Aksaray

28.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:05

 MKYK Üyeleri Ak Parti Teşkilat İle Bir Araya Geldi

 MKYK Üyeleri Ak Parti Teşkilat İle Bir Araya Geldi

MKYK Üyeleri Ak Parti Teşkilat İle Bir Araya Geldi

AK Parti Genel Merkez MKYK üyeleri, Aksaray İl Başkanlığının organize ettiği programda teşkilat üyeleri ile bir araya geldi.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Genel Merkez MKYK Üyeleri Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Konya Milletvekili Tahir Akyürek, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray Belediye Başkanvekili Yakup Kadir Perek, Kadın Kolları BaşkanıFerhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir, Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, Gülpınar Belediye Başkanı Mustafa Baymışlıoğlu, önceki dönem İl Başkanı Muhammed Fatih Yıldırıcı, teşkilat üyeleri, İGM ve Belediye Meclis üyeleri, İlçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile Ulu Camide kılınan teravih namazı sonrası Emekliler Dinlenme Evindebir araya geldi.

Ziyaretlerinden ötürü MKYK üyelerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Genel Merkez MKYK Üyelerimiz İbrahim Halil Yıldız ve Tahir Akyürek’i Aksaray’ımızda misafir ediyoruz. AK Parti olarak biz çok büyük bir aileyiz. Her zaman olduğu gibi bir ve beraberce, birlikteyiz.Aksaray için, ülkemiz için tüm teşkilat mensuplarımızla gecemizi gündüzümüze katıyoruz.Aziz milletimize hizmet yolunda bizlerle fedakarca yol yürüyen tüm teşkilatlarımızakolaylıklar diliyorum. Bizleri kırmayarak davetimize icabet ettiğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Aksaray teşkilatına teşekkür ederek sözlerine başlayan MKYK üyesi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, “Aksaray İl Başkanımız Hüseyin Altınsoy’a ve onun nezdinde tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımıza Ramazan ayında göstermiş oldukları üstün gayretten dolayı şükranlarımı sunuyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.”

MKYK üyesi Konya Milletvekili Tahir Akyürekise, “Bütün illerimizdeki teşkilat mensuplarımız bizim kardeşlerimiz. Kardeşlerimizle omuz omuza Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 hedefimize çok güçlü adımlarla yürüyoruz. Bugün de Aksaray’da değerli hemşehrilerimiz ve parti teşkilatımızla birlik beraberlik içinde Ramazan ayının bereketini ve ruhunu yaşadık.Ayrıca Aksaray teşkilatımızın gayretleri çalışmaları göğsümüzü kabarttı. İl Başkanımız Hüseyin Altınsoy’a, Merkez İlçe Başkanımız Hamza Aktürk’e, Kadın Kolları Başkanımız Ferhan Polat’a, Gençlik Kolları Başkanımız Şükrü Öztürk ve yönetimlerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.”

Konuşmaların ardından aile sohbeti ortamında geçen programgece geç saatlere kadar sürdü.

Ertesi gün ise AK Parti Genel MerkezÇevre, Şehir, Kültür Başkan Yardımcısı, MKYK Üyesi Serpil Yılmaz ile Kadın Kolları Siyasi Hukuki İşler Başkanı, MKYK üyesi Fatoş Gürkan Aksaray’a geldi.

MKYK Üyesi Serpil Yılmaz, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte şehit ailesi, engelli, yaşlı ve aile ziyaretlerinde bulundu.

İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’un talimatları doğrultusunda Ramazan ayı boyunca tüm mahallelerde iftar öncesi başlatılan ve tüm kesimler tarafından da oldukça takdir gören çat kapı ziyaretlerine katılan MKYK üyesi Fatoş Gürkan, tek tek ziyaret ettiği ailelerden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletip dua istedi.

İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Vali Hamza Aydoğdu, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Eroğlu Holding Yönetim kurulu üyesi Ümmet Eroğlu ve İl protokolü ile düzenlenen iftar programına katılan MKYK üyesi Gürkan,Sultanhanı ilçesindeki OSB’de bin kişinin istihdam edileceği yeni fabrika için imzalanan protokol töreninde emeği geçenlere teşekkür ederek, hayırlı olmasını diledi.



İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan darbedilen öğretmene “geçmiş olsun” telefonu
Bakanı Yumaklı, Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsünü ziyaret etti
Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti
Ankara – Sivas hızlı treni 1 yaşında
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 22.7 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı