptığı konuşmasında, ?Heyecanla girdiğimiz bir yarıştan hatta bir tabirle savaştan, mücadeleden elhamdülillah galip çıktık. Alnımız AK. Türkiye kazandı. Mazlumlar kazandı. Aksaray kazandı. Elhamdülillah. Bu başarıda Aksaray´ın tüm ilçelerine, mahalle ve köylerimize kadar emeğiyle faaliyet gösteren tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Çalıştılar gayret ettiler her türlü teşekkürü övgüyü hak ediyorlar kendilerine hem milletvekili olarak hem cumhurbaşkanımız adına hem de AK Partimiz adına yürekten teşekkür ediyorum. Başarı elde etmek güzel durum, bir zafer elde etmek güzel bir duygu. Şimdi zaferimizi kutluyoruz. Daha çok işimiz var. Allah yar ve yardımcımız olsun? ifadelerini kullandı.

Son olarak konuşan Grup Başkanvekili ve Milletvekili İlknur İnceöz ise, ?AK Parti Türkiye´nin bir başarı hikayesidir. Kurulduğundan bir yıl sonra iktidara gelen ve girdiği bütün seçimleri açık ara farkla kazanan ve her girdiği seçime de favori olarak giren başka da bir parti dünyada da yoktur. AK Parti Dünya siyaset literatürüne geçecek bir partidir. Tabi ki bunda milletimizin AK Parti´ye ve Liderimize, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a gösterdiği teveccühün çok önemli bir yanı var. Cumhurbaşkanımızın, AK Parti´nin millete verdiği sözlerin takipçisi olmasının, verdiği sözleri tutmasının, tutamayacağı sözleri de vermemesinin çok önemi var. Halkımızın bizlere gösterdiği teveccühün temelinde il ve ilçe teşkilatlarımızın gayretli çalışması olduğunu belirtmek isterim. Bu vesileyle İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatlarımıza, Belediye Başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Birlik, beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Allah yardımcımız olsun? dedi.



İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli