Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

52. Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

52. Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

52. Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

Türkiye Bisiklet Federasyonunun 2016 faaliyet programında yer alan 52. Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu´nun 3. Etap startı 26 Nisanda Aksaray´dan verilecek.

Aksaray Valisi Şeref Ataklı yaklaşık 200 sporcunun katıldığı önemli organizasyonun Eurosport ve TRT aracılığıyla birçok ülkede canlı yayınlanacağını, yarışmanın Aksaray´ın tanıtımı açısından da büyük önem arz ettiğini söyledi.

Valilik toplantı Salonunda Vali Şeref Ataklı başkanlığında düzenlen toplantıda 3. Etap Startı Aksaray´da verilecek önemli yarışma için koordinasyon ve değerlendirme görüşmeleri yapıldı.

Toplantıya İl Jandarma Komutanı Albay Levent Ölmez, Vali Yardımcısı Haluk Sezen, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, il Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü, Sağlık, Milli Eğitim, Halk Sağlığı, Afad, Kültür ve Turizm Müdürleri ile Karayolları 38. Şube Şefi, Eskil, Eşmekaya ve Sultanhanı Belediye Başkanları katıldı.

-Ulu Cami önünden başlayacak

Vali Şeref Ataklı 24 Nisan 1 Mayıs 2016 tarihleri arasında her etabı canlı yayınlanacak 52. Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu´nun 158 km´lik  3. Etap startının Aksaray´da Ulucami önünden verileceğini söyledi.

Sporcuların kent meydanı, eski sanayi caddesi, makas caddesi üzerinden Konya İstikametine gideceğini ifade eden Vali Ataklı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı koordinasyonunda yapılacak yarışma ile ilgili güvenlik, sağlık başta olmak üzere her konuda kurumların aksamaya meydan vermeden görev alacağını söyledi.

-Eurosport ve TRT aracılığı ile dünya ülkeleri canlı izleyecek

Yarışmanın Eurosport ve TRT´den canlı yayınlanacağını ifade eden Vali Ataklı, dünyaca ünlü takım ve sporcuların bu yarışmada yer alacağını belirtti.

Yaraşmanın yayıncı kuruluşlar tarafından 26 ülkeye canlı olarak aktarılacağını ifade eden Vali Ataklı, : ?Aksaray´ın dünya ülkelerindeki binlerce izleyicilere tanıtılma imkanı sağlanacak. Yayıncı kuruluşlar Aksaray´ın tarihi ve turistik bölgelerinden canlı ve önceden havadan çekilecek görüntülerini yansıtacak. Aksaray olarak böylesine önemli organizasyonun 3. Etabına ev sahipliği yapacağız. Bütün Aksaraylıları, bisiklet tutkunu gençlerimizi ve sporcularımızı bu büyük organizasyona davet ediyoruz.´ dedi. 



Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli