Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

TAKİTA KAHVERENGİ TOZ ŞEKER: KENDİNİZİ TADINDAN HOŞLANMADIĞINIZ TADLANDIRICILARA MAHKUM ETMEYİN

TAKİTA KAHVERENGİ TOZ ŞEKER: KENDİNİZİ TADINDAN HOŞLANMADIĞINIZ TADLANDIRICILARA MAHKUM ETMEYİN

TAKİTA KAHVERENGİ TOZ ŞEKER: KENDİNİZİ TADINDAN HOŞLANMADIĞINIZ TADLANDIRICILARA MAHKUM ETMEYİN

Diyet yapanlar için özel olarak üretilmiş olan takita kahverengi toz şeker, normal şekerden daha az kolari bulunduran yapısıyla, diyet yaparken çayına ya da kahvesine şeker atmaktan bir türlü vazgeçemeyenler için ideal bir diyet ürünüdür.

Beyaz şekerin kullanıldığı tüm yemek ve pasta tariflerinde kullanılabildiği gibi; çay, kahve, diğer sıcak veya soğuk içeceklerde, aynı miktarlarda kullanılabilir.

Takita kahverengi toz şeker, şeker kamışı melasından üretilmiş olup, 500 gr´ lık kutularda satışa sunulmuştur. Şeker kamışı bitkisinden ayrıştırılarak üretilen bu ürün, az da olsa enerji içerdiğinden, fazla miktarda alındığında kan şekerini yükseltebilir. Dolayısıyla diyabetik hastalara önerilmez. Aynı ağırlıktaki normal şekerden daha az tatlı, daha aromatik ve daha az enerji ve kalori içeren Takita kahverengi toz şeker, kendine has tadı ve doğal aromasıyla, diyet yapanların vazgeçilmezleri arasında yer bulmuştur.

Takita Kahverengi Toz Şeker uygun fiyata bitkisel.com´da

Uzun süredir Türkiye´de online alışveriş sitesi olarak hizmet veren bitkisel.com, naturel kozmetik ve bitkisel gıda ürünleri satışı yapan, sanal bir aktar markettir. Bitkisel.com´ da satışa sunulan tüm ürünlerin, gerekli yasal izinleri alınmış, sağlık açısından risk taşımadığı yasal olarak ispatlanmıştır. Halk sağlığı ve müşteri memnuniyetini öncelikleri arasında birincil sırada tutan Bitkisel.com, yasal izni olmayan hiçbir ürüne reyonlarında yer vermez.

Bitkisel.com´ da müşteriye sunulan ürünler arasında; gıda takviyeleri, baharatlar, bitkiler ve bitki özleri, bayanlara ve erkeklere özel farklı natürel kozmetik ürünleri, glutensiz ürünler, naturel gıdalar, çeşitli yağlar, özel karışımlar, organik temizlik ürünleri başta olmak üzere daha bir çok farklı doğal ve bitkisel ürün bulunmaktadır. Ayrıca bitkisel.com, satışını yaptığı tüm ürünlerin orjinalliğini garanti eder.

Bitkisel.com´ a üye olduktan sonra birçok farklı ürünü kolayca alışveriş sepetinize ekleyebilir, siparişinizi verebilirsiniz. Bitkisel.com, üye olurken ya da sipariş esnasında verdiğiniz kişisel bilgileri, kesinlikle ticari amaçla kullanmaz, diğer kişilerle paylaşmamayı taahhüt eder. Güvenle alışverişinizi yapabilirsiniz.

Bununla birlikte, online destek hizmeti ile müşterilerine satış sonrası desteği de tam ve eksiksik olarak vermeyi ilke edinmiş olan bitkisel.com, satışını gerçekleştirdiği ürünlerde raf ömrünün yeterli olduğunu taahhüt etmektedir. Bununla birlikte tüm müşterilerine, anlaşmalı bankaların kredi kartlarıyla 9 takside varan cazip ödeme seçenekleri sunmaktadır.

Diyetinizi zenginleştirecek olan takita kahverengi toz şeker´i bitkisel.com garantisiyle kolayca sipariş verebilir, 3 iş günü içerisinde elinize geçecek olan bu ürünü, evinizde yaptığınız her türlü bisküvi, pasta, çörek tariflerinizde güvenle kullanabilirsiniz. Fazla kilolarınızdan kurtulmak isterken şeker tadından vazgeçemeyenlerdenseniz, takita kahverengi toz şekeri mutlaka deneyin. Kendinizi tadından hoşlanmadığınız tadlandırıcılara mahkum etmeyi bırakın.



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false