Aksaray

02.05.2024

  • İMSAK 04:05
  • GÜNEŞ 05:39
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:34
  • AKŞAM 19:43
  • YATSI 21:10

AGD Üni; Noel haramdır, Milli Piyango haramdır

AGD Üni; Noel haramdır, Milli Piyango haramdır

AGD Üni; Noel haramdır, Milli Piyango haramdır

 


Anadolu Gençlik Derneği Aksaray Şubesi Üniversite Komisyon Üyeleri Komisyon Başkanı Yusuf Genç başkanlığında Hükümet meydanında Noel´i Protesto etmek ve kınamak maksadıyla bir basın açıklaması yaptı. Basın Açıklamasında Komisyon başkanı Yusuf Genç şunları söyledi. Çok kıymetli basın mensupları çok kıymetli Aksaraylı hemşerilerimiz ve çok kıymetli Müslüman kardeşlerimiz yüce Allah Kuran´ı Kerim´in de şöyle emretti. Sen onların dinlerine uymadıkça Yahudiler ve Hristiyanlar senden kesinlikle hoşnut olacak değillerdir. De ki şüphesiz doğru yol Allah´ın gösterdiği yoldur. Eğer sana gelen bunca ilimden sonra onların hevalarına uyacak olursan senin için Allah´tan ne bir dost vardır ne de bir yardımcı. Peygamber efendimiz (S.A.V) şöyle buyurmuştur; Bizden başkasına benzemeye çalışan bizden değildir.

Müslüman Kuran ve sünnete göre yaşamalıdır. Modern zamanın sözde medeniyetlerinin yaşantılarına, arzu ve isteklerine göre değil, Son birkaç 100 yıldır süregelen Batılaşma çabası, Müslümanları düştükleri gaflet, dolayısıyla inançlarının gerekliliklerinden uzaklaştırmıştır. Kendi köklerinden kopan milyonlarca Müslüman Batı değerlerine sahip çıkmakta ve bu durum giderek vahim bir hal almaktadır.
Günümüzde Müslüman kardeşlerimiz batının değerlerine onların kendini beğenmiş sözlerine sözde aydınlarına ve sanki tek amacı ahlak ve medeniyet tahribatına sebep olmak olan bayramına (Noel)ine sahip çıkmaktadır. Batı dahi kendi batıl inançlarından ahlaksız toplumun yapısından uzaklaşırken Muhammed Ümmet olarak neden onların saçmalıklarına özenmekteyiz.
Bizler Anadolu Gençlik Derneği olarak; İslam´a 1000 yıl hizmet etmiş ecdadın torunlarına diyoruz ki, Noel haramdır, Milli Piyango haramdır, Fuhuş ve Zina haramdır, Noel´i kutlama ve inancına sahip çık. Müslümanlar olarak bizler Müslümanlar olarak 31 Aralık Mekke´nin fethini kutluyoruz ve yeni fetihleri hazırlık yapıyoruz. Çünkü bizler fetih nesliyiz. Roma fetih edilecek. Yeni bir dünya ve adil bir düzen kurulacak. İslam birliği tesis edilecek ve yeniden dünyaya İslam hâkim olacaktır.31 Aralık 2015 Perşembe günü saat 19 00 Aksaray Kültür Merkezinde Mekke´nin Fethi programı yapılacaktır. Tüm vatandaşlarımızı ve Aksaray halkını bekliyoruz dedi.

 

 
 

 



81 ilin Milli Eğitim Müdürleri Ankara'da
Yüksek İstişare Kurulu Çankaya'da toplandı
LPG'ye indirim geliyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, 1 Mayıs mesajı
Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan şehit askerlerin ailesine başsağlığı mesajı
KOBİ’lerin dijital dönüşümüne 25 milyon Euro’luk destek
Kişinin yaşam maliyeti 22 bin 992 TL
Başkan Akbulut'tan 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı
İstanbul'da 1 Mayıs... 210 gözaltı!
Akıllı ulaşımda önemli zirve yarın başlıyor
Bolu Dağı Tüneli uzatılıyor... İkinci etap Temmuz'da başlıyor
Metina'da 2 terörist etkisiz!
TL mevduatta stopaj oranları yükseldi
Tarımsal üretim kredilerinin esasları belirlendi
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,43% 0,23
  • EURO

    34,81% 0,73
  • GRAM ALTIN

    2423,18% 1,82
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00
  • Perşembe 21.7 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.2 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.5 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı