Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Uyumsuz 2 izle

Uyumsuz 2 izle

Uyumsuz 2 izle

Ülkemizde 20 Mart 2015 tarihinde vizyona girmiş olan Amerikan yapımı Kuralsız adlı filmin yönetmenliğini Robert Schwentke üstlenirken, baş rollerini de Shailene Woodley, Theo James ve Octavia Spencer paylaşıyor. Aksiyon ve bilim kurgu türündeki yapım Kuralsız izlemek için sitemizi tercih edebilirsiniz.

Futuristik bir dünyada geçen hikayede 5 değişik fraksiyonu yaşayan bir toplumun bütün hayatlarını bu hiyerarşi düzenine uygun olarak yaşadığını ve belli yaşlardaki gençlerin de kendilerine sunulan sınıfsal yapıya dahil edilmesini ve eğitimlerini izliyoruz.

Bu sistem uygulaması içinde kendine özgü bir yere sahip olan Tris de hikayenin sonunda hem etrafında bulunan çok kişiyi hem de son derece düzenli işlemekte olan sistemi değiştirecek bir güç sahibi olduğunu görmüştü.

Veronica Roth´un hikayesinden beyaz perdeye yansıyan seri filminin devamı olan bu yapımda Tris´in yaptığı tercihler sonunda yaşadığı kentte devrim yaratmaya çalışırken, yaydığı isyan içinde bulunduğu sistemi yavaş yavaş çökertmektedir. İşte şimdi bu yapımda değişecek olan sistemin nasıl bir forma geçtiğini seyredeceğiz.

Mücadelesini hiç bırakmayan ve kaldığı yerden sürdüren Tris´in hikayesini tüm dünyaya sergileyecek olan isim ise yönetmen koltuğundaki Robert Schwentke olacak.

Post apokaliptik sistem içinde kendilerine dayatılmakta olan anlayışa karşı çıkan ve devrim yapmak isteyen gençlerin hikayelerini izleyeceğimiz yapımda gençlerin nicelik artışlarını görmemek elde değil.

80´li yılların sonuna doğru The Runing Man ve diğer benzerleri ile hayatımıza giren post-apokaliptik yapımların hem edebi hem de sinema yöntemleri ile sinema sektöründe bu derece yükselmesi sinema duayenleri tarafından sürpriz olarak değerlendirilmiyor. Ancak eleştirildiği tek bir nokta var o da uyarlandığı edebi kitap kadar eş zamanlı ve hızlı ilerlemiyor olmaları.

Roth´un ikinci halkasını oluşturan Kuralsız, aslında tam da içinde bulunduğumuz dünya trendini gözümüze sokarcasına bir yapıya sahip. Herkesten değişik ve farklı olması nedeniyle de üstün özelliklerle bezenmiş olan kahraman Tris´in başlattığı devrim hareketi ve buna kayıtsız kalmayan politik ve etnik çevreler de başarı garantili bu yolda Tris´e yoldaşlık ediyorlar.

Uyumsuz 2 olarak da değerlendirilen yapımın yönetmenliğini üstlenen Robert Schwentke, geçmişte Zaman Yolcusunun Karısı adlı yapım ile sinema sahnelerinde gönlümüzü fethetmeyi başarmıştı.

Sitemizde Uyumsuz 2 izleyebilir ve genç insanların yaşadıkları dünyaya olan sorumluluk ve duyarlılık düşüncelerini hayata geçirmelerine tanık olabilirsiniz. Üstelik Tris´in olağan üstü güçleri ve arkadaşlarından aldığı destek ile faşizan bir sistemi alt üst ederek, sınıf farkını ortadan kaldırma mücadelesi hem günümüz dünyasına gönderme yaparken, diğer yandan da aslında her şeyin ve her yönetim değiştirilebileceği mesajını veriyor.

Vizyona girdiği tarihte çok da ses getirmese de yine de farklı yapımlardan hoşlanan sinema sevenlerin son derece beğendiği Kuralsız ya da Uyumsuz adlı yapımı siz de mutlaka seyretmeli ve farklı dünyalara kapılarınızı aralamalısınız.



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli