Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

AK Parti Heyetinden 68 Aksaray Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

AK Parti Heyetinden 68 Aksaray Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

Aksaray Ak Parti İl Başkanı A Kadir Karatay Aksaray Milletvekili Nevzat Palta ve Ak Parti Merkez İlçe başkanı

Aksaray Ak Parti İl Başkanı A Kadir Karatay Aksaray Milletvekili Nevzat Palta ve Ak Parti Merkez İlçe başkanı Ömer Gizlenci ve Ak Parti İl yönetiminden oluşan bir heyet  68 Aksaray Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette özellikle erken seçim ve ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılar üzerine sohbet gerçekleştirildi.

Ziyaret esnasında 68 Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Sütemen şunları söylediler Sayın vekilim ve Ak Parti il başkanım merkez ilçe başkanım ve değerli yönetim kurulu üyeleri sağ olsunlar bizleri hatırlayıp ziyaret gerçekleştirdiler. Hatırlamak ve hatırlanmak güzel bir duygudur. Malumunuz hükümet kurulamadı. Seçim olunca Siyaset ve Medya ayni kulvarda çalışıyor. Bizde tüm siyasi partilerle yine bir seçim süreci yaşayacağız ilişkilerin en yüksek ve en güzel şekilde geçmesini sağlamaya çalışacağız. Bize gerçekleştirmiş olduğunuz bu ziyaretten dolayı şahsım ve gazeteci arkadaşlarımın adına teşekkür ediyoruz.

Abdulkadir Karatay şunları söyledi. Aksaray basının güzide temsilcileri buraya gelmekten ve sizleri ziyaret etmekten her zaman gurur duymuşumdur. Duymaya da devam edeceğim. Seçim öncesinde, seçim esnasında ve seçimden sonra gazetecileri ve cemiyetleri ziyarette bulunduk ve bulunuyoruz. Seçim esnasında ve sonrasında yapmış olduğumuz tüm programları basınımızın aracılığı ile tüm Aksaraylı hemşerilerimize ulaştırdık doğru ve zamanında haber paylaşımını yapan tüm gazeteci arkadaşlara teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızın geçtiğimiz günlerde bir açıklaması oldu. Artık 1 kasımda erken seçim kaçınılmaz oldu. Başbakanımız ve Ak Parti genel Başkanımız Mecliste koalisyon hükümeti kurmak için çok gayret gösterdi. Hem CHP hem de MHP ile ciddi manada hükümet kurmak için mücadele vermesine rağmen olmadı tekrar ülke erken seçime gitmeye mecbur kaldı dedi

Milletvekili Nevzat Palta şunları söyledi. Değerli başkanım ve değerli gazeteci arkadaşlarım bende sizleri muhabbetle selamlıyorum. Belediye başkanı döneminde daha sık geliyorduk daha fazla görüşüyorduk, Biraz ara vermişiz bundan sonra inşallah daha sık görüşeceğiz. Değerli arkadaşlar tabi ki İl başkanımız bazı konulara kısmen değendi. 7 Haziran genel seçiminin ardından yaklaşık 2 ay geçti Sonuçları beğenelim beğenmeyelim milletimizin vermiş olduğu bir karar var. Yani bu milletimizin vermiş olduğu karara saygı duymamız gerekmektedir. Seçimden önce özellikle gittiğimiz tüm toplantılarda, programlarda koalisyonlu dönemlere atfederek ülkemiz koalisyonlu dönemlerde çok sıkıntıya girdi aman ha aman bunları göz önünde bulunduralım dedik. Ama aziz milletimiz böyle bir tablo koydu önümüze yapacak bir şey yok. Artık ülkemiz yeni bir seçim atmosferine giriyor .İnşallah hayırlı bir seçim süreci yaşarız dedi.

HABERİN TAMAMINI VİDEO HABERİMİZDEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ 



Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta
Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
ABD'li heyet TBMM'de
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı
Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor
ABD'li heyet Türkiye'de
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9123,42%0,48
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    35,01% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2324,07% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3919,16% 1,97
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli