Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Ak Parti de Coşkulu Bayramlaşa Gerçekleştirildi.

Ak Parti de Coşkulu Bayramlaşa Gerçekleştirildi.

Ak Parti Aksaray İl Teşkilatı ve Partililer İl Başkanlığı binasında bir araya gelerek bayramlaştılar.

Ak Parti Aksaray İl Teşkilatı ve Partililer İl Başkanlığı binasında bir araya gelerek bayramlaştılar. Yapılan Bayramlaşma Törenine Ak Parti İl Başkanı Abdul Kadır,  Ak Parti Milletvekilli ve Gurup Başkan vekili İlknur İnceöz, Ak Parti Milletvekili Nevzat Palta, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, İl Genel Meclisi M Muammer Tüzün, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdulsamet Kılıç, İlçe Başkanları ve Çok sayıda partili katıldı. İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Milletvekilleri İlknur İnceöz ve Milletvekili Nevzat Palta birer Konuşma yaptılar.

Ak Parti Aksaray İl Başkanı A.Kadir Karatay şunları Söyledi.

Ramazan Bayramınız mübarek olsun, Ramazanı rahmetle bereketle geçirdik. Rabbim bizlere Ailemizle çocuklarımızla dostlarımızla iyi bayram geçirmeyi nasip eder. Elhamdülillah bizim öyle bir orucumuz ve bayramımız var kı, büyüklerimizle, dostlarımızla bir araya geliyoruz. Ramazan boyunca uzun bir zamandan beri sizlerle birlikte olamadık, Bayram vesilesiyle bir araya geldik çok mutluyuz. Hepinizden Allah razı olsun. Tabi ki tüm dünyada bizim gibi Müslüman ülkeler var, Allah onlara da bizim gibi bayram geçirmeyi nasip eder. Bu vesileye şahsim ve teşkilatım adına tekrar hepinizin bayramını kutlar daha nice bayramlara birlikte girmemizi temenni ederim. Allah yardımcımız olsun dedi.

Aksaray Milletvekili Nevzat Palta şunları söyledi.

Bende hepinizi sevgiyle saygıyla muhabbetle kucaklıyorum hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Değerli Dostlar her ne kadar burukta olsa öncelikle sizlerin ve şahsınızda aile ve çocuklarınızın ve Aksaraylı hemşerilerimizin tüm İslam aleminin bayramlarını kutluyorum. İnşallah bu bayramın sevgi, barış, kardeşlik getirmesini yüce Allahtan temenni ediyorum. Değerli Dostlar Bayramlarda güzel şeylerden bahsetmek lazım. Bizim inancımız, Kültürümüz bunu emrediyor. Dargınların barıştığı, insanların birbirini muhabbetle kucakladığı, sevgiyle yaklaştığı güzel günlerdir bayramlar. Dolayısıyla Aksarayımıza bu güzel ortamları sağlayacağız. Aksaray´ımızın ve Aksaraylımızın yarınları daha güzel olacak. O günleri şimdiden görür gibiyim. Değerli dostlar tabi ki 7 Haziranda bir genel seçim yaşadık. İl, İlçe, kadın kolları, Adaylar, aday adayları ve partililerimiz gerçekten ekip ruhuyla güzel çalışmalar yaptık.2 ay süresince bize düşen kul olarak   yaptık.  bizim her zaman söylediğimiz bir şey vardı. Bize düşen çalışmak çabalamak ve mücadele etmek, Bizde bunu yaptık. Sonuca takdir boyutunda bakıyoruz. Türkiye de yüzde 41 gibi bir oranla oy aldık. Bu büyük bir başarı, ama Ak Parti yüzde 50 lerin üzerinde oy aldığı için bize küçük geliyor.  Ama aslında cumhuriyet tarihine baktığımızda o seçimlerde alınan tüm oyların yüzde 41 ini alan partileri çok az görürsünüz .Bu mücadeleyi yapan Başta İl başkanımız ve teşkilatlarımız ve bize oy veren ve vermeyen herkese bir kez daha teşekkür eder hepinizin bayramını tekrar kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz şunları söyledi

Bende hepinizi sevgiyle saygıyla muhabbetle selamlıyor bu bayramlaşma programını şereflendirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz günlerde bir seçim süreci yaşadık ve  7 haziran da sandık başına giden Aksaraylı hemşerilerimiz bize tekrar bu kutsal görevi vererek meclise gönderdi Ben bu süreçte Gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını ve emeklerini esirgemeden sürdüren başta İl başkanımız ve yönetimi, Merkez İlçe Başkanı ve Yönetimi, Kadın Kollarımız ve Gençlik kollarımızı en samimi duygularımla kutluyor ve huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum. Mecliste Koalisyon çalışmalarını başlattık Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu bayramdan önce mecliste gurubu bulunan üç parti ile görüştü ve bayramdan sonrada görüşmeler sürecek. İnşallah hükümet kurulacak bizde üzerimize düşenleri yapacağız. 45 günlük hükümeti kurma süreci devam etmektedir. Şunu özellikle söylüyorum,  biz samimiyiz, milletimizin bize vermiş olduğu oyun sorumluluğunun bilincindeyiz. İnşallah temennimiz güçlü bir hükümetin kurulması, Çünkü etrafımız ateş çemberi,  dikkate alındığında acilen, ivedilik  ile hükümetin kurulması gerekmektedir. Bu duygu ve düşünceler ile tekrar başta Aksaraylılarımız ve Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederim dedi. Konuşmaların ardından tüm Partililer il binasında bayramlaştılar.



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9058,44%2,86
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli