Aksaray

19.03.2024

  • İMSAK 05:20
  • GÜNEŞ 06:42
  • ÖĞLE 12:57
  • İKİNDİ 16:21
  • AKŞAM 19:02
  • YATSI 20:18

Adı´´Ölüm yolu´´na çıkan OSB yolu kaç can daha alacak?

Adı´´Ölüm yolu´´na çıkan OSB yolu  kaç can daha alacak?

Adı´´Ölüm yolu´´na çıkan OSB yolu kaç can daha alacak?

1 Yıl içinde onlarca kaza meydana gelen Yavuz Sultan Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi yolunda neden bir önlem alınmıyor ? Ölüm yolu diyoruz; çünkü bu yolda 1 yıl içerisinde sonu  ölüm,yaralanma ve maddi hasarla biten onlarca kaza meydana geldi.Dün akşam yaşanan kazada ise 2 vatandaş hayatını kaybederken 1´i ağır 6 kişi de yaralandı.Yaşanan kazalarda sürücü hatalarıda olabilir ama bu yoldaki eksikliklerin bulunması kaza yaşanmasına neden oluyor. 

Aksaray Yavuz Sultan Mahallesinden Organize Sanayi Bölgesine bağlanan yol çok uzun süren çalışmaların ardından nihayet bitirilerek trafiğe açılmıştı.Bu Yol ilk  görünüşte sizlere  çok modern ve güzel görünebilir ama bu yolda 1 yıl içerisinde yaşanan onlarca kaza o yoldaki ihmalleride gündeme getirdi.

Daha önceki haberlerimizde bu Yolda hiç bir trafik işaret ve levhalarının bulunmaması,ışıklandırmanın olmaması,orta refüjdeki döşeme taşlarının gelişigüzel bırakılması ve başıboş gezen at´ların bulunduğunu ve bu yaşanan olumsuzlukların kazaya davetiye çıkaracağını yazmıştık.Ama geçen süre içerisinde bu yolda herhangi bir iyileştirmenin yapılmaması herkesi düşündürüyor.

Adı´´ölüm yolu´´na çıkan bu yolda ´´ U dönüş´´ için gelişigüzel yapılan ara dönüşler ve buralara koyulması gereken trafik levha ve işaretlerinin bulunmaması ve dönel kavşağın yapılmaması,ışıklandırmanın olmamasından dolayı gece görüş mesafesinin düşük olması  yolun en büyük ve tehlikeli eksiklerinde birisi.

Bu yolda yaşanan kazaların bazılarını yetkili mercilerin önlem alması için tekrar yayınlıyoruz

EN SON DÜN AKŞAM YAŞANAN KAZADA 2 KİŞİ ÖLDÜ 1´İ AĞIR 6 KİŞİ YARALANDI

Aksaray´da otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Burak Yüksel (24) idaresindeki 68 BN 483 plakalı otomobil Yavuz Sultan Selim Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi yolunda devrildi. Kazada sürücü Yüksel olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan Öznur (30), Ayşe Naz (6 aylık), Ege (6) ile Furkan Alp Pınar (10), Mehmet Sait Kılıç (16), Fahri (1) ve Nuray Çıtak Yüksel (27) yaralandı. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırılan yaralılardan Ayşe Naz Ircı yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Öznur Ircı´nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

2016 YILINDA YAŞANAN KAZADA 2 KİŞİ ÖLDÜ 2 KİŞİ DE YARALANDI

Bu yolda  2016 yılında yaşana kazada;  Minibüs ile Otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü 3 kişi de yaralandı.
Kaza, Organize Sanayi Yolu´nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Organize Sanayisi´nden Aksaray istikametine seyreden Mustafa Polat (41) idaresindeki 68 HZ 340 plakalı minibüs, iddiaya göre kavşaktan çıkan Resul Divlek idaresindeki 38 F 0478 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisi ile minibüs otomobili yaklaşık 50 metre önünde sürükledi. Kaza sonrası otomobilde bulunan sürücü Resul Divlek ve yanında bulunan İnayet Divlek (28) olay yerinde feci şekilde can verirken, yine otomobilin arka koltuğunda bulunan Seyhan Tıpırdamaz (38), Esma Nur Divlek (7) ve Ebrar Divlek (8) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekiplerince ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra Aksaray Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı.

TARİH 26 OCAK 2018:1 ÖLÜ 1 YARALI

Erkan A. yönetimindeki 68 HU 701 plakalı tır, Yavuz Sultan Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi yolunda, park halindeki 40 DV 006 plakalı otomobilin lastiğini değiştirmeye çalışan Vedat Köseer (32) ve Gökhan Kocaoğlan´a (28) çarptı.

Yaralanan Köseer ve Kocaoğlan, çevredekilerin haber vermesi üzerine sağlık ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırıldı. Köseer, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Tedavi altına alınan Kocaoğlan´ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Tır sürücüsü Erkan A. gözaltına alındı.

TARİH 5 MART 2018:ORGANİZE SANAYİ YOLUNDA ATA ÇARPAN SÜRÜCÜ YARALANDI

Yavuz Sultan Selim Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi yolunda Rahman Arıbaş yönetimindeki 68 HC 040 plakalı otomobil, yola çıkan ata çarptı.

Kazada, araç sürücüsü Arıbaş yaralandı.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken çarpmanın etkisiyle telef olan at ise çekiciyle yoldan kaldırıldı.

 Haber Savaş Yılmaz



Sembolik mekânlar kırmızı-beyaza büründü
3 ilde 2 suç örgütü daha çökertildi
SGK 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
Atama kararları Resmi Gazete'de
Gıdada tağşiş sağlığı tehdit ediyor
Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl?
Banka değil, ucuz et kuyruğu!
Bakan Şimşek'in faiz talimatı iddialarına açıklama
Bakan Göktaş: 5 milyona yakın hane sosyal yardımlardan yararlandı
140 bin yaşlı evde bakılıyor
Hudutlardan geçit yok!
DİM: "İnternet ilanları için daha adil bir sistem olabilir"
LGS başvuruları başladı
Edirne'de yerel kalkınmaya destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 Mart mesajı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,17% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2243,92% 0,03
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 12.6 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 14 ° / 4.8 ° false
  • Perşembe 10.2 ° / 2.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı