Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Yeni Emniyet Müdürümüz Karabağ görevine başladı

 Yeni Emniyet Müdürümüz Karabağ görevine başladı

Yeni Emniyet Müdürümüz Karabağ görevine başladı

Emniyet Genel Müdürlüğü tayin ve terfi atamaları kapsamında Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı görevindeyken Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan 1.Sınıf Emniyet Müdürü Ali Karabağ, bugün düzenlenen törenle görevine başladı.

İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenle bir önceki Emniyet Müdürü Selami Hüner ve emniyet müdür yardımcıları tarafından karşılanan yeni Emniyet Müdürü Karabağ, devir teslim töreni yaparak resmen görevine başlamış oldu. Burada bir açıklama yapan Emniyet Müdürü Karabağ, ?Uzun yıllar Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlıklarında, Sayın Cumhurbaşkanımız ve aziz milletimize hizmet etme şerefi ve onurunu yaşadım. Son kararnameyle tarafıma Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü görevi verildi. Huzur kenti bu güzide ilimizde görev yapma şerefini yaşayacağımdan dolayı heyecanlıyım ve mutluyum. Sayın müdürüm, bu bir görev ve bayrak değişimidir. Sizin buradan güzel hatıralarla ayrılacağınızdan hiç şüphem yoktur. Başarıyla yürüttüğünüz projeleri ve hizmetleri sayın valimiz başkanlığında ve desteğinde bütün mesai arkadaşlarımla birlikte en üst seviyeye çıkartmak için gayret göstereceğimizden hiç şüpheniz olmasın? dedi.

"Terörle mücadelemiz aralıksız sürecektir "

Terör olaylarına değinen Emniyet Müdürü Karabağ, ?Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. PKK, KCK, DAEŞ, DHKP-C ve diğer terör örgütleri el birliği içerisinde saldırılarına devam etmektedirler. FETÖ-PDY Terör Örgütü ise saldırılarına ve ihanetlerine devam etmektedir. En son yaşadığımız 15 Temmuz darbe ve işgal girişiminde aklını ve ruhunu satmış FETÖ-PDY terör örgütü mensupları pervasızca vatandaşlarımızın üzerine bomba yağdırdıklarına hep beraber şahit olduk. Milletimizin dirayeti sayesinde hamdolsun bu ihanet girişimini atlattık. Bu ihanet şebekesine mensup hainler hukuk çerçevesinde hak ettikleri cezaları bulacaklardır. Bizim de önceliğimiz ilimizin ve ülkemizin huzur ve sükununun devamı için tüm terör örgütleri ile mücadeleyi aralıksız olarak sürdürmek olacaktır? şeklinde konuştu.Aksaray İl Emniyet Müdürü iken 1´inci Hukuk Müşaviri olarak merkeze atanan Selami Hüner ise, ?Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü görevimizi bugün itibari ile çok değerli meslektaşım Ali Karabağ arkadaşıma devretmekten büyük bir gurur ve şeref duyuyorum. Kendisine hayırlı uğurlu olsun diyorum? dedi.Konuşmaların ardından Selami Hüner makamını devrettiği yeni Emniyet Müdürü Karabağ´a çiçek vererek hayırlı olsun temennisinde bulundu.



MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Tarımsal girdiler artışta... Veteriner harcamaları revaçta
Askon’un konuğu Kırgız büyükelçi
Nilüfer Belediyesinde ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’
Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli