Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Ak Kadronun Çanakkale Zaferi Kutlama Mesajı

Ak Kadronun Çanakkale Zaferi Kutlama Mesajı

Ak Kadronun Çanakkale Zaferi Kutlama Mesajı

Hüseyin Altınsoy; Şehitlerimizi Rahmet Ve Minnetle Anıyorum 

            Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Zaferi´nin 103. Yıldönümü vesilesiyle yazılı basın açıklaması yayınladı.

            Türk Milleti´nin Çanakkale´de zor koşullar altında, kendinden güçlü ordulara karşı kazandığı büyük zaferle unutulmaz bir zafer yaşattığını, aynı ecdadın torunlarının da bugün 15 Temmuz gibi unutulmaz bir destana imza attığının altını çizen Başkan Altınsoy, mesajında; ?103 yıl önce Çanakkale Zaferinde, Türk askerinin toprağında yendiği milletlere karşı gösterdiği insani değerlerin ortaya konması bakımından dünya uluslarına verilmiş çok anlamlı birçok mesajla yüklüdür. Şükürler olsun bu güzel vatanda özgürce yaşayan bizler, bu anlamlı ve önemli günde şehitlerimizi tekrar şükranla, saygıyla ve rahmetle anıyoruz.

            Çanakkale´de iman gücüyle düşman askerlerini dize getiren asil bir milletin mensubu olduğumuz için ne kadar gurur duysak azdır. Gururluyuz, çünkü ay yıldızlı bayrağımıza rengini kanlarıyla veren şehitlere sahip yüce Türk milletinin bir ferdiyiz. Çanakkale şehitliklerini gezdiğimizde buradaki manevi havayı teneffüs etmenin birinci sebebi, bu yüksek ruhun halen canlı olmasından kaynaklanmaktadır. Dün olduğu gibi bugün de o şanlı tarihi yazan ecdadın torunları, 15 Temmuz akşamında vatanına ve milletine kast etmiş hainleri püskürtmeyi başarmıştır. Bu vesileyle bir kez daha vatanımız için canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; gazilerimize ve şehitlerimizin bizlere emaneti olan bütün sevdiklerine şükranlarımı sunuyorum.? İfadelerine yer verdi.

Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk´ün, 18 Mart Mesajı

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi´nin 103. yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

Çanakkale Zaferi´nin vatanı, dini, hürriyeti ve istikbali söz konusu olduğunda Türk Milleti´nin neleri göze alabileceğini, neleri başarabileceğini tüm dünyaya gösterdiğini belirten Aktürk, ?Bu yönüyle Çanakkale´ dün olduğu gibi bugün de, milletimiz, ülkemiz ve geleceğimiz üzerine plan kuranlar için hiçbir zaman unutmamaları gereken bir derstir. Çanakkale, bin yıllık tarihimizin her anına damga vuran istiklal ve istikbalimiz konusundaki kararlılığımızın, iman gücünün, çok büyük fedakarlıklarla bir kez daha teyit edildiği yerdir. Azmin ve imanın teknolojiye galebe çaldığı tarihte eşine çok az rastlanan bu büyük destan, namusu bildiği vatanının ve milletinin bekası için gözlerini kırpmadan canlarını vermeyi göze alan yüzbinlerce kahramanın eseridir. ?Biz aslında kimiz?? sorusunun cevabını merak edenler Çanakkale´ye bakmalıdır. Aynı zamanda Çanakkale Zaferi, binlerce yıllık şanlı tarihe sahip milletimizin, son 2 asırdır yaşadığı hüsrandan silkinişinin, adeta kendi küllerinden yeniden dirilişinin sembolüdür.

Tıpkı 103 yıl önce Çanakkale´de olduğu gibi, 15 Temmuz gecesi de en modern silahlar, milletimizin azim, inanç ve kararlılığı karşısında çaresiz kalmıştır. En zayıf anında bile Çanakkale geçilmez´ dedirten bir inancın mirasçısı olan bu millet, kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla, 15 Temmuz´da vatanını koruma, demokrasiye ve bağımsızlığına sahip çıkma konusundaki kararlılığını tüm dünyaya ilan etmiştir? dedi.

Bugün Çanakkale Zaferimizin 103. yıldönümünü, millet olarak büyük bir gurur ve heyecanla idrak edildiğini belirten Aktürk, ?Çanakkale Zaferi, dönemin mütekebbir ve müstekbirleri tarafından "hasta adam yaftası vurulan, bu topraklardaki bin yıllık varlığı kazınmak istenen milletimizin yazdığı en büyük kahramanlık destanlarından biridir. Tüm yokluk ve imkânsızlıklara rağmen, insanlarımızın şehadeti ve gaziliği pahasına kazanılan bu zafer, İstiklal Harbimize ve nihayetinde Türkiye Cumhuriyeti´ne giden yolda çok önemli bir kilometre taşı olmuştur. Çanakkale´de sergilenen birlik, kardeşlik ve dayanışma, milletimize hem zaferi getirmiş, hem de Kurtuluş Savaşımız için gerekli olan cesareti ve mücadele ruhunu vermiştir. Hepsinden önemlisi Çanakkale Zaferi, vatanı, dini, hürriyeti ve istikbali söz konusu olduğunda Türk Milleti´nin neleri göze alabileceğini, neleri başarabileceğini tüm dünyaya göstermiştir. Bu yönüyle Çanakkale, dün olduğu gibi bugün de, milletimiz, ülkemiz ve geleceğimiz üzerine plan kuranlar için hiçbir zaman unutmamaları gereken bir derstir? dedi. Bu düşüncelerle, Çanakkale Zaferi´nin 103. yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü´nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan emanet eden tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle, anıyorum.? şeklinde konuştu.

Şehitlerimiz ve gazilerimizin aziz hatıralarını asla unutmayacağız?

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Zaferi´nin 103. Yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

Başkan Polat, mesajında ?20. Yüzyıl başlarında, Çanakkale´de bu milletin -yedi düvele- dünyanın en güçlü devletlerine karşı verdiği destansı, bağımsızlık ve hürriyet mücadelesi; dünya tarihinin yeniden yazılmasına sebep olmuştur.

Çanakkale, bastığımız yerlerin topraktan öte; binlerce insanın cesaretiyle, gücüyle ve azmiyle nasıl ?vatan´ toprağına dönüştüğünü bizlere anlatan destansı bir zaferdir. Türk milleti Çanakkale´de elde ettiği üstün başarısı ile tüm dünyaya, bağımsızlığı ve vatan toprağı söz konusu olduğunda, karşısında hiçbir gücün duramayacağı mesajını en açık şekilde vermiştir. Bilinmeli ki, geçmişten ibret alarak Çanakkale ruhunu canlı tuttuğumuz müddetçe ulaşamayacağımız hedef, başaramayacağımız iş, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir problem yoktur.

Vatanımızın neredeyse her karışında yatan şehitlerimiz şundan emin olmalıdır ki kanlarıyla suladıkları bu vatan bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da en kutsal emanet olarak gelecek nesillere bırakılacaktır. Türk milletinin kahraman kadınları olarak bizlerin, Şehitlerimiz ve Gazilerimizin aziz hatıralarını asla unutmayacağını bir kez daha vurgulamak istiyorum.

Bu inançla Çanakkale Zaferi´nin 103. yıl dönümünü kutluyor, üzerinde huzur ve güven içerisinde yaşadığımız bu vatan topraklarını bizlere emanet eden Aziz şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyoruz.? dedi.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç´ın, 18 Mart Mesajı

Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi´nin 103. Yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

Başkan Kılıç mesajında, ??Çanakkale, türlü sıkıntılar içindeki bir milletin çağın en güçlü devlet ve silahlarına karşı koyması ve dayanmasının gerçek bir destanıdır. Teknoloji ile inancın savaşı, bu milletin var olma kavgası, kaygısıdır. Bu milletin esir edilemeyeceğinin anlaşılması, bağımsızlık duygusu, yedi düvele karşı azmidir. Çanakkale, Kurtuluş Savaşında Türk milletine güvenilmesi gerektiğinin ispatıdır.

Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve emanet edilen bu kutsal vatan topraklarının korunması ve bayrağımızın dalgalanması için birlik, beraberlik ve bütünlük içinde verilen mücadeleyi millet olarak idrak etmek, gelecek nesillere bu bilinci aktarmak ve bu kutsal toprakları bizden sonraki nesillere daha güvenli bir şekilde devretmektir. Yıllar önce Çanakkale de ne için çarpıştıysak bugünde Afrin´de Münbiç´te aynı mücadeleyi veriyoruz.

Bu inançla Çanakkale Zaferi´nin 103. yıl dönümünü kutluyor, üzerinde huzur ve güven içerisinde yaşadığımız bu vatan topraklarını bizlere emanet eden Aziz şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyor ve Türk milletinin aziz hatıralarını asla unutmayacağını bir kez daha vurgulamak istiyorum.

Aziz Şehitlerimiz, Ruhunuz Şad Olsun!? ifadelerine yer verdi.



Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Ekonomik güven '100'ledi!
Kamu taşınmazlarında eğitim ve yurt faaliyetleri için 'üst hak' değişikliği
Ege Denizi'nde kuvvetli fırtına!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9058,44%2,86
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli