Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

Ak Heyet Halde Esnafla Buluştu; 1 Kasım Türkiye´yi Kurtarma Tarihi

Ak Heyet Halde Esnafla Buluştu; 1 Kasım Türkiye´yi Kurtarma Tarihi

Ak Heyet Halde Esnafla Buluştu; 1 Kasım Türkiye´yi Kurtarma Tarihi

 

AK Parti Milletvekili Adayı Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile birlikte1 Kasım seçimleri kapsamında ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Aksaray Belediyesi Toptan Sebze ve Meyve Hali´ni ziyaret eden AK Vekil adayları, burada hal esnafı ile bir araya geldi.

 1 Kasım seçimleri kapsamında Hal esnafını ziyaret eden AK Parti Milletvekili Adayları Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, hal esnafı tarafından sevinç ve mutlulukla karşılandı.

 AK Parti milletvekili adaylarına yoğun ilgi gösteren ve onları kucaklayarak karşılayan hal esnafı, 1 Kasım´ın Türkiye´yi kurtarma tarihi olduğunu söyledi. 3 ? 4 ay gibi kısa bir sürede yaşanan gelişmelerin tüm Türkiye´yi olduğu gibi kendilerini de etkilediğini anlatan hal esnafı, ?İnsanoğlu, içinde bulunduğu huzuru, mutluluğu, güvenceyi, rahatlığı ve refahı kaybetmeden anlayamıyor. Şimdi baktığımızda AK Parti´nin 13 yıllık iktidarlık döneminde her şeyimiz on numaraydı. Hiçbir sıkıntı çekmedik. Ufak tefek olumsuzluklar oldu elbette, ancak şu geçirdiğimiz 3 ? 4 aya baktığımızda Türkiye´miz, vatanımız gerçekten bir çıkmaz, kararsızlık içinde. İşlerimizde bile sıkıntılar yaşamaya başladık. Yani, AK Parti iktidarının değerini şimdi daha iyi anladık. Hani derler ya her şeyde bir hayır vardır diye. İşte 7 Haziran seçiminde AK Parti´nin tek başına iktidar olamamasının da bir hayrı varmış. Şimdi daha iyi görüyor ve daha iyi biliyoruz. Anladık ki, AK Parti´nin tek başına iktidarı şart? diyerek içinde bulundukları durumu ifade etmeye çalıştılar.

 Milletvekili adayları Mustafa Serdengeçti ve Cengiz Aydoğdu ise yoğun ilgi karşısında hal esnafına teşekkür ederek, yaptıkları konuşmalarda ?Biz sadece bugün değil, 1 Kasım seçimlerinden sonra da sizlerle beraber olacağız. Seçim sonrası hiç birinizi unutmayacağız. Her zaman gelip dertlerinizle dertlenip çözüm yollarını bulacağız. Bizlerin bir şey söylemesine gerek kalmadı. Siz zaten neyin ne olduğunu görmüşsünüz ve burada bizlere anlattınız. Allah izin verirse inşallah 1 Kasım seçimlerinde AK Parti´mizi yeniden tek başına iktidara taşıyıp ülkemizi huzur, güven ve refaha kavuşturacağız? ifadelerine yer verdiler.

BAŞKAN YAZGI ?SORUNLARA NEŞTER VURUYORUZ?

                        Hal esnafına gerçekleştirilen ziyarette konuşan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin   Yazgı ise Aksaray Belediyesi olarak şehrimizin sorunlarını çözme projelerinin devam ettiğini ifade etti. Özellikle içme suyu konusunda önemli hamleler gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Yazgı, sanayi esnafı ile de bir araya gelerek şehirde kapalı ve yarım kalmış sorunları çözeceklerini, ayrıca bu sorunları çözerken hal esnafının taleplerini dinleyip yerine getireceklerini söyledi. 



Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli