Aksaray

18.04.2024

  • İMSAK 04:29
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:30
  • YATSI 20:52

250 Kişilik Başkan ve Ekibi Coğlaki Mahallesindeydi

250 Kişilik Başkan ve Ekibi Coğlaki Mahallesindeydi

250 Kişilik Başkan ve Ekibi Coğlaki Mahallesindeydi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´nın Türkiye´de ilk kez başlattığı ve uyguladığı ?Başkan Mahallemizde? projesi tüm hızıyla devam ediyor.Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 250 kişilik ekibi ile birlikte 20. Mahalle olarak bu kez Coğlakı Mahallesindeydi.Başkan Yazgı, her zaman olduğu gibi Sabah saat 08.00 de tüm ekipleri bir araya toplayıp Coğlakı Mahallesinde yapılacak çalışmalar öncesi gerekli talimatları verdi.

Başkan Yazgı´nın talimatıyla harekete geçen belediye ekipleri, Coğlakı Mahallesinin dört bir yanına dağılarak cadde sokak ve parklarda temizlik çalışmasının yanı sıra asfalt ve kaldırım çalışmaları da gerçekleştirdi. Rögar kapakları değiştirildi. Kanalizasyon çalışması yapıldı. Parklar ve oyun alanları bakıma alındı. Trafik işaret levhaları   ve yol çizgilerini yeniledi. Belediyenin Sosyal İşler Müdürlüğü evleri, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise Coğlakı Mahallesinde bulunan esnafları ziyaret etti.Belediyeye ait bir çok birim elemanları gün boyunca mahallede çalışma yaptı.

Başkan Yazgı, Coğlakı Mahallesi Muhtarı Hasan Erdoğan ve Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleriyle birlikte Mahallede faaliyet gösteren bir esnafı ziyaret ederek sabah kahvaltısında bir araya gelip hasbihal etti.

Başkan ve beraberindekiler, Coğlakı Mahallesinde bulunan eğitim kurumlarından Kanuni İmam-Hatip Ortaokulu ve Lisesi´ni, Kılıçarslan Ortaokulu´nu, Kılıçarslan İlkokulu´nu,Halide Nusret Zorlutuna Anaokulu ve Lisesi´ni, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı´na bağlı Özel 1 G Çocuk Gündüz Bakımevi´ni ziyaret ederek, öğretmenlerin istek ve önerilerini dinledi.

Başkan Yazgı, beraberinde meclis üyeleri ve başkan yardımcılarıyla ile birlikte ev ziyaretleri de gerçekleştirdi. Başkan Yazgı,  ilk olarak Coğlakı  Mahallesinde ikamet eden Aksaraylı Şehit Pilot Hamza Gümüşsoy´un ailesini evinde ziyaret edip hayır dualarını aldı.Başkan Yazgı daha sonra gazi Mustafa Mutlu ve ailesini evinde ziyaret ederek hasbihal etti.  Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün Huzurlu Yaşam Aracı ile evde sağlık ve sosyal ihtiyaçlarının karşılandığı Ramazan Akyüz ve ailesini de evinde ziyaret geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan, ev ziyaretleri kapsamında kas hastası Hasan Tahsin Yumuşak´ı  ve ailesini evinde ziyaret ederek, kendilerinin istek ve önerilerini dinledi.

Akşam ise Coğlakı Mahallesindeki vatandaşlarla Mahalle Meclisinde bir araya gelen Başkan Yazgı, vatandaşların sorularını cevaplayıp istek ve önerilerini dinledi. Mahalle Meclisi alanında Başkan, ailelerle hasbihal ederken, çocuklarda palyaçolar eşliğinde eğlenceli oyunlar oynayıp, sürpriz hediyelerle doyasıya vakit geçirdiler.Mahalle Muhtarı Hasan Erdoğan, Başkan Yazgı´nın Coğlakı Mahallesine çok önemli hizmetler yaptığını belirterek, mahallenin ve vatandaşların sorunlarını yerinde çözüme kavuşturduğu için Başkan Yazgı ve ekibine tüm Mahalle sakinleri adına Teşekkür etti.

 



“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”
17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor
Konut satışları azaldı... Satışların yoğunluğundaki şehir ve ülke uyruklarında değişen olmadı
Milli Eğitim'den Gazzeli çocuklara psikolojik destek
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma
Aksal’dan borç krizine yorum
Kira anlaşmazlıkların yüzde 80'i davaya dönüşüyor
'Orta Koridor' Kalkınma Yolu ile güçlenecek
41 ilde 'Narkoçelik-12'! 268 gözaltı
Süt ve süt ürünleri üretiminde artış
CHP'li vekil Suiçmez'den Adalet'in mülakat sonuçlarına tepki
Turist rehberi düzenlemesi TBMM'den geçti
Meteorolojiden kuvvetli rüzgar ve yağış uyarısı
2 bini aşkın düzensiz göçmene İçişleri 'Kalkan'ı!
AK Parti MKYK toplantısı sona erdi
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9550,18%0,21
  • DOLAR

    32,54% 0,28
  • EURO

    34,88% 0,50
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,10
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00
  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı