Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

Ahmet Koçaş ve Şahin Mercan dan Yazgı` ya ziyaret

Ahmet Koçaş ve Şahin Mercan dan Yazgı` ya ziyaret

ATSO Başkanı Ahmet Koçaş beraberinde ki yönetim kurulu üyeleriyle ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şahin Mercan, Haluk Şahin Yazgı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş beraberinde ki yönetim kurulu üyeleriyle ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şahin Mercan, Haluk Şahin Yazgı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

ATSO Başkanı Koçaş;Başkanımızla omuz omuza Aksaray’ımızi çalışacağız

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş beraberinde ki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Aksaray belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ATSO Başkanı Ahmet Koçaş yaptığı açıklamada şunları söyledi.  Aksaray Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu olarak yeni koltuğuna oturan yeni belediye başkanımıza hayırlı olsun ziyaretine geldik.

            Bizler Aksaray’ımız için malum konu Aksaray’ımız olduğu zaman her zaman her konuda belediye başkanımızla ileriki zamanlarda Aksaray ile ilgili olan projelerde bizler üzerimize düşen ne varsa her zaman üzerimize düşenden fazlasını yapmak suretiyle başkanımızla omuz omuza ve birlik beraberlik içerisinde Aksaray’ımızı malum bölgenin içerisinde adı geçen sözü geçen bir vilayet olması ile ilgili elimizden ne geliyorsa ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım hep birlikte meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte belediye başkanımıza sonuna kadar destek vereceğimizi en başından beri söylüyoruz.

Bu gün bir daha bunu teyit için buraya geldik. Ben başkanıma malum seçimlerden önce biz Aksaray’da üç siyasi liderini bir araya getirerek bir yemek verdik. Seçimlerin çok güzel ve hoş bir ortamda geçmesi için kendilerinden söz istedik. Ben buradan tüm siyasi parti temsilcilerine de çok çok teşekkür ediyorum. Tekrar başkanımıza da teşekkür ediyorum. Gerçekten sözlerini yerine getirdiler. Çok şükürler olsun çok güzel bir seçim süreci geçirdik. Kazasız belasız diğer vilayetlere illere baktığımız zaman. Buda bize ciddi anlamda mutluluk verdi. Ben başkanıma malum liderlik ateşten bir gömlek denir ama tabii ki birileri bu makamları koltukları dolduracak.

 Başkanımız genç dinamik aynı benim gibi Aksaray aşkı ile yanan birisi kendisi. İnşallah omuz omuza verip birlik ve beraberlik içerisinde Aksaray’ımız için çalışacağız. Ben yeni görevinde gerek kendisine gerekse meclis üyesi arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun diyorum.”

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise ATSO yönetimine teşekkür ederek şu görüşlere yer verdi “Biz Aksaray sevdalısı insanlarız. Bu hizmet aşkıyla hakikaten yanıyoruz. Bu abartı değil. Bu hem gezdiğimiz yerlerdeki insanların bizlere söylediği şeylerle yapılacak çok işin olduğunu görerek bunun farkına varıyoruz. Bu şehrin insanlarıyız. Bu şehirde bir şeyler yapmanın gayreti içerisindeyiz. Ticaret odası başkanımızın en güzel özelliği genç olması dinamik olması aynı benim gibi.

 İkimiz el ele verip sırt sırta verip hep beraber birlikte Aksaray’ı en iyi noktaya nasıl getiririz bunun derdinde olacağız. Hep söylediğimiz gibi marka bir şehir yapmak Türkiye’de tanınan bir hale getirmek için bizim tek başımıza değil birlikte yapmamız gereken birçok projemiz olacak inşallah. Ticaret odası başkanımızın bu konuda destek olacağını benimde aynı şekilde destek olacağıma söz veriyorum her konuda. İyi projelerle iyi çalışmalarla en iyi noktaya getireceğimize inanıyorum.”

Dualarımız ve Çalışmalarımızla Yanınızdayız

 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şahin Mercan, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

İl Müdürü Şahin Mercan yaptığı açıklamada duaları ve çalışmalarıyla Başkan Yazgı’nın yanında olduklarını ifade ederek şunları söyledi  “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyinde seçim sürecinde dillendirdiği belediyecilik yol yapmak asfalt dökmek bina yapmak değildir. Gönüllere dokunmak lazım. Engellilere terk edilmişlere istismar edilmişlere. Biz o alanı temsil ediyoruz. Bizi unutmamanızı canı gönülden diliyoruz. Bizimki biraz daha hassas bir nokta. İnşallah bizim üzerimize düşen görev neyse dualarımızla çalışmalarımızla yanınızdayız. Rabbim ayrıldığını gün dua edilecek işler yapmayı nasip eylesin. Çok güzel bir insan geldi iyi işler yaptı dedirtecek işler ekip nasip eylesin. Hayırlı olsun”.

Başkan Haluk Şahin Yazgı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şahin Mercan’a teşekkür ederek, kamu kurumları ile her zaman iyi ilişkide olmayı ve destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.

 

 



İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli