Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

20.04.2018 Aksaray Belediye Haberleri

20.04.2018 Aksaray Belediye Haberleri

20.04.2018 Aksaray Belediye Haberleri

Başkan Yazgı, Koltuğunu Öğrencilere Bıraktı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu Sezai Karakoç Ortaokulu öğrencilerine bıraktı. Yeni başkan okullara bank ve yeni projeler için talimat verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Sezai Karakoç Ortaokulu Müdürü Mehmet Ali Arslan, Matematik Öğretmeni Yılmaz Altundiş ve ile 4 öğrenciyi makamında ağırlayan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, koltuğunu Yaren Koç isimli öğrenciye bıraktı. Yeni Başkan Yaren Koç, öğrencilere ne istediklerini sordu. Şehri de görmek istedikleri hizmetleri sordu.

Okullarda öğrencilerin bank istediğine karşılıksız bırakmayan yeni başkan, okullara bank sevk edilmesi talimatı verdi. Aksaray´da ilk kez düzenlenen Çocuk Festivali ile 2.´si düzenlenecek olan Kitap Fuarına davet herkesi davet etti.

Başkan Yazgı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle kendisini ziyarete gelen Beren Kurt isimli öğrenciye de koltuğunu bıraktı. Yeni Başkan, Aksaray´a hayvanat bahçesi yapılmasını ve çocuk oyun parklarına daha fazla oyuncak konulmasını istedi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise öğrenci başkanları tek tek dinledi. Öğrencilere hedef ve ideallerini soran Başkan, bunun için çok çalışmaları tavsiyesinde bulundu.

Tüm çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Başkan Yazgı, kendisini ziyarete gelen öğrencilere hediyeler verdi.

Umre´den Dönen Özel Çocuklar ve Ailelerinden Sürpriz Ziyaret

26 Mart - 06 Nisan 2018 tarihleri arasın da Aksaray İl Müftülüğü ile Engelli Anneleri Derneği işbirliğinde özel 16 özel çocuk ve yakınlarından oluşan 83 kişilik kafile dualarla umreye uğurlanmıştı. Umre dönüşünde Engelli Anneleri Derneği Başkanı Gülay Öztürk Diyanet İşlerinde Görevli Mehmet Eser ve Ayşe Akpınar ile Özel Çocuklar ve yakınlarından oluşan gurup Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Özel çocuklar ve aileleri Başkan Yazgı´ya hurma hediye etti. Umre ziyaretiyle açıklama yapan Engelli Anneleri Derneği Başkanı Gülay Öztürk, dua, heyecan ve büyük bir aşkla Kâbe yoluna gittiklerini ve orada yaşanılan duygu dolu anılarını Başkan Yazgıya aktardı. Umreye katılan özel çocuklar ve aileler ile kurdukları dostlukları anlattı.

Kafile görevlisi Mehmet Eser ise programın önce 3 gün Medine, 7´si Mekke olmak üzere toplam10 gün sürdüğünü söyledi. Çocukların ve annelerinin duasıyla çok bereketli, çok verimli, günler geçirdiklerini ifade etti. Umre yolculuğuna katılan özel çocuklar ve anneleri ise; bu fırsatı kendilerine veren Başkan Yazgı´ya teşekkür ederek heyecanlarını dile getirdiler.

Son olarak söz alan Başkan Yazgı; ?Sizlerin kutsal topraklara gitmesi bizleri son derece mutlu etti. Bundan sonra da buna benzer projelere imza atmaya devam edeceğiz. Buradaki amaç vatandaşlarımızın o kutsal toprakları gidip görmelerini sağlamak. Allah sizlerin yaptığı ibadet ve ziyaretlerinizi kabul etsin? dedi.

Başkan Yazgı ve Meclis Üyelerinden ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş´a Hayırlı Olsun Ziyareti

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, beraberindeki Belediye meclis üyeleri ile birlikte Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin´i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Sanayi ve Ticaretin Merkezinin ATSO olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yeni başkan Cüneyt Göktaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin´e yeni görevlerinde başarılar diledi. Aksaray´ımız için birlik ve beraberlik zamanıdır diyen Başkan Yazgı, ?Aksaray´ımızı marka şehir yapmak için çalışıyor, yeni projeler üretiyoruz. Bunun için her kurumla olduğu gibi Ticaret Odamızla her zaman uyumlu çalışmaya hazırız? dedi.

ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş, sanayiciler olarak 24 Haziran olarak belirlenen seçim zamanlamasının doğru bir karar olduğunu söyledi. Seçimin iş dünyasını rahatlatacağını ifade eden Göktaş, Ticaret odası olarak her işbirliğine açık olduklarını ifade etti. Ziyaretten dolayı Başkan ve meclis üyelerine teşekkür etti.

Başkan Yazgı Madeni Sanatkârlar Odasının Yeni Başkanı Murat Tekin´i Ziyaret Etti

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Belediye Meclis Üyeleri, Madeni Sanatkârlar Odası Yeni Başkanı Murat Tekin ve yönetimini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Belediye Meclis Üyeleri, genel kurul ile Aksaray Madeni Sanatkârlar Odası Yeni Başkanlığına seçilen Murat Tekin´ i ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Ziyarette Oda Başkanı Tekin oda çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ ya bilgiler vererek bir süre sohbet ettiler. Tekin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ?İnşallah ilimiz için, İlimiz sanayi esnafı için sizleri sık sık rahatsız edeceğiz. Bir ilin can damarı olan esnaflarımız bir temsilcisi olarak ilimiz için yapılacak olan her işe destek olacağız.?

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı öncelikli olarak Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi kentsel dönüşüm projesinden bahseden Başkan Yazgı, ?TOKİ aracılığı ile yapacağımız sanayi sitemizin ihalesi sonuçlandı. İhaleyi alan firmamız belli. Güçlü bir firma. Nisan ayı itibariyle şehrimize geldiler ve şantiyeyi kurmaya başladılar. Biran önce inşaat çalışmalarına başlayacaklardır. Bu projede bizleri yalnız bırakmayan esnaf oda başkanlarımıza ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum? dedi.Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Madeni Sanatkârlar Odası Yeni Başkanı Murat Tekin´ e çiçek verdi.

Başkan Yazgı İl Jandarma Komutanı Anık´ I Ziyaret Etti

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Belediye Meclis Üyeleri, Aksaray İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık´ı makamında ziyaret etti.Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, askeriyle, polisiyle tüm kolluk kuvvetlerinin asayişin temini ve sürekliliği için önemli bir görevi özveriyle yerine getirdiklerini belirterek, ?Bizler de bu görevin ifası noktasında üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Emniyet teşkilatımızla, jandarmamızla birlikte koordine içerisinde yürüttüğümüz çalışmalar bundan sonra da devam edecek. Bu vesileyle İl Jandarma Alay Komutanımız Albay Fuat Anık´a ve tüm askerlerimize görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.İl Jandarma Alay Komutanı Albay Fuat Anık´ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Yazgı´ ya teşekkür etti. Başkan Yazgı, Alay Komutanı Albay Anık´a çiçek ve Eğri Minare minyatürü taktim etti.

 



Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35
Promosyon listesi güncellendi
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
LGS başvurularında bugün son gün
FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli