Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

PayKwik Alışveriş Güvencesi

PayKwik Alışveriş Güvencesi

PayKwik Alışveriş Güvencesi

İnternet alışverişinizde hızlı ve güvenli alışverişi tercih ediyorsanız sizlere muhteşem bir ödeme sistemini sunuyoruz. PayKwik GsCash ön ödeme sistemi ile kolay ve hızlı şekilde alışveriş yapabilir, riske girmeden ve kimlik bilgilerinizi vermeden rahatlıkla online alışveriş yapabiliyorsunuz. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte her şey elimizin altında ve 7/24 alışveriş için dışarı çıkıp mağaza dolaşmak yerine evinizde oturduğunuz yerden online alışveriş yapabilirsiniz. Kullanımı son derece kolay olan bu kart sayesinde alışveriş yaparken başınız ağrımaz, gözünüz arkada kalmaz. Satın alına her PayKwik kodu tek kullanımlıktır. Bir başkası aynı koddan faydalanamaz. PayKwik alırken dikkatli olmalı ve güvendiğiniz bir sistemden araştırarak almalısınız.

                PayKwik kart  pin kodu ile desteklidir ve tek kullanımlık hakkı verir.Bu kart sayesinde ödemelerin çok daha rahat ve güvenli olduğunu göreceksiniz. Ön ödeme kartları arasında ödeme seçeneklerinin en iyisi olarak görülür. Ülkemizde ve dünya genelinde tercih edilen bir karttır. Ödeme alacağınız zaman da yine gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bu kart ile kısa sürede hesabınıza parayı çekebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey müşterinizden PayKwik kart şifresi alarak bozdurma işlemine başvurmak olacaktır. Para transferlerinde dünya üzerinde güvenle kullanılabilen bir ödeme sistemi olarak rağbet gören PayKwik günden güne kullanıcı sayısını yükseltmektedir.

                PayKwik kart ihtiyaç duyulan miktarlara göre fiyatlandırılmıştır. 10, 20, 50, 100, 250 Euro şeklinde fiyatlandırılmaktadır. En ucuz PayKwik ihtiyacınızda bile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Para transferleri işlemlerinizde düşük komisyonlar karşılığında kart bozdurma işlemi yapılır. Paranız çok kısa bir sürede hesabınıza aktarılır. PayKwik kart fiyatları noktasında piyasanın en uygun fiyatlarını bulabilirsiniz. Kullanımı kolay PayKwik kartlar cazip fiyatları ile hizmet vermektedir. Aynı zamanda güvenliğiniz adına SSL sertifikasına sahiptir. Alışverişlerinizi yarıda kesmeye gerek kalmadan istediğiniz zaman bu karta sahip olabilir ve kullanım avantajlarından faydalanabilirsiniz. Dünya üzerinde birçok noktada geçerli olan PayKwik kartlar ile kredi kartına ihtiyaç duymadan online oyun dünyası, uygulama satın alınması ya da ihtiyaç duyduğunuz herhangi bir internet sitesinden yararlanabileceksiniz. Sürekli canlı destek hizmeti ile bu kart sisteminden güvenle faydalanabilirsiniz.

 



Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
ABD'li heyet TBMM'de
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı
Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor
ABD'li heyet Türkiye'de
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli