Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

2015 Gelinlik Modelleri

2015 Gelinlik Modelleri

2015 Gelinlik Modelleri

Yazın gelmesiyle birlikte düğün mevsimi de açılmış oldu. Birçok tasarımcı birbirinden farklı gelinlik modellerini moda haftalarında tanıttı. Klasik modellerden iddialı mini gelinliklere kadar her çeşit gelinliği bu sezon görebileceğiz. Derin V dekolte abiye de olduğu gibi gelinliklerde de oldukça fazla kullanıldı. Altı hareketli V yaka gelinlikler hem şık hem de oldukça gösterişli. Eğer siz de hem şık hem de havalı bir görünüme sahip olmak istiyorsanız bu gelinlikleri tercih edebilirsiniz. Diğer moda parçalardan biri de kabarık olmayan dantel gelinlikler. Retro akımı ile hayatımıza giren bu modelleri zayıf bayanlar tercih etmeli. Kuğu gibi bir görünüme ulaşmak uzun duvaklı kabarık olmayan dantel gelinlikler ile çok kolay. Retro akımının hayatımıza soktuğu bir başka şey ise eldivenler. Kabarık olmayan düz bir gelinlik ile kullanacağınız bir eldiven ile ister şık ister de vamp bir görünüm elde edebilirsiniz. Eğer düğününüzde bir farklılık yaratmak istiyorsanız kabarık olmayan düz bir gelinlik, eldiven ve koyu tonlardaki bir makyaj işinizi görür. Dantel demişken yarı şeffaf şifonların üzerine işlenmiş payetler ile içinizi gösteren gelinlik modelleri de bu sezon oldukça moda. Eğer sonbahar gelini olmayı düşünüyorsanız, sonbahar koleksiyonu için tanıtılan gelinlik altına giyilen siyah ayakkabılar sizi tarz bir görünüme kavuşturacaktır.

Eğer daha masum bir görünüm elde etmek istiyorsanız kırık beyaz tonlardaki göğüs altından bollaşan gelinlikler tam size göre. Bunun yanı sıra yine retro tarzı yansıtan kısa kollu bel bölgesi oturan gelinlikleri de tercih edebilirsiniz.

İstediğiniz modelin yanı sıra vücut yapınıza göre gelinlik seçmekte oldukça önemli. Eğer beliniz kalınsa bel gölgesi oturan altı kabarık gelinlikleri tercih etmelisiniz. Bu belinizi ince gösterirken sizi de daha zayıf bir görünüme kavuşturacaktır. eğer büyük göğüslere sahipseniz A kesim dediğimiz gelinlik modelleri sizin için daha uygun bir seçim olacaktır. Bu tarz gelinlikler dikkati vücudun ince olan kısmında yani alt kısmında toplar ve vücudunu dengelemiş olur. Geniş kalçalı bayanlar için ise durum biraz daha zordur. Bel ile kalça arasındaki simetri yakalanmalıdır. İlgiyi hem kalçadan hem de omuzlardan uzaklaştırmak gerekir. İşli korseler ve robadan açılan gelinlik modelleri bu vücut tipine sahip bayanlar için idealdir. Kum saati vücut tipine sahip bayanlar için gelinlik seçimi daha kolaydır. Bu bayanlar ince şifonlardan tutun deniz kız model gelinliklere kadar birçok modeli tercih edebilirler. Ama bize sorarsanız Greekgelinlik modelleri bu sezonun en özel ve en güzel parçalarından. Eğer kum saati vücut tipine sahipseniz dantel detaylı bu kabarık olmayan gelinliklere bir göz atın.



Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak
İlk kez 'Çocuk Zirvesi' düzenlenecek
Patent ve Marka ücretleri güncellendi
Başkan Büyükkılıç'tan gençlere TBMM sözü
Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmamasını temenni ediyoruz
11 ilde 63 Siber'göz'altı!
Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya
Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Uluslararası Mersin Çocuk Festivali neşe saçtı
İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,53% -0,04
  • EURO

    34,79% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2439,98% 0,42
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı