Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Ak Parti STK Temsilcileri ile bir araya geldi

Ak Parti STK Temsilcileri ile bir araya geldi

Ak Parti STK Temsilcileri ile bir araya geldi

Ak Parti İl Başkanlığının düzenlediği Sivil Toplum Kuruluşları buluşmalarının 35.sini Grand Altuntaş otelde gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen bu programa da katıldı. Çok sayıda STK temsilcisinin katıldığı buluşma toplantısına Ak Parti Gurup Başkan vekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy da katıldı. Açılış konuşmasını yapan İL başkanı Hüseyin Altınsoy da sivil toplum kuruluşlarının toplumun mihenk taşı olduğunu ifade ederek parti olarak her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın "Büyük devlet olma vizyonu yerelde başlar." sözüyle hareket ettiklerini bundan dolayı da sivil toplum kuruluşlarına çok önem verdiklerini kaydetti ve Toplantıya iştirak eden tüm davetlilere teşekkür etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, "Türkiye´nin 2019, 2023, ve 2071 hedeflerine eğer ulaşmak istiyorsak sivil toplum örgütleri ile hep birlikte olmalıyız. Hep birlikte Türkiye olmalıyız." dedi.

Karacan, "Sivil Toplum Buluşmaları" programında yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarının ekonominin en fazla yükünü çeken örgütler olduğunu ve Türkiye´nin geleceğine önemli katkılar sunduğunu söyledi.Hükümet olarak her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında olduklarını ifade eden Karacan, şöyle konuştu: "Türkiye´nin 2019, 2023, ve 2071 hedeflerine eğer ulaşmak istiyorsak sivil toplum örgütleri ile hep birlikte olmalıyız. Hep birlikte Türkiye olmalıyız. Biz birbirimize küsersek, birbirmize yan bakarsak bir şekilde alan ihlali yaparsak ne Aksaray´ın ne de Türkiye´nin sorunlarını çözemeyiz. Ben, 2004´ten beri sivil toplum örgütlerinde görev yapmaktayım. Sizin içinizden gelen birisiyim. Sivil toplum kuruluşlarının şehir için önemini çok iyi biliyorum. Bizler göreve başladığımızdan itibaren hükümetle, iktidarla yanyana olarak sanayicinin, tüccarın, tarım sektörünün sorunlarının çözümüne gayret ettik. Çünkü mevcut iktidarla aşamayacağımız problem yok."

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz ise şehrin tüm katlımıyla yapılan bu tür toplantıların önemli olduğunu ifade ederek şunları kaydetti: "Aksaray´da zaman zaman bu tür toplantılar yaparak neyi incelememiz gerektiği ile ilgili sivil toplum temsilcilerimizin fikirlerine başvuruyoruz. Bunu çok önemsiyorum çünkü bir sivil toplum örgütünün başkanının sorunları aktarma konusunda buluştuğu masa toplantılarının verimli ve iyi sonuçlar verdiğini görüyoruz. Aynı zamanda bir demokrasi kültürünü burada yaşatıyoruz. Sorunları aktararak ülkemize ve şehrimize dair güzel sonuçlar elde edeceğimiz toplantı olmasını temenni ediyorum."

Basına kapalı devam eden toplantıya, AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli