Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz; Biz Kefenimizi Giydik

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz; Biz Kefenimizi Giydik

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz; Biz Kefenimizi Giydik

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz´ün gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. ?Bugün demokrasimize ve milli iradeye karşı ciddi bir müdahale teşebbüsü olmuştur. Bu bir darbe girişimidir. Bunun hesabı sorulacaktır.? İfadeleri ile sözlerine başlayan İnceöz; ?Biz bugünlere kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte darbelere ve muhtıralara karşı mücadele ederek geldik. Bu darbe girişimine karşı da dimdik milletimizin yanında duracak, millet iradesinin sonuna kadar arkasında olacağız. Milletin vermediği yetkiyi milletin silahıyla tankıyla yapmaya kalkışan bir avuç kalkışmacıya asla pabuç bırakmayacağız. Aslolan demokrasidir demokrasiden kaynağını almayan hiçbir müdahaleye müsaade etmeyeceğiz. Aziz milletimiz meydanlarda iradesini tescilledi. Herkes iyi bilmelidir ki, bu topraklarda hiçbir darbe girişimi başarılı olamayacaktır. Darbe girişiminde bulunan hadsizler Milletimize hesap vereceklerdir.?dedi.

?BİZ KEFENİMİZİ GİYDİK´

Sokakların ve meydanların milletin olduğuna vurgu yapan İnceöz; ?Asla Darbecilere, Hainlere, Kalleşlere bırakmayacağız. Bu vesile ile şehitlerimize Allah´tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor; darbeci hainlere pabuç bırakmayan aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum. Teröristlerin tepesine yağması gereken bombaları millet iradesinin tecelligahı Gazi Meclise atanları, eli kanlı canilere sıkılması gereken kurşunları millete sıkanları lanetliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi; biz kefenimizle yola çıktık, bir can borcumuz var o da vatanımız için feda olsun.?diye konuştu.

MİLLETİMİZ DEMOKRASİ DESTANI YAZDI

15 Temmuz´un demokrasi tarihine kara bir leke olarak kazınacak olsa da milletin bu darbe girişimi karşısında sergilediği tutumun her türlü taktire yaşan olduğunu söyleyen İnceöz, sözlerini şöyle sürdürdü; ?Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın müthiş siyaseti, milletimizin darbe heveslileri karşısındaki dik duruşu, parlamentonun iktidar muhalefet ayırımı yapmaksızın bombalara rağmen görevinin başında durarak sergilediği birliktelik bir demokrasi destanının yazılmasını sağlamıştır. Devletin milletiyle sırt sırta vererek altına imza attığı bu demokrasi zaferi milletin onuruna, milletin iradesine kasteden hainlerin, darbeci alçakların yüzünde bir tokat gibi patlamıştır. 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanalar demokrasi tarihimize kara bir leke olarak kazınacak olsa da, milletimizin bu darbe girişimi karşısında sergilediği tutum her türlü takdirin üzerindedir. Savaş dönemlerinde bile düşmanlarca hedef alınmayan Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin, parlamentonun, millet iradesinin tecelligahı olan bu mekânın doğrudan bombaların hedefi olması; darbe heveslisi Fethullahçı Terör Örgütü üyelerinin ruh halini yansıtmak bakımından büyük önem taşımaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Sayın Başbakanımızın ve milletimizin dik duruşu, Türk Silahlı Kuvvetleri´mizin emir komuta zincirinin darbecileri reddederek takındığı tavrı ve darbecilere müdahalede büyük başarıya imza atan güvenlik güçlerimizi yürekten kutluyorum. Parlamentonun gösterdiği dik duruş ve sergilediği birlik tablosu da; millet iradesine kasteden hainlere karşı her daim görevinin başında olacağının en açık göstergesi olmuştur.?



Gizem Özcan’dan Turizm Kanunu tepkisi
Mahsun Kırmızıgül, Azerbaycan’da konser verecek
Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli