Aksaray

18.04.2024

  • İMSAK 04:29
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:30
  • YATSI 20:52

Ak Parti Gurup Başkan Vekili İnceöz´den Yaralı Polise Ziyaret

Ak Parti Gurup Başkan Vekili  İnceöz´den Yaralı Polise Ziyaret

Ak Parti Gurup Başkan Vekili İnceöz´den Yaralı Polise Ziyaret

 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Şırnak´ta 2 polisin şehit düştüğü, 10 polisin yaralandığı roketatarlı saldırıda yaralanan polis memurunu baba evinde ziyaret etti.  

  Aksaray´ın merkeze bağlı Topakkaya beldesinde baba evine dinlenen polis memuru Halil İbrahim Sevinç´e (25) geçmiş olsun ziyaretine İlknur İnceöz´ün yanı sıra AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Topakkaya Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut ve parti yöneticileri katıldı. 

  İlknur İnceöz burada yaptığı konuşmada, ?Vallahi biz sizlerle gurur duyuyoruz. Dualarımız her zaman sizlerle beraber. Parlamentoda da, sahada da bizde sizin orada verdiğiniz mücadelenin değişik versiyonunu veriyoruz. Tabii bu uğurda vatan mücadelesi, vatanın birliği ve bütünlüğü için sizler orada mücadele ediyorsunuz. Ben bu uğurda şehit düşenlerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Bugüne kadar bu ülkenin birlik ve beraberliği için canını hiç çekinmeden orada, özellikle sizler orada sivil vatandaşımıza siper oluyorsunuz. Hakikaten zor bir görev, çok da başarıyla yürütüyorsunuz. Milletimizin duası ve desteği sizinle beraber. Biz sizlerle gerçekten gurur duyuyoruz. Yani size ne desek, hiçbir kelime bunun karşılığı olamaz diye düşünüyorum. Allah orada görevde olan tüm kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Devlet olarak, hükümet olarak tüm vatandaşlarımızın da yanındayız. Sadece devlet tarafıyla değil, oradaki vatandaşlarımızın da yanındayız. Allah sizlerden razı olsun? dedi.

 

  "MİLLETİMİZ İLE TERÖR ARASINDA BİR TERCİH YAPMAK DURUMUNDALAR"

  Türkiye´de Kürt sorunu olmadığına dikkat çeken Grup Başkanvekili İnceöz, ?Şunu özellikle belirtmek istiyorum, ülkemizde bir Kürt sorunu yoktur. Bunun parlamentoda biz mücadelesini veriyoruz. Siyasette veriyoruz, vatandaşımızla veriyoruz. Türkiye´de, ülkemizde bir terör sorunu vardır ve terörle mücadelede de sonuna kadar kararlılıkla gideceğiz. Bugün bazı parti mensupları terörün parlamentoda sözcüsü olmuş durumdalar. Bunu her fırsatta söylüyoruz ki, artık milletimiz ile terör arasında bir tercih yapmak durumundalar. Her birimizin de, 78 milyonun yek vücut saflarımızı sıklaştıracağı, terörle mücadele konusunda kararlılıkla mücadelemizi sürdürürken, her birimizin de safını belirleyeceği, net bir tavır alacağı bir dönemdeyiz? şeklinde konuştu.

 

  "AKADEMİSYENLERİN YAPTIĞI KABUL EDİLEMEZ"

  Akademisyenlerin olanın bitenin bir tarafını görmezden geldiğini belirten Grup Başkanvekili İnceöz, ?Bugün bin 128 akademisyenin geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu gibi, olanın bitenin bir tarafını görmezden gelerek, teröre destek vermek, bunlar kabul edilebilir durumlar değil. Bununla ilgili olarak da tepkilerimizi son derece açık bir şekilde verdik. Onun için gün artık teröre destek verenlerle terörün karşısında mücadele edenler arasında ayrışmaktadır. Bu ülkenin 40 yıldır bir terör sorunu vardır. Bu mücadelede gazimizi ziyaret ediyoruz. Canını ortaya koyanlar, milletimizin duası ve desteği ile bu mücadeleyi verenlerin yanında olanlarla, teröre bir şekilde, terörün sonuçlarını görmezden gelip teröre destek verenlerin artık tavırlarını net olarak ortaya koymaları lazım. Şunu da özellikle belirtmek istiyorum. Bu ülkenin topraklarını kimseye böldürtmeyeceğiz. 78 milyon kardeşin arasına kimse giremeyecek. Son terörist elindeki silahla ülkemizi terk edene kadar, silahlı unsurlar bu ülkeyi terk edene kadar da bu mücadele sürecek? diye konuştu.

 

  "BU TOPRAKLAR KOLAY KAZANILMADI"

  AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay ise ?Biz zaten vatandaşın diline tercüman oluyoruz desek yeridir. Burada zaten mücadeleyi bu kardeşlerimiz veriyor. Allah onlardan razı olsun. Yaptığınız işi anlatmakta kelimeler kifayetsiz kalır, anlatmaya yetmez. Allah hepinizden razı olsun. Bu topraklar kolay kazanılmadı. Tüm yurdu şehit kanıyla sulanmış bir vatana sahibiz. Elhamdülillah sizin gibi bizlere de görev düştüğü zaman bizde canımızı hiç çekinmeden vereceğimizi ifade ediyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Terörün sonu gelen kadar, kökü kazınana kadar, hükümetimiz, devletimiz ve vatandaş olarak bizler elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz. Arkamızda gerçekten binlerce, milyonlarca bir insanın duası var. Yer gök dua üzerine. Bunu hep millet olarak yaşadık, yaşıyoruz. İnşallah en kısa sürede bu mücadeleyi istediğimiz şekilde sonlandırıp bu topraklardan terörün kökünü kazıyacağız. İnşallah bundan sonra memleketimizde şehidimiz, gazimiz olmaz. Ama iş başa düştüğü zamanda bu milletin her bir ferdi tek tek ve top yekun halinde gidip toprağını, vatanını vermeyecektir? dedi.

 



2 bini aşkın düzensiz göçmene İçişleri 'Kalkan'ı!
AK Parti MKYK toplantısı sona erdi
Yeşilay'dan gençlere kısa film yarışması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimse farklı heveslere kapılmasın
TBMM'de 23 Nisan 4 gün sürecek
Gündem olan 'Bombacı Mülayim' polis çıktı!
İletişim'den manipülatif ABD paylaşımlarına açıklama
Bursa’da özel çocuklara yönelik Mükemmeliyet Merkezi
Bakan Tekin 'Ay Yıldız Robotik Takımı' ağırladı
MEB'den 8 bin 406 işyerinin 'mesleki' sözleşmesine fesih!
LGS için örnek sorular yayımlandı
Anavatan'dan kurucu Genel Başkan'a anma
O hatta aktarmasız YHT seferleri 4 Mayıs'ta başlıyor
'Ulusal Vefa' bütçesi 2,8 milyar TL oldu
OSB’lerde yıllık kira artışları yüzde 102 seviyesinde gerçekleşti
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9531,14%-0,18
  • DOLAR

    32,51% 0,18
  • EURO

    34,62% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2497,98% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 1,16
  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı