Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Oyunbaz Kreş ve Gündüz Bakım Evi Dualarla Açıldı

Oyunbaz Kreş ve Gündüz Bakım Evi Dualarla Açıldı

Oyunbaz Kreş ve Gündüz Bakım Evi Dualarla Açıldı

İş Adamı Bahattin Yücel ve Psikolog Aysun Hızlı OKUR´un sahibi olduğu Oyunbaz Kreş ve Gündüz Bakım evi 05 Ekim Cuma günü gerçekleşen muhteşem bir törenle açıldı.

Şamlı Mahallesi öğretmen evi yakının da hizmet vermeye başlayan Oyunbaz Kreş ve Gündüz Bakım Evi´nin açılışına; MHP Aksaray Milletvekili Ramazan KAŞLI, Aksaray İl Özel idaresi Genel Sekreteri, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe başkanı Hamza Aktürk MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen, Merkez İlçe Başkanı Cavit Çıtak, Aksaray Baro Başkanı Av.Beytullah Coşkun, Aksaray Eski Alay Komutanı emekli Albay Muhammet Zafer,  İş kadını Hanımağa Hatice Şahin Eroğlu, Kamu -sen başkanı Taner Kaya, Av. Türk Metal sendikası başkanı Muhterem Taşdemir, Ülkü ocakları Başkanı Muhsin Arslan ve Aksaray Ticaret ve sanayi Odası yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Kulak, Ahmet Sökmen ve Ahmet Pektaş ile çok sayıda davetli katıldı.

AK parti ve MHP teşkilatının yer aldığı, Cumhur ittifakının buluştuğu, Aksaray´ın önde gelen iş adamlarının bir araya geldiği açılışa yoğun katılım oldu. Dualar eşliğinde gerçekleşen açılışın ardında katılımcılara aşure ikram edildi.

Aksaray ?da  ilklerin yaşatılacağı bir eğitim yuvası olma sloganı ile yola çıkan Oyunbaz Kreş ve Gündüz Bakım evinin sahipleri İş Adamı Bahattin Yücel ve Psikolog Aysun Hızlı OKUR, Aksaray´da uzman eğitim kadrosuyla, çocuklarımızın eğitimine yeni bir nefes getirmek için bir araya geldiklerini ifade ettiler.

Oyunbaz Kreş ve Gündüz Bakım evinin sahipleri YÜCEL VE HIZLI OKUR Yaptıkları açıklamada ?Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için son teknoloji eğitim sistemi ile donatılmış sınıflarımız ve alanında uzman eğitim kadromuzla eğitime yeni bir ivme kazandırmak için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Çocuklarımızın bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlayacak, ailelerin gönül rahatlığı ile emanet edebileceği, ferah bir hizmet binası oluşturduk. Okul öncesi dönem çocuklarımızın geleceğine yön vermektedir. Bu nedenle  Çocuklarımız için biliyoruz ki ;nasıl yaşamanın ilk basamağı nefes almaksa ,eğitimin ilk basamağı da Okul öncesi dönemdir. Çocukların sosyalleşmesinde büyük katkısı olacak olan Uzman psikolog desteği, düzenli beslenmelerini sağlayacak uzman diyetisyenimizle, güler yüzlü personelimizle, farklı etkinlik programlarımızla, yabancı dil eğitimi, gelişim ve zeka testleri, Jimnastik- spor aktiviteleri, montessori eğitimi, değerler eğitimi, diyetisyen eşliğinde hazırlanan menüler, psikolog eşliğinde aile eğitim ve seminerler, Müzik-Resim Atölyeleri, Akıl ?zeka oyunları, satranç ve yaratıcı Drama gibi faaliyetlerimizle Aksaraylıların hizmetindeyiz.  Oyunbaz kreş ve gündüz bakım evimiz Aksaray´ımıza hayırlı uğurlu olsun. Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran herkese çok teşekkür ederiz? dediler.



Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35
Promosyon listesi güncellendi
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
LGS başvurularında bugün son gün
FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli