Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

13.04.2018 Aksaray Belediyesinden Kısa Kısa

13.04.2018 Aksaray Belediyesinden Kısa Kısa

13.04.2018 Aksaray Belediyesinden Kısa Kısa

Müteahhitler Birliği Yeni Yönetim Kurulundan Başkan Yazgı´ Ya Ziyaret

Müteahhitler Birliği Yeni Yönetim Kurulu Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ Yı Ziyaret etti.

Birlik Başkanı İnşaat Mühendisi Recep Akalın beraberinde yeni yönetim kurulu üyelerini Başkanlık makamında kabul eden Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yeni görevlerinde başarılar dileyerek göreve geldiğimiz de ilk görüşme yaptıklarımızdan biri de müttehitler birliğiydi. Sorunları sıkıntıları ortaklaşa çözüm için Belediye açısından neler yapabiliriz bu konularda çalışmalar yapıyoruz, nazik ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum diyerek yeni görevinde başarılar diledi.

Müteahhitler Birliği Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Recep Akalın bu zamana kadar nasıl uyumlu bir şekilde çalıştıysak bundan sonrada Aksaray Belediyesiyle uyumlu bir şekilde çalışacağız başkanıma başarılar diliyorum. Ziyaretimizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz. Dedi.Ziyaret ardından hatıra fotoğrafı çekinildi.

Kardeş Belediyeden Aksaray Belediyesine Ziyaret

Kardeş belediyemiz olan, Durağan İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ yı makamında ziyaret etti.Sinop il Durağan İlçe Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ ya Durağan İlçesine özgün pirinç ve yöresel hediyeler vererek Belediye faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Kardeş belediye olarak kabul eden Aksaray Belediyesine ve Belediye Başkanı Yazgı´ ya teşekkür etti.

Başkan Yazgı tarafından Durağan Belediye Başkanı Kılıçaslan´a hediyeler vererek, tecrübelerini paylaştı ve Kardeş Belediye Olan Durağan İlçesine imkânlar ölçüsünde destek ve yardım edileceğini ifade etti. Aksaray´da yapmış oldukları çalışmalardan bahsederek nazik ziyaretlerinden dolayı kardeş belediyemiz olan Durağan Belediye başkanı Kılıçaslan´a teşekkür etti.

Belediye Başkanları İstişare Toplantısı Biraya Geldi

Aksaray´da her ay düzenli olarak yapılan Belediye Başkanları istişare ve değerlendirme toplantısı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´nın ev sahipliğinde gerçekleşti.Belediye toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, İlçe Ağaçören, İl Yerel Yönetimler Başkanı Seyit Temel Demirci Belde , Güzelyurt İlçe Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu,Ağaçören Belediye Başkanı Tuncay Atak Helvadere Belediye Başkanı Hüseyin Akyol, Sağlık Belediye Başkanı  Mustafa Kepil Demirci Belediye başkanı Hüseyin Uz, Bağlıkaya  Başkanı Davut Çalışkan, Mustafa Kepil, Yenikent Belde Belediye Başkanı  Mehmet Akdere ve Eşmekaya Belde Belediye Başkanı Tayfur Başkan katıldı.Toplantıda, Belediyelerin çalışmaları değerlendirdi. Belediye Başkanları kendi görüşlerini beyan ederken karşılıklı tecrübe paylaşımının da yapıldığı bildirildi.

Başkan Yazgı, Afrin Gazisini Ziyaret Etti

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı Belediye Meclis üyelerinden oluşan heyet ile geçtiğimiz günlerde Türk Silahlı Kuvvetleri´nin (TSK) Suriye´nin Kuzeyinde, Afrin bölgesine yönelik yürüttüğü Zeytindalı Harekatı kapsamında, Afrin Merkezinde ki operasyonda El Yapımı Patlayıcı (EYP) infilak etmesi sonucu yaralanan Aksaraylı Piyade Komando İhsan Arslan´ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ziyaret esnasında yaptığı konuşmasında, Mehmetçiğin Afrin´de destan yazdığını ifade ederek, ?Yiğitlerimiz Zeytin Dalı Harekâtı ile sınır ötesinde çok başarılı bir operasyona imza attı. Hiçbir sivilin burnu bile kanamadan 4 binin üzerinde terörist etkisiz hale getirildi. Vatan uğruna verilen bu mücadelede şehit düşen Mehmetçiğimize rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Bugün Afrin Gazimiz İhsan Arslan´ı ziyaret ettik. Anlattıkları ile bizi gururlandırdı. Bu bayrak, bu vatan, bu millet, bu devlet uğruna şehitlik de, gazilik de büyük bir şereftir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın liderliği ve kararlı duruşu ile Mehmetçik, vatanına göz diken hainlerin kökünü kazıdı? diye konuştu.

Gazi İhsan Arslan ?Zeytin Dalı Harekâtı´nın yürütüldüğü Afrin, çok şükür ki terörden temizlendi. Televizyondan izlediğimiz kadarıyla Tel Rıfat´ın terörden temizlenmesi hedefleniyor. İnşallah ben de orada olurum. Türk halkı ve askeri herkese yardım elini uzatır. Afrin alındı ama eminim ki oradaki silah arkadaşlarım bir sonraki harekâtı bekliyorlar. Bu Menbiç, Tel Rıfat veya Rakka olabilir. O açıdan büyük heyecan duyarak yeni harekâtın başlamasını ümit ediyorlar. Arkadaşlarım bölgeyi terör unsurlarından temizlemeye yemin etti. Vatanımızı ve milletimizi korumak için bu yolda herkes canını seve seve verecektir. Sağ kolumda kırıklar var, kalça kemiğim, sol bacağım kırık, elimde ve yüzümde yanıklar var ama hepsi vatan için feda olsun. Tekrar olsa yine kendimi feda ederim? Dedi.Ziyarette Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Piyade Komando İhsan Arslan´a çiçek ve ulu cami minyatürü hediye etti.

ATSO Yeni Yönetiminden Başkan Yazgı´ Ya Ziyaret

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ yı ziyaret etti.Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş´ a ve Meclis Başkanı Fatih Tekin´ e yeni görevlerinde başarılar dileyerek çalışmalarında kolaylık diledi. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.ATSO Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Göktaş ve Meclis Başkanı Tekin, Belediye Başkanı Yazgı´ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dile 

Ünlü Sanatçı Yıldırım Bekçi Şarkılarıyla Mest Etti

Aksaray Belediyesinin Kültürel ve Sanatsal etkinlikleri devam ediyor.Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen ?Bahar Konseri ?büyük ilgi gördü.Aksaray Kültür Merkezinde düzenlenen konserde Aksaray Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Yaşar Musaoğlu şefliğinde birbirinden güzel şarkıları seslendirdi. Solo ve koro şeklinde seslendirilen şarkılar, salonu dolduran izleyiciler tarafından büyük bir beğeni ile dinlendi.Programa konuk sanatçı olarak katılan ünlü sanat müziği sanatçısı Yıldırım Bekçi, seslendirdiği şarkılarla dinleyicileri mest etti. Yaklaşık 3 saat süren ?Bahar Konseri? sonrası Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya Sanatçı Yıldırım Bekçi ile diğer koro sanatçılarına Teşekkür plaketi verdi.?Bahar Konseri?ni izleyen vatandaşlar, kendilerine böylesine güzel bir program imkânı sunan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibine teşekkür ettiler.

PEKAY kermesine en güzel ürünler aksaraylı hanımlardan..

Türkiye´nin tüm renkleri, Polis Eşleri Kaynaşma-Yardımlaşma Derneği sayesinde Ankara´da buluşuyorAksaraylı hanımlar, Polis Eşleri Derneği´nin üniversite öğrencileri yararına 17 ? 22 Nisan tarihleri arasında 81 ilin katılımıyla Ankara Altınpark´ta düzenlenecek olan kermes hazırlıklarını tamamladı.Aksaray Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´nın eşi Hasibe Yazgı, koordinesinde Aksaray´ın geleneksel lezzetleri, hediyelik eşyalar, organik gıdalar ve yöresel el sanatları ürünlerinden hazırlanan paketler Ankara´ya gönderilmek üzere yola çıktı.

Kermes hazırlıkları için AKMEK Merkez binada bir araya gelen hanımlar, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´nın eşi Hasibe Yazgı koordinesinde, Ankara´da üniversite öğrencileri yararına düzenlenecek kermeste en güzel ve müstesna ürünlerin Aksaray standında yer alması için titiz bir çalışma yaptılar.Aksaray´ın her zaman olduğu gibi Ankara´ da ki kermeste de farkını bir kez daha ortaya koymak için çalışan Hasibe Yazgı, hanımlarla birlikte hazırlıkları tamamlarken kısa bir açıklama yaptı. Hasibe Yazgı, ?Polis Eşleri Derneği´nin Ankara´da düzenlenecek kermese gelen ziyaretçilerin Aksaray standındaki ürünleri büyük bir beğeni ile izleyip alış-veriş yapmalarının yanında hanımlarımızın AKMEKTE yaptığı el emeği göz nuru eserlerine ve Aksaray´ın tanıtımına katkı sağlamış olacağız aynı zamanda da çok hayırlı bir işe ortak olmuş olacağız? dedi.Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´nın eşi Hasibe Yazgı, kermese katkı sağlayan tüm hanımlara ve herkese kadirşinaslıklarından dolayı teşekkür etti.Elde edilecek gelirle üniversite öğrencilerine burs sağlanacak olan ve Polis Eşleri Derneği tarafından 81 ilden gönderilen yöresel ürünler, el emekleri, hediyelik eşyalar ve tekstil malzemelerinin sergileneceği kermes 17-22 Nisan tarihleri arasında Ankara Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi Anfa Salonunda kapılarını açacak

 



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9058,44%2,86
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli