Aksaray

26.04.2024

  • İMSAK 04:15
  • GÜNEŞ 05:46
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:02

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Başkan Yazgı´yı Ziyaret Etti

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Başkan Yazgı´yı Ziyaret Etti

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Başkan Yazgı´yı Ziyaret Etti

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Ak Parti Aksaray Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Aktaş ve beraberindeki MKYK üyeleriyle birlikte Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi ?Göreve geleli yaklaşık 8 ay oldu.Aksaray´da gençlerimizle buluşuyoruz. Üniversitemizi ziyaret ettik. Valiliğimizi ziyaret ettik. Mümkün olduğu kadar buradaki toplumumuzun bütün kılcal damarlarına dokunmaya çalışıyoruz. Başkanlarımızda aktif çalışıyorlar. MKYK üyelerimizde Üniversitelerden sorumlu MYK üyelerimizle geldik. Buralar kendi bölgelerimiz daha sık gelmemiz lazım. Buradaki gençlere daha çok dokunmamız lazım. Gelmişken sizleri da ziyaret edelim istedik. Hizmetlerinizi çok duyuyoruz. O yüzden bir selam verelim ve bir emriniz var mı diye soralım istedik?dedi.

Başkan Yazgı ise Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş ile beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek ?Hoş geldiniz? dedi ve açıklamasının devamında şunları söyledi  ?15 Temmuz´da hainlerin yapmaya çalıştığı darbe girişimine karşı  biz Aksaray olarak en gür ve en güzel şekilde meydanları doldurarak göstermeye çalıştık. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın. Şehitlerimize de Allah´tan rahmet diliyoruz. Ömer Halisdemir´de hakikaten bizim içinde çok önemli. Bu şehrin bu toprağın insanı.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanımızla gayet uyumlu bir çalışmamız var. Sürekli istişaremiz devam ediyor. Biz teşkilatın içinden geldiğimiz için neyin nasıl olacağını biliyoruz ve yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz.Üniversitemizde 20 bin öğrenci var. Bu ciddi bir nüfus. Üniversiteli gençlerimizin memnun olacağı, hoşnut olacağı projeler yapmak istiyoruz.Onlarınistekleri bizim için önemli. En önemli isteklerin başında yurt istekleri var biliyoruz. Ama iyi bir noktaya geliyoruz. Onların daha iyi bir eğitim almaları için biz, bize düşen kısmı en iyi şekilde yapıp, onlar için çalışacağız.

Aynı zamanda Gençlik Merkezi projemiz var inşallah. Yer konusu netleşti gibi. Gençlerimizle istişare ederek daha büyük çaplı bir proje başlatmak istiyoruz. Üniversite öğrencilerimizi bu merkeze çekebilecek cazibe merkezi oluşturmayı hedefliyoruz.

Kadınlarımız için iyi bir tesisi yaptık. Bir iki ay içerisine kadar açacağız inşallah. Emeklilerimiz için güzel bir lokal yaptık. Çocuklarımız için park yapmaya devam ediyoruz. Sadece gençlerimiz kalmıştı. İnşallah Gençlik Merkezi projemizin hedef kitlesi gençler olacak? dedi.

Başkan Yazgı, ziyaretin anısına Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş´a Aksaray´a özgü hediyeler verdi.



Bir testten daha başarıyla geçti
Bursa merkezli Mahzen'e 24 gözaltı!
Seçim zaferini karpuzla kutladılar
Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat!
Merkez faizi sabit bıraktı!
DEVA'lı Şahin avukatların taleplerini dile getirdi
Enerji'ye yönelik kanun teklifi TBMM'de
O kişilerin ehliyetinde sorun yok!
Aktiffelsefe 35 yaşında
2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı
Arı ürünlerine ilişkin önemli düzenleme
HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi
Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı
Medeniyetler şehri Mardin’de 4 gündür sular akmıyor 
Bozdoğan-29'a 23 gözaltı!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,51% 0,13
  • EURO

    34,84% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2433,61% -0,09
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı