Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

Ahmet Pak; Eğitime Dair Tüm Güzellikleri Destekliyoruz

Ahmet Pak; Eğitime Dair Tüm Güzellikleri Destekliyoruz

Ahmet Pak; Eğitime Dair Tüm Güzellikleri Destekliyoruz

Aksaray Özel Lale Koleji Müdürü Ahmet Pak uyum indirimleri ile alakalı şunları söyledi. Lale Eğitim Kurumları 2018-2019 kayıt sezonu için önemli bir adım daha attı. Okul yöneticilerinin ?Eğitime dair tüm güzellikleri destekliyoruz.? sözüyle özetlenebilecek olan uygulamalar şöyle:

LALE´YE UYUM İNDİRİMİ
?Lale´ye Uyum İndirimi? şu anda başka okullarda eğitim alan ve 2018-2019 için Lale Eğitim Kurumları´na kayıt yaptıran velilere önemli bir avantaj sunuyor. Buna göre, eğer bir öğrenci 2018-2019´da Lale Eğitim Kurumları´na kayıt olmuşsa bu 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı´nın ikinci döneminde Lale´de ücretsiz okuyabiliyor. Kurucu Temsilcisi Ali Öztürk bu durumu şöyle ifade ediyor: ?Bir öğrenci önümüzdeki yıl bizimle ise onu hemen şimdi okula alabiliriz. Böylece Lale´ye uyum sürecini de başarıyla atlatmış olur. Ama yok, ben bu yılı okulumda kapatayım derse ona da hak veririz. Gelmek isteyene kapımız açık. Öğrencilerimize böyle bir avantaj sunmak istedik.?
BİLSEM İNDİRİMİ
Lale, eğitimin farklı bir boyutu olan BİLSEM´lere kapı açıyor. Şu anda bir BİLSEM´de eğitim alan tüm öğrenciler Lale´den %20 indirim kazanıyor. Öğrencilerin bu indirimden yararlanabilmesi için 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı´nda aktif BİLSEM öğrencisi olması gerekiyor. Okul Müdürü Ahmed Pak bu konuda şunları söylüyor: ?BİLSEM´ler ülkemiz için bir değer. BİLSEM´lerde farklı ve özgün bir eğitim yapısı var. Bu eğitim yapısını biz de okulumuzda uyguluyoruz. Biz eğitimin özünü, güzelliğini vermeye çalışıyoruz. Sadece test çözdüren bir eğitim anlayışına karşıyız. Bu sebeple BİLSEM gibi bir yerde eğitim alan öğrencileri desteklememiz gerektiğini düşünüyoruz. Bu sebeple BİLSEM´in tüm öğrencilerine %20 indirim uygulamaya hazırız. Onlara değer veriyoruz. Onların yanındayız.?
YETENEK İNDİRİMİ
Lale, kültür sanat ve spor alanlarında derecesi olan öğrencilerin de ödüllendirilmesi gerektiği görüşünde. Buna göre Aksaray çapında düzenlenen bir yarışmada ilk üçe giren tüm öğrenciler Lale´den %10 indirim elde ediyorlar. Öğrencilerin bu indirimden yararlanabilmesi için yarışmanın Aksaray çapında veya ülke çapında olması gerekiyor. Elde ettiği dereceyi belgeleyen tüm öğrencilere Lale Eğitim Kurumları %10 indirim sağlıyor. Kurucu Temsilcisi Ali Öztürk bu konuda: ?Bir öğrenci bir alanda derece elde etmişse bize Lale olarak onu desteklemek düşer. Sanat, spor, kültür alanlarında derecesi olan öğrenciler buyursun gelsin. Onları desteklemeye ve daha ileriye taşımaya hazırız.?
KADEMEYE UYUM İNDİRİMİ
Eğer bir öğrenci ilkokula ya da ortaokula yeni başlayacaksa Lale Eğitim Kurumları burada da bir incelik yapıyor. Ve birinci sınıfa ya da beşinci sınıfa Lale´de başlayacak olan tüm öğrencilere ekstra %10 indirim sağlıyor. Okul Müdürü Ahmed Pak bu konu hakkında: ?Bir öğrenci yeni bir kademeye başlıyorsa onu eğitsel ve sosyal açıdan desteklediğimiz gibi velisini de maddi açıdan desteklemenin uygun olacağını düşündük. Ve bir kademeye yeni başlayan tüm öğrencilere özel bir indirim hazırladık. Maksadımız yeni bir yola çıkan tüm veli ve öğrencilere destek olmak.?
Lale Eğitim Kurumları, eğitime dair güzellikleri desteklemeye devam ediyor. Başarılar diliyoruz.



Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Gözler Merkez'in faiz kararında
Meteoroloji uyardı; Tehlike geliyor, maske takın!
Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak
İlk kez 'Çocuk Zirvesi' düzenlenecek
Patent ve Marka ücretleri güncellendi
Başkan Büyükkılıç'tan gençlere TBMM sözü
Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmamasını temenni ediyoruz
11 ilde 63 Siber'göz'altı!
Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya
Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Uluslararası Mersin Çocuk Festivali neşe saçtı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,50% 0,02
  • EURO

    34,82% 0,15
  • GRAM ALTIN

    2424,26% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı