Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Ak Kadınlara ?Genel İlk Yardım Bilgisi´ Farkındalık Eğitimi

Ak Kadınlara ?Genel İlk Yardım Bilgisi´ Farkındalık Eğitimi

Ak Kadınlara ?Genel İlk Yardım Bilgisi´ Farkındalık Eğitimi

           Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığının Organize ettiği, ?Genel İlk Yardım Bilgisi Farkındalık Eğitim? programı Aksaray Mesleki Teknik Anadolu Lisesi 15 Temmuz Konferans Salonunda gerçekleşti.

            ?Genel İlk Yardım Bilgisi Farkındalık Eğitim? programına Ak Parti İl Başkanı Ferhan Polat ve çok sayıda partili katıldı.

            Program saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat günün önemini belirten konuşmasını yaptı.

            Polat konuşmasında ?Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımızın organize ettiği Genel İlk Yardım Bilgileri Farkındalık Eğitimi programımıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Öncelikle Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımızın başlatmış olduğu bu tür eğitimleri çok önemsiyoruz. Partimiz olarak kuruluşumuzdan itibaren kadınlarımıza tanıdığımız pozitif ayrımcılık ile kadınlarımız eğitimde, sağlıkta, ekonomide ve siyasette önemli roller üstlenmekte. Siyasi alandaki katkıları ile kadın kollarımız ise büyük bir teşkilat yapılanmasıyla bunun en güzel örneklerinden. Kadınlarımızın her alanda söz sahibi olabilmesi ve özellikle karar alma mekanizmalarında söz sahibi olması ise siyasi alanda daha güçlü olması ile mümkündür. Bizler kadınlarımıza verdiğimiz değerle onlarla birlikte yolumuza devam ediyoruz. Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımızın gerek iş hayatında gerekse sosyal hayatta kadınlarımıza destek olabilmek adına düzenlemiş olduğu eğitimler büyük önem arz etmekte. Sosyal Politikalar Başkanlığımızın başlatmış olduğu ilk yardım eğitimi ise günlük hayatımızda birçok nedenle başımıza gelebilecek kazalar ve ani rahatsızlıklarda neler yapabiliriz ve nasıl müdahalede bulunabiliriz. Bunun için önemli bir eğitim. Biliyoruz ki bazen yapılan ilk müdahale hayat kurtarabilir. Yapılan yanlış bir müdahale ise hayatların sonlanmasına ve ömür boyu sakatlıklara neden olabilir. Bugün burada gerçekleştirilecek olan Genel İlk Yardım Bilgileri Farkındalık Eğitim Programı ile bizler en azından günlük hayatımızda meydana gelebilecek küçük kazalara müdahale edebilir ve doğabilecek kötü sonuçları engelleyebiliriz. Hayatımızın her alanında gerekli olan bu eğitimler Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımız tarafından ülke genelinde yayılarak devam edecektir. Bu eğitimler ile bizlerin bilgilenmesine katkı sağlayan Genel Merkez Kadın Kolları Sosyal Politikalar Başkanlığımıza ve katılımlarınızdan dolayı siz değerli misafirlerimize çok teşekkür ediyorum? dedi.

            Kadın Kolları başkanı Polat´ın konuşmasının ardından Ak Kadınlara Dr. Kemal Sungur tarafından ilk yardımın önemi anlatılarak ilk yardım eğitimi verildi.



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli