Aksaray

19.03.2024

  • İMSAK 05:20
  • GÜNEŞ 06:42
  • ÖĞLE 12:57
  • İKİNDİ 16:21
  • AKŞAM 19:02
  • YATSI 20:18

Ak Parti Aksaray Teşkilatı 2019´a Çalışıyor

Ak Parti Aksaray Teşkilatı 2019´a Çalışıyor

Ak Parti Aksaray Teşkilatı 2019´a Çalışıyor

 

                        1 Kasım´da gerçekleştirilen 26. Dönem Milletvekili Seçiminde yüzde 71.5 oranında rekor bir oy alarak Türkiye´de en çok oy alan ilk 5 il arasına giren Ak Parti Aksaray Teşkilatı, şimdiden 2019 seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. 1 Kasım seçiminin ardından seçim bitmemiş gibi çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Aksaray teşkilatı, İl Başkanı Abdulkadir Karatay öncülüğünde adeta yeni bir seçime hazırlanırcasına çalışmalarını hızla sürdürüyor.

                        20 Aralık 2014 tarihinde yapılan AK Parti Aksaray 5´inci olağan kongresinde göreve gelen İl Başkanı Abdulkadir Karatay ve yönetimi, göreve gelmelerinin ardından kısa bir süre geçmesine rağmen ciddi çalışmalara imza atmayı başardı. İl Başkanı Abdulkadir Karatay, göreve geldiği günden bu yana yapılan çalışmaları değerlendirerek, şimdiden 2019 seçimlerine çalıştıklarını, vatandaşlarla her zaman iç içe olduklarını ve her türlü makul ölçüde sorun ve sıkıntının çözüldüğünü vurguladı.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLDUK

                        Aksaray için gece gündüz çalıştıklarını belirten İL Başkanı Abdulkadir Karatay, ?20 Aralık 2014 tarihinde 5´inci olağan kongremiz ile birlikte il yönetimi olarak göreve başladım. O günden bu güne hiç durmadan çalıştık desek yeridir. Elhamdülillah rabbim bize böyle bir görevi nasip etti. Bizde elimizden geldiği kadar Aksaray için çalışmanın gayreti içindeyiz. Biz 20 Aralıktan bu yana şunu yapmaya çalıştık. Aksaray´ın bütün dinamiklerini hem yerelde hem de genelde nasıl harekete geçiririz bunun ön çalışmasını yaptık. Ekibimizi tüm kademelerle birlikte önce toplantıya aldık. Başka bir yerde kampa aldık. Oturup bütün arkadaşlarımızla birlikte nasıl bir çalışma yapabiliriz diye bunun ön fizibilitesini yaptık. Burada çalışmalarımızı netleştirdik. Akabinde şuna karar verdik. STK´larımız, basınımız, muhtarlarımız, vatandaşlarımız, sendikalarımız, yani bizimle beraber hareket edecek olan, bizimle beraber Aksaray´ı kalkındıracak olan kim varsa hepsiyle bir araya gelmenin gayreti içinde olduk. Bunda da kısmen başarılı olduk. Neden kısmen diye sorarsanız çünkü 2 tane büyük genel seçim atlattık. Sivil toplum örgütlerimiz başta olmak üzere hatta daha öncesinde ilk olarak basınımızla bir araya geldik. Basınımız, STK´lar ve muhtarlarımızla hızlı bir şekilde temas kurup çalışmalara başladık. Sorunları tespit ettik, çözüm önerilerini oluşturduk ve akabinde 7 Haziran seçimleri öncesinde daha erken başlayan bir aday adaylığı süreci yaşandı. Partimiz daha da yoğun çalışmaya başladı. 7 Nisan tarihinde adaylarımız belli oldu. 2 ay çok yoğun bir tempoda tüm Aksaray´ı karış karış gezdik? dedi. 

DURMAK YOK ÇALIŞMAYA DEVAM

                        7 Haziran seçiminde ülkenin istediği bir sonuca ulaşılamadığını ve hemen akabinde koalisyon çalışmalarının başlatıldığını belirten Başkan Karatay, ?Tabi 7 Haziran ülkemiz açısından istediğimiz bir sonuç olmadı. Biz 7 Haziran´dan sonra da genel merkezimiz koalisyon çalışmaları yürütürken biz aynı zamanda sahada yine var olmanın çabası içinde olduk. Bu neyin çalışmasıydı? Aslında koalisyon kurulması için genel merkezimiz yoğun bir çalışma sürdürdü. Bizde dedik ki seçimden sonra yine partimiz sahada vatandaşlarımızla birlikte olsun. Kurumlarımız ile STK´lar ile birlikte olsun. Koalisyon kurulduğu andan itibaren de her türlü çalışmayı yine yapalım. Ama bu süreçte maalesef muhalefet partilerinin davranışı nedeni ile koalisyon kurulamadı. Tekrar 1 Kasım´da genel seçimleri önümüze geldi. Yeniden bir aday adayı süreci ve akabinde adaylarımız belli olduktan sonra 1 Kasım seçimleri yapıldı. Çok şükür rabbime ki Türkiye için, ülkemiz için gerçekten çok olumlu bir sonuçla yine AK Parti girdiği bütün seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de birinci parti çıkarak tek başına iktidarı kuracak bir çoğunlukla ülkemize hizmet etmeye başladı. Biz 1 Kasım seçimleri sonrasında da yine 7 Haziran gibi durmadık. Tekrar çalışmalarımızı kısa bir aradan sonra yeniden başlattık. Teşkilatlarımızı ziyarete başladık. Öncelikle ilçelerimiz olmak üzere, beldelerimiz olmak üzere ve akabinde köylerimizi ziyaret ettik. Seçimde başarı gösteren ilçelerimiz, beldelerimiz başta olmak üzere onlardan başlayarak tekrardan sahaya indik. Bu arada birim başkanlarımız ekiplerini yeniden kurdu. Yönetimlerini oluşturdular ve aktif bir şekilde tekrar çalışmayı hızlandırdık. 2019 seçimlerine şimdiden hazırlandığımız ifade ediyorum. Elhamdülillah, yine muhtarlarımız ile bir araya geliyoruz. Basınımızla bir araya geliyoruz. STK´larımızla, sendikalarımızla toplantılarımızı sürdürüyoruz. Şöyle bir baktığımız zaman 13 ay boyunca Aksaray için hiç durmadan çalışan teşkilatımız inşallah 2019´a kadar da çalışacak. Çünkü bize tevdi edilen görev, görev süresi dolana kadar teşkilatımızın ana unsuru başta ülkemiz ve sonrasında Aksaray´ımız olmak üzere vatandaşlarımız için hizmet üretmek, bu doğrultuda çalışmaya devam ediyoruz? şeklinde konuştu. 



Gıdada tağşiş sağlığı tehdit ediyor
Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl?
Banka değil, ucuz et kuyruğu!
Bakan Şimşek'in faiz talimatı iddialarına açıklama
Bakan Göktaş: 5 milyona yakın hane sosyal yardımlardan yararlandı
140 bin yaşlı evde bakılıyor
Hudutlardan geçit yok!
DİM: "İnternet ilanları için daha adil bir sistem olabilir"
LGS başvuruları başladı
Edirne'de yerel kalkınmaya destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 Mart mesajı
Bakan Özhaseki: TOKİ ile yeni evler yapmaya devam edeceğiz
Depremzede aile hekimlerine zulüm iddiası!
Konut Fiyat Endeksi arttı
BUTEXCOMP Ankara ve İstanbul’da tanıtıldı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,17% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2243,92% 0,03
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 12.6 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 14 ° / 4.8 ° false
  • Perşembe 10.2 ° / 2.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı