Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

Ak Parti den Muhtarlar İle İstişare Ve İlçe Ve Beldelere Ziyaret

Ak Parti den Muhtarlar İle İstişare Ve İlçe Ve Beldelere Ziyaret

Ak Parti den Muhtarlar İle İstişare Ve İlçe Ve Beldelere Ziyaret

 

AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay tarafından başlatılan ve tüm hızıyla devam eden muhtarlarla istişare toplantısı bugün de Gülağaç İlçesi, Güzelyurt İlçesi ve Eskil İlçesi´ne bağlı köylerin muhtarları ile gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay Başkanlığı´nda İl Başkanlığı´nda gerçekleştirilen toplantıya tüm köylerin muhtarları katılırken, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri de toplantıda hazır bulundu.

Muhtarlarla istişare toplantısını geleneksel hale getirip muhtarların sorun, sıkıntı ve taleplerini birebir görüşerek çözüm üretmek amaçlı gerçekleştirilen AK Parti İl Başkanlığı, toplantıda tüm muhtarları tek tek dinleyerek bu sorun ve sıkıntılara çözüm üretiyor. Bunların yanı sıra talepleri de tek tek kaydeden AK Parti İl Başkanlığı, köylerin gelişmesi, daha modern bir hale gelmesi ve daha da yaşanabilir kılınması için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Toplantı öncesi muhtarlara hitaben bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, göreve geldikleri günden bu yana muhtarlarla istişare toplantılarına büyük önem verdiklerini belirterek, ?Biz heyet olarak köylerimizde, mahallelerimizde, ilçelerimizde neler olup bittiğini çoğu zaman göremeyebiliyoruz. Veya başkalarının ağzında duyup konuya tam anlamı ile yaklaşamıyoruz. Şimdi ise uzun süredir siz değerli muhtarlarımızla yaptığımız bu toplantılar her alanda ciddi katkılar sağladı. Burada siz değerli muhtarlarımızı bir bir dinliyor, sorun, sıkıntı ve taleplerini alıyor, sonra yapılması gereken çalışmayı başlatıp sonuç alıyoruz. Bu nedenle muhtarlarımız bizim için çok önemli. Muhtarlarımız mahallede, köyde, ilçede yaşayan tüm vatandaşlarımızın sesidir. Biz bu vatandaşlarımıza siz değerli muhtarlarımız ile ulaşıp sorunları gidermeye çalışıyoruz. Allah izin verirse elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz? dedi.

Toplantıda taleplerini sunan muhtarlar ise AK Parti Teşkilatı´na duyarlılığından dolayı teşekkür ederek, ?Aksaray´da nerede olursak olalım derdimizi anlatacağımız bir makam var. Buraya gelip köyümüzün, ilçemizin veya mahallemizin sorun ve sıkıntılarını, oralarda yaşayan vatandaşların taleplerini birebir iletiyoruz. Sağ olsun yöneticilerimiz de bunlara bir çözüm üreterek çalışmalar yapıyorlar. Biz emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz? dediler.

Ak Parti Heyeti İlçe v e Beldeleri Ziyaret Etti

AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, İl Başkanı Abdulkadir Karatay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aksaray´ın Gülağaç İlçesi ve Demirci Beldelerine ziyarette bulundu. Gülağaç İlçesi´nde İlçe Belediye Başkanı Faruk Temyen´i ziyaret eden AK Parti teşkilatı, ilçede belediye tarafından organize edilen değerlendirme toplantısına katıldı. Çok sayıda ilçe halkının da bulunduğu toplantıda ilçede ve Aksaray´da yapılan çalışmalar ele alınırken, eksiklikler ve yapılacak olan çalışmalar görüşüldü. Burada vatandaşlarla birebir görüşme imkanı bulan AK Parti Teşkilatı, vatandaşlarla yakından ilgilenerek talep ve önerileri de kaydetti.

Gülağaç İlçesi´nin Ardından Demirci Beldesi´ni ziyaret eden AK Heyet, burada da Belde Belediye Başkanı Hüseyin Uz´u makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Hüseyin Uz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, AK Parti Heyeti beldede yapılan çalışmalar ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Yapılan çalışmaları belde de birebir inceleyen AK Parti Heyeti, daha sonra geçtiğimiz yıl şehit düşen Uzman Çavuş Oğuz İlker Tosun´un ailesi ziyaret etti. Şehit ailesi ile görüşen AK Parti Heyeti, burada da terör örgütü PKK ile yapılan mücadeleler hakkında bilgiler vererek aileye sabır diledi.

 

 



Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli