Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

4. Expo Build Batum Uluslararası Yapı İnşaat Fuarına Aksaray`ı Temsilen Diamond Çelik Kapı Katıldı

4. Expo Build Batum Uluslararası Yapı İnşaat Fuarına Aksaray`ı Temsilen  Diamond Çelik Kapı  Katıldı

4. Expo Build Batum Uluslararası Yapı İnşaat Fuarına Aksaray?ı Temsilen Diamond Çelik Kapı Katıldı

4. Expo Build Batum Uluslararası Yapı Fuarı Açılışını son 2 yıldır Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Başkanı Sn. Archil Khabadze’nin teşrifleriyle onurlandırdığı Batum Gürcistan Yapı İnşaat Fuarına olan ilgiden firmalar  son derce memnun ayrıldılar.

Expo Build Batum Uluslararası Yapı İnşaat fuarına Aksaray’ı temsilen  Diamond Çelik Kapı  28 – 30 Kasım tarihleri arasında katılım gerçekleştirdi. Diamond çelik kapı yönetim kurulu bakanı Yunus Emre DEMİRAY fuarın dolu dolu geçtiğini gürcü işadamlarının firmamıza  göstermiş olduğu ilgiden dolayı memnun olduklarını söyledi. Yapılan fuarda ziyaretçilerle ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdiklerimi ve kartvizit alış verişi yaptıklarını, mail yordamı ile iletişime geçeceklerini söyleyen Yunus Emre DEMİRAY  fuara katılan  iş adamlarını Aksaray’ a davet ettiklerini söyledi. Türkiye’ye döner dönmez firmalar ile  iletişime geçtiklerini vurgulayan DEMİRAY hedeflerinin balkan ülkeleri ile uzun soluklu ticaret anlaşması yapmak olduğunu dile getirdi. İnşaat sektörünün kalbinin attığı Batum’da sektörün en büyük oyuncularının Türk firmalarının olması bizi ticaret konusunda daha fazla cesaretlendirdi dedi.

 Diamond çelik kapı  olarak Mısır Lübnan ve Afrika’nın belirli bölgeleri ne ihracatlarımız devam etmektedir,  hedefimiz balkan devletleri ile ticaret hacmimizi geliştirmekti yapılan fuara katılarak bu hedefimize ulaşma konusunda büyük bir adım atmış olduk dedi. Bu fuara katılarak hedeflerinin sadece Gürcistan olmadığını Ermenistan Azerbaycan Ukrayna İran, Irak ve Beyaz Rusya dan firmalar ile görüştüklerini olumlu çok bir  sonuç aldıklarını söyledi.

 

                Sınırımıza sadece 20km. uzaklıkta olan   Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti’nin başkenti Batum , modern mimarinin en çarpıcı örneklerinin bulunduğu ve yeni yapıların oldukça fazla olduğu bir bölge olduğuna vurgu yapan Aksaray’lı işadamı  Batum’a Türk firmalarının daha sık  ziyaretlerde bulunması gerektiğini söyledi. Ayrıca  Gürcistan Ticaret Ateşesi Mikail DEVELİOĞLU ve Gümrük Ateşesi Özay KUTLU ya misafir perverlikleri için teşekkür eden Yunus Emre DEMİRAY ülke ekonomisine katkıda bulunacak her türlü fuara Türk firmalarının ilgi göstermesi gerektiğini bu konuda Diamond Çelik Kapı olarak hassas davrandıklarını sözlerine ekledi. 



Merkez faizi sabit bıraktı!
DEVA'lı Şahin avukatların taleplerini dile getirdi
Enerji'ye yönelik kanun teklifi TBMM'de
O kişilerin ehliyetinde sorun yok!
Aktiffelsefe 35 yaşında
2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı
Arı ürünlerine ilişkin önemli düzenleme
HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi
Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı
Medeniyetler şehri Mardin’de 4 gündür sular akmıyor 
Bozdoğan-29'a 23 gözaltı!
Bakan Uraloğlu'ndan 'tasarruf' vurgusu
Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret
Şantiye gezileri yeniden başlıyor
Almanyalı mevkidaşına tarihi mektubun birebir basımını hediye etti
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9696,36%-0,26
  • DOLAR

    32,53% 0,00
  • EURO

    34,88% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2422,24% -0,02
  • Ç. ALTIN

    3988,00% -0,14
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı