Aksaray

18.04.2024

  • İMSAK 04:29
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:30
  • YATSI 20:52

Abdülkadir Kartay; Muhtarlar Gönül İnsanıdır

Abdülkadir Kartay; Muhtarlar Gönül İnsanıdır

Ak parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, istişare toplantılarına devam ediyoruz ve bu çerçeve içerisinde muhtarlarımızla da tanışma ve istişare toplantısı düzenledik.

            Ak parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, istişare toplantılarına devam ediyoruz ve bu çerçeve içerisinde muhtarlarımızla da tanışma ve istişare toplantısı düzenledik. Bizler istişarelerimizle belirlediğimiz hedeflere tüm hassasiyetimizle yine istişare ederek ulaşmaya çalışacağız’’ dedi.

             Konuşmasına muhtarların önemine ve içinde bulundukları sıkıntılardan bahsederek başlayan İl Başkanı Karatay, “Yurt demokrasisinin iki ana unsuru olan merkezi ve yerel yönetimin unsurlarından biri olan muhtarlık, kamu kurum ve kuruluşlar ile halk arasındaki köprüdür. Geleceğin Türkiye’si içinde muhtarlık Türk toplumunun vazgeçilmez unsuru olarak her zaman tarihteki yerini alacaktır,’’ dedi.

              “Siz değerli muhtarlarımızla milletimizin, mahallelerimizin ve köylerimizin yerel temsilcileri olarak sık sık bir araya geleceğiz, istişare ederek ve fikirlerinizi alarak şehirlerimizi ve köylerimizi hep birlikte geliştirip kalkındıracağız. Yerel yönetimlerde bugüne kadar her zaman muhtarlarımızla bir arada çalışma anlayışı içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde yürümek istiyoruz’’ dedi.

             Muhtarlık o mahallenin ya da köyün güvenle sığınabileceği sıkıntılarını sorunlarını kolay dile getirebileceği en ulaşılabilir yetki makamıdır. Gittiğimiz her yerde vatandaşı dinlemek, özellikle de muhtarlarımızı dinlemek boynumuzun borcudur. Her şikâyet bir fırsattır mantığı ile yaklaşıp, buradan elde ettiğimiz sıkıntıları ve problemleri ilgili çözüm merkezlerine ileterek sorunları ortadan kaldırmaya çalışacağız. Sizler mahallelerin yerel temsilcileri yani gönül insanısınız. Dolayısıyla da insanlarımızla her zaman gönül bağı kuruyorsunuz. Bizlerde çalışmalarımızda sizlerle birlikte yapmak istiyoruz. Böylesi çalışmalarımızla her geçen gün hep birlikte daha ileriye gideceğiz.

           

                        Şehrimizin Sorunlarını ileriye yönelik çözüm üretme ve uygulama yönünden birlikte istişare ederek çözmek istiyoruz. Bu bir tanışma toplantısıydı dönem dönem bu toplantılarımızı istişare toplantılarına dönüştürerek devam etmesini sağlayacağız. Sizler de takdir edersiniz ki hepimize tahsis edilmiş görevler bulunmaktadır ve bu görevleri hem Aksaray’ın gelişimi hem sorunlarımızın çözümü yönünde en etkili şekilde yerine getirmekte boynumuzun borcudur, dedi.



Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İzmir'de konut satışlarında artış
11 ilde Mahzen'de 41 gözaltı!
BaşkentRay'da rekor
Kümes hayvancılığında büyüme
Son iki haftada 75 terörist etkisiz!
“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”
17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor
Konut satışları azaldı... Satışların yoğunluğundaki şehir ve ülke uyruklarında değişen olmadı
Milli Eğitim'den Gazzeli çocuklara psikolojik destek
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma
Aksal’dan borç krizine yorum
Kira anlaşmazlıkların yüzde 80'i davaya dönüşüyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71
  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı