Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Minyonlar Türkçe Dublaj izle

Minyonlar Türkçe Dublaj izle

Minyonlar Türkçe Dublaj izle

Ailecek gidebileceğiniz bir animasyon filmi mi arıyorsunuz? Çocuklarınızla vakit geçirip hem de onlarla eğlencenin dibine evinizde film seyrederek mi yaşamak istiyorsunuz? O halde Minyonlar eseri son derece hızlı bir çıkış yakaladı, diyebiliriz. Minyonlar Türkçe Dublaj izle ABD yapımı bir animasyon yapıtı olmasına rağmen ünlü Türk oyuncular tarafından Türkçe olarak seslendirilmiş olmaktadır. Bu nedenle de Türk aileleri de eseri kolayca ve de eğlenceli şekilde seyredebilirler. Minyonlar eserinde bizi 2 farklı güçlü yönetmen karşılıyor. Minyonlar yapıtının yönetmenlerinden bir tanesi; Pierre Coffin, bir diğeri de Kyle Balda olmaktadır. Eser 1 saat 31 dakikalık bir gösterime sahiptir. Aile ve animasyon türünde olan eseri seyrederken eğlenceli ve ailecek tadına doyulmaz dakikalar geçireceksiniz.

Minyonlar eserinin başrol oyuncularını özetlemek gerekirse; Sandra Bullock, başarılı oyuncu Jon Hamm ve yine usta oyunculardan Micheal Keaton rol almışlardır. Eserde minyonları en detaylı ve ayrıntılı şekilde seyredeceksiniz. Minyonlar eserinin vizyon tarihi 4 Eylül 2015. Bu ay vizyona girecek Minyolar izlemek için birçok aile merakla bu animmasyon eserini beklemektedir. Minyonlar seslendirmesinde de karşımıza tanıdık ve bir o kadar da aşık, evli ve mutlu bir çift çıkıyor. Beren Saat ve Kenan Doğulu´nun seslendirmesini yaptığı animasyon eserinde bir buçuk saat boyunca hiç sıkılmayacağınızın garantisi vermemizin yanı sıra aynı zamanda da kaliteli seyir keyfini bizim sitemizden yaşayarak eğlenin.

2015 yılının Eylül ayında gösterime gircek olan bu ABD yapımı animasyon projesi animasyon, komedi ve aile filmleri üzerine birçok sahneyi izlemenize yardımcı olacak. Yönetmenliğini yapmak üzere Pierre Coffin ve Kyle Balda ikilisinin kamera arkasına geçtiği bu animasyon filmi sizleri bir hayli eğlendirecek hatta ve hatta gülmekten kırıp geçirecek. Bu güzel animasyon eserinin görsel efektleri çok güzel ve en son teknoloji kullanılarak proje hayata geçirilmiş. Eserin seslendirme kadrsounda ise Sandra Bullock başta olmak üzere Steve Carell ve Jon Hamm ve Hiroyuki Sanada ve Jennifer Saunders yer alıyor. Senaristliğini Brian Lynch´in yaptığı bu animasyon baş yapıt gerçektenm kısa zamanda çok büyük üne kavuştu ve sosyal medyada kendine has bir kemik kitle oluşturdu. Illumination Entertainment isimli şirketin yapımcılığını üstlendiği eserin (yapımcı şirket adı bana pek bir mainadar geldi size de geldi mi?) gişe başarısı ise çok konuşulacağa benziyor zira elde ettikleri hasılatı duyduğunuzda vaov çekmeniz işten bile değil. Her zaman olduğu gibi bu proje de ülkemizde diğer ülkelere nazaran biraz geç bir tarihte gösterime girecek. Bu her ne kadar bizleri biraz olsun üzse de sonunda istediğimizin gerçekeleşcek olması bizlere umut ve neşe veriyor. Siz de bu filme gidin derim. Ne de olsa adamlar saatlerce bilgisayar başına kafa yormuşlar, emek vermişler. Bize de emeğe saygı duymak düşer.



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9058,44%2,86
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli